سلام دوست عزیز.
اون شخصی که گفتین ماهی 100 یورو پرداخت میکرد و در هتل به سر می برد من بودم و فکر میکنم منظورم رو درست متوجه نشدید. من ماهی 100 یورو به یک هتل پرداخت میکردم تا بتونم از آدرسش برای ثبت در خمینته استفاده کنم، اما خودم در اون هتل ساکن نبودم چون ارزوت ترین اتاقی که در اون هتل پیدا میشد، شبی 50 یورو بود!!! پس اقامت در هتل به هیچ عنوان به صرفه نیست. یه سری هاستل ها هستن که که مثل خوابگاه های ایرانی چند نفر در یک اتاق با تخت های دو طبقه زندگی میکنن که ممکنه تعدادشون به 10 نفر هم برسه، این گزینه برای کوتاه مدت در حد چند روز خوبه اما بیشتر از اون واقعا سخته. هزینه هاستل ها هم معمولا حدود شبی 15-30 یورو هست.
اون هتلی که عرض کردم در روتردام هست، اگر شما به چنین گزینه ای نیاز داشتین، با هتل های آیندهوون صحبت کنین شاید قبول کنن که در قبال پرداخت مبلغی، از آدرسشون برای ثبت در شهرداری استفاده کنین.
پیشنهاد من به شما این هست که یک اتاق مبله کامل برای چند ماه اول پیدا کنین تا بتونین بیایین اینجا ساکن بشید و سر فرصت دنبال خونه بگردین، اون اتاقی که گفتین ماهی 200 یورو، با توجه به اینکه خالی هست و شما برای یک مدت کوتاهی میخواهین اونجا ساکن باشید، نمی ارزه برید وسایل بخرید..
من در مورد مبلغ اجاره در آیندهوون اطلاع دقیق ندارم، اما یه اتاق مبله معمولی باید حدود 300-500 یورو باشه. برای اجاره خونه در آیندهوون هم، رقابت خیلی زیاد هست و پیدا کردن خونه با قیمت مناسب (زیر 1000 یورو) واقعا سخته و ممکن چند ماه طول بکشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed333 نمایش پست ها
سلام دوستان عزیز
من برای سپتامبر میخام بیام هلند دانشگاه eindhoven برای پسداک. برای اجاره خونه دنبال میگردم وهمه وبسایت ها معرفی شده توسط دوستان رو گشتم. من متاهل هستم و فعلا دنبال یک خونه خیلی ارزون قیمت میگردم که بتونم ساکن شم و بعد برای خونه متاهلی اقدام کنم...
یکی از دوستان فرمودند که در ابتدای ورودشون در هتل بسر بردند و ماهی 100 یورور پرداختی داشتند. ارزونترین خونه دانشجویی من پیدا کردم الان هستش 200 یورو که خالی هم هستش و فقط یک اینترنت داره. خب این بخیلی اقتصادی تره که چند مدتی در هتل ارزون بمونی و بعد خونه مناسب پیدا کنی. نظر دوستان باتجربه چیست؟
در ضمن دوست عزیز هتل 100 یورویی در ماه از کجا پیدا کردید. اگه امکانش هست با ما به اشتراک بزارید.
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید چون واقعا سردر گم هستم.