سلام دوستان، من سرامیست ام و میخوام که برای خوداشتغالی هنرمندان اقدام کنم، ممنون میشم بهم بگید که برای اولین کار چیکار باید بکنم؟
مدارکم را چطوری و کجا ارسال کنم؟
سلام دوستان، من سرامیست ام و میخوام که برای خوداشتغالی هنرمندان اقدام کنم، ممنون میشم بهم بگید که برای اولین کار چیکار باید بکنم؟
مدارکم را چطوری و کجا ارسال کنم؟
نزدیک ده سال است که آتلیه شخصی خودم رو دارم، و تولیدات سفالی و سرامیکی در قالب نقش برجسته، مجسمه، کاشی سه بعدی، انواع ظروف تزیینی و کاربردی انجام میدم، لیسانس صنایع دستی و در حال حاضر دانشجوی ارشد هنر اسلامی، گرایش سفال و سرامیک ( در مرحله پایان نامه ) هستم. سابقه کارت شناسایی و پروانه تولید کارگاهی از سازمان میراث فرهنگی به مدت ده سال دارم. در مورد لعاب و ساخت کوره مهارت لازم را دارم. چند تا گواهینامه دوره های آموزشی مرتبط و کار پژوهشی در مورد صنایع دستی هم تو سابقه کاری ام هست. تسلطم به زبان انگلیسی در حد متوسط به بالا بوده و در حال حاضر کلاس های زبان رو سپری میکنم.
ممنونم از لطفتون
سلام دوستان. کسی از خود اشتغالی از طریق ترجمه و ویراستاری اطلاعاتی داره؟
با سلام
من 26 سالمه حدود 15سال ورزش رزمی حرفه ای کار کردم.حدود 5سال مربیگری موثر داشتم ک واسه 3سالش از مسئول باشگاهم نامه معتبر ک منو تایید کنه ک درآمد داشتم گرفتم.داوری درجه 2 دارم و بالاترین مقامهام المپیاد ایرانیان و کشوری هست.مهندسی برق دارم و در حال حاظر کارمند شرکتی بانک هستم.البته میخواهم روی ورزشم کلا مانور بدم. میتونم یک پرونده موفق تشکیل بدم و احتمال اکسپت شدنم از نظر شما چقدر هست؟
اگر هم امکانش باشه میشه از طریق جیمیل در ارتباط باشم و سوالاتم رو مطرح کنم؟
با سلام مجدد.من الان کارمندم. و کلا فقط میخواهم روی قضیه ورزشم مانور بدم و اون زمان ک درآمدم از باشگاه بود فقط, هیچ کار دیگه در کنارش نداشتم.الانم فقط بحث ورزشم هست اگربتونم هنوز هم اقدام کنم.
آها متوجه شدم.خوب منم نامه ای ک دارم مال کمتر از 5سال قبل هست.
فقط یک سوال دیگه.جز نامه باشگاهم ک تایید کنه چه مدارک دیگه ای لازم هست و پرونده من رو قوی تر میکنه؟و اگر در زمان حاظر من مدرک داوری درجه بالاتری بگیرم روی این موضوع تاثیر مثبتی داره؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)