صفحه 258 از 382 نخستنخست ... 158208248249250251252253254255256257258259260261262263264265266267268308358 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,571 تا 2,580 , از مجموع 3813

موضوع: مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

سلام دوستان، من سرامیست ام و میخوام که برای خوداشتغالی هنرمندان اقدام کنم، ممنون میشم بهم بگید که برای اولین کار چیکار باید بکنم؟
    مدارکم را چطوری و کجا ارسال کنم؟

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط Aghilash نمایش پست ها
    سلام دوستان، من سرامیست ام و میخوام که برای خوداشتغالی هنرمندان اقدام کنم، ممنون میشم بهم بگید که برای اولین کار چیکار باید بکنم؟
    مدارکم را چطوری و کجا ارسال کنم؟
    سرامیست بودن تنها برابر واجد شرایط بودن شما نیست . از شرایط خودتون بگین تا راهنمایی کنم
    too much love will kill you

Junior Member

نزدیک ده سال است که آتلیه شخصی خودم رو دارم، و تولیدات سفالی و سرامیکی در قالب نقش برجسته، مجسمه، کاشی سه بعدی، انواع ظروف تزیینی و کاربردی انجام میدم، لیسانس صنایع دستی و در حال حاضر دانشجوی ارشد هنر اسلامی، گرایش سفال و سرامیک ( در مرحله پایان نامه ) هستم. سابقه کارت شناسایی و پروانه تولید کارگاهی از سازمان میراث فرهنگی به مدت ده سال دارم. در مورد لعاب و ساخت کوره مهارت لازم را دارم. چند تا گواهینامه دوره های آموزشی مرتبط و کار پژوهشی در مورد صنایع دستی هم تو سابقه کاری ام هست. تسلطم به زبان انگلیسی در حد متوسط به بالا بوده و در حال حاضر کلاس های زبان رو سپری میکنم.
    ممنونم از لطفتون

Junior Member

سلام دوستان. کسی از خود اشتغالی از طریق ترجمه و ویراستاری اطلاعاتی داره؟

رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط Aghilash نمایش پست ها
    نزدیک ده سال است که آتلیه شخصی خودم رو دارم، و تولیدات سفالی و سرامیکی در قالب نقش برجسته، مجسمه، کاشی سه بعدی، انواع ظروف تزیینی و کاربردی انجام میدم، لیسانس صنایع دستی و در حال حاضر دانشجوی ارشد هنر اسلامی، گرایش سفال و سرامیک ( در مرحله پایان نامه ) هستم. سابقه کارت شناسایی و پروانه تولید کارگاهی از سازمان میراث فرهنگی به مدت ده سال دارم. در مورد لعاب و ساخت کوره مهارت لازم را دارم. چند تا گواهینامه دوره های آموزشی مرتبط و کار پژوهشی در مورد صنایع دستی هم تو سابقه کاری ام هست. تسلطم به زبان انگلیسی در حد متوسط به بالا بوده و در حال حاضر کلاس های زبان رو سپری میکنم.
    ممنونم از لطفتون
    بسیار عالی ، فکر میکنم شرایط نسبتا خوبی دارید .

با سلام
    من 26 سالمه حدود 15سال ورزش رزمی حرفه ای کار کردم.حدود 5سال مربیگری موثر داشتم ک واسه 3سالش از مسئول باشگاهم نامه معتبر ک منو تایید کنه ک درآمد داشتم گرفتم.داوری درجه 2 دارم و بالاترین مقامهام المپیاد ایرانیان و کشوری هست.مهندسی برق دارم و در حال حاظر کارمند شرکتی بانک هستم.البته میخواهم روی ورزشم کلا مانور بدم. میتونم یک پرونده موفق تشکیل بدم و احتمال اکسپت شدنم از نظر شما چقدر هست؟
    اگر هم امکانش باشه میشه از طریق جیمیل در ارتباط باشم و سوالاتم رو مطرح کنم؟

رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط sarasadafi نمایش پست ها
    با سلام
    من 26 سالمه حدود 15سال ورزش رزمی حرفه ای کار کردم.حدود 5سال مربیگری موثر داشتم ک واسه 3سالش از مسئول باشگاهم نامه معتبر ک منو تایید کنه ک درآمد داشتم گرفتم.داوری درجه 2 دارم و بالاترین مقامهام المپیاد ایرانیان و کشوری هست.مهندسی برق دارم و در حال حاظر کارمند شرکتی بانک هستم.البته میخواهم روی ورزشم کلا مانور بدم. میتونم یک پرونده موفق تشکیل بدم و احتمال اکسپت شدنم از نظر شما چقدر هست؟
    اگر هم امکانش باشه میشه از طریق جیمیل در ارتباط باشم و سوالاتم رو مطرح کنم؟
    اصولا کارمند بودن بحث خود اشتغالی رو منتفی میکنه

با سلام مجدد.من الان کارمندم. و کلا فقط میخواهم روی قضیه ورزشم مانور بدم و اون زمان ک درآمدم از باشگاه بود فقط, هیچ کار دیگه در کنارش نداشتم.الانم فقط بحث ورزشم هست اگربتونم هنوز هم اقدام کنم.

نقل قول نوشته اصلی توسط sarasadafi نمایش پست ها
    با سلام مجدد.من الان کارمندم. و کلا فقط میخواهم روی قضیه ورزشم مانور بدم و اون زمان ک درآمدم از باشگاه بود فقط, هیچ کار دیگه در کنارش نداشتم.الانم فقط بحث ورزشم هست اگربتونم هنوز هم اقدام کنم.
    سابقه کار ورزشی و خود اشتغالی تون باید در پنج سال اخیر قبل از اپلای کردن باشه وگرنه امتیازی نداره، دو سال سابقه خود اشتغالی ورزشی یعنی برای شما امتیاز داره ولی اون بخش ورزشکار بودن به تنهایی برای ورزشکاران حرفه ای در حد مسابقات جهانی هست.

آها متوجه شدم.خوب منم نامه ای ک دارم مال کمتر از 5سال قبل هست.
    فقط یک سوال دیگه.جز نامه باشگاهم ک تایید کنه چه مدارک دیگه ای لازم هست و پرونده من رو قوی تر میکنه؟و اگر در زمان حاظر من مدرک داوری درجه بالاتری بگیرم روی این موضوع تاثیر مثبتی داره؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)