تشکر از پاسخ شما، بنده هم دقیقا همین موضوع رو عرض کردم که در اصلا مشخص نیست معیار IDP چی هست و چرا اینجوری داره با ما تا میکنه! آزمون GRE حداقل 50 برابر سخت تر از آیلتس هست و توانایی انگلسیس شما رو در سطح Analythical میسنجه. بنابر این اصلا آیلتس حرفی در مقابل GRE برای گفتن نداره! البته دوستان لطف دارن ولی این رو از بنده بپذیرید که یک جای این قضیه بو داره و اینکه IDP وابسته به استرالیا یا انگلستان هست و اینکه زبان مادریشون هست اصلا معیار خوبی برای صدق گفته هاشون نیست. کما اینکه اخیرا میبینیم سفارتخانه های اونها هم دارن به طور غیر قانونی وقت میفروشن به ملت. من از 7 سالگی در حال تمرین زبان انگلیسی هستم و الان که 31 سالمه و گاهی اوقات با آمریکایی ها یا کانادایی ها صحبت میکنم, واژه هایی رو استفاده میکنم که بعضا خود اونها هم نشنیدن! این حداقل های لازم مورد قبول آیلتس اصلا مشخص نیست. همین بس که شما ببینید، بنده از 2 تا Task توی آیلتس بهم 5.5 دادن! یعنی من در حد I am a blackboard بلد نبودم براشون بنویسم. از بابت خارج از موضوع بودن هم 100 درصد مطمئن هستم که چنین چیزی نبوده! چون این اولین رایتینگ من نبوده و به موضوع اشراف کامل داشتم. من حتما به این موضوع اعتراض خواهم کرد و امیدوارم ذره ای انصاف داشته باشن تا دوباره تصحیح کنن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)