نقل قول نوشته اصلی توسط chemistrymaste نمایش پست ها
زینی جان شما اینقدر ازین شهر کلگری تعریف کردین تو این چند سال و اینقدر از Ontario انتقاد کردین تو این یه سال که من تصمیم دارم بعد از تموم شدن درسم
حتی شده برای یه سال برم کلگری کار کنم ببینم چه شکلیه!
حقیقتش اینجا یکی از هم دانشگاهیام که توی کلگری به دنیا اومده و بزرگ شده هر سری که درباره ش صحبت میکنه میگه کلگری فقط و فقط با ونکوور قابل مقایسه هست و واقعا شرق کانادا هیچ هست در مقایسه با کلگری.
یکی از دوستامم برای کار پیدا کردن داره از شرق کانادا مهاجرت میکنه غرب کانادا (هر دوی اینها وایت هستن و کانادایی)
ولی هر دوی اینها میگن که مردم البرتا در مقایسه با مردم اونتاریو بسیار نژادپرست تر هستن
و البرتا عین تگزاس میمونه. از نظر نحوه تفکر مردم نسبت به یه موسیاه مثل من.
حالا نمیدونم چقدر این حرفها درسته.
همش هم تاکید میکنن که کلگری تمیز هست
تمیزتر از انتاریو.
میگن اگه بری کلگری زندگی کنی دیگه دوست نخواهی داشت حتی یه بار برای تفریح بری تورنتو.
والا در مورد نژادپرستی مطمین نیستم تو مدتی که اونجا بودیم اصلا چنین حسی رو نداشتیم. هر جا که می رفتیم خیلی محترمانه برخورد میکردند بانک، سرویس کانادا و ... اما از روز اول که اومدیم اونتاریو کاملا حس کردم که حتی بانک هم مثل کرم با ما برخورد میکرد.
نکته جالب اینجاست که حتی کاناداییها ی وایت در اونتاریو درک درستی از آلبرتا و مخصوصا کلگری ندارند. وقتی بهشون میگی بابا این چه وضع آسفالته و چرا اینقدر شهر بی نظم هست میگند کجا بی نظمه؟ کجا آسفالت خراب؟ چرا این همه صف هست و چرا این همه ریسورس کمه.

حرف شما در کلگری سنده! اینجا من وورک پرمیتم رو بردم سرویس اونتاریو طرف مثل ایران برخورد میکرد و هی با دستش داشت مهرش رو لمس میکرد که مبادا تقلبی نباشه. انگار دزد گرفته. و نحوه برخوردش هم دست کمی از کارمندها ایران نداشت