نقل قول نوشته اصلی توسط behnam10 نمایش پست ها
در خصوص سوال تون من وقت کافی برای اطمینان 100% از اون کمپین ندارم ولی چیزی که برای من اهمیت داره ، استدلال های صحیح اون دوستان و بلند کردن صدایی بر علیه یک بیزینس سخیف هست.

بنده این کمپین رو پیدا کردم ، خوب شما اگر فرصت کافی دارید ، اون رو اعتبارسنجی کنید! ولی به نظر من مهم اصل حرف هست که درسته: برگزار کننده ی آیلتس داره ظلم میکنه و باید بر علیه ظالم کاری کرد!

به فرض اگر رفتید و بعد از موشکافی متوجه شدید که اون کمپین اعتبارش کمه ، لطفاً شما یک کمپین معتبر درست کنید تا ما هم به اون بپیوندیم!!
دوست گرامی، من متاسفانه کمپین بین المللی ای رو درباره شکایت از IDP نمی شناسم که معرفی کنم، اما چند نکته در مورد اون لینکی که شما در تاپیکی که در امضاء شما هست گذاشتید یه مقدار برای من غیر واقعی هستند:
1- لینک پس از رفتن به www.ielts.agency به www.thefreeschool.education منتقل می شه که خود اسم دامین به نظر شبیه scam میاد
2- تو لینک حرف از جنایت علیه بشریت و قاچاق انسان توسط کانادا و استرالیا زده شده!!! یکم اگزاجره نشده به نظرتون؟ شما یه نگاه به اتهام ها بندازید لطفاً! تازه به جای IDP یا British Council یا Cambridge English Language Assessment که برگزار کنندگان آیلتس هستند خواهان پرونده IELTS هست که اصلاً شخصیت حقوقی نیست! عجیب نیست؟
3- کدوم بخش از سازمان ملل از نظر حقوقی وظیفه بررسی به شکایات علیه یک سازمان یا شرکت خصوصی در یک کشور رو داره؟ آیا دادگاه لاهه واقعاً مرتبط به این پرونده هست؟

به نظر من اون سایت به دلایلی که عرض کردم غیر معتبر هست.