صفحه 260 از 382 نخستنخست ... 160210250251252253254255256257258259260261262263264265266267268269270310360 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,591 تا 2,600 , از مجموع 3813

موضوع: مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

نقل قول نوشته اصلی توسط asdesz1 نمایش پست ها
    پس میشه گفت یکجورایی شانسی هست. اینکه چه موقع پرونده رو بفرستی که سرشون خلوت باشه
    سوال بعدیم اینه که هنوز هم پرونده هایی که ورشو میفرستنو رد میکنند؟
    و اینکه فقط پرونده هایی که از خاور میانه به کانادا ارسال می‌شود را به آنکارا یا ورشو میفرستند؟ یا بقیه کشور ها در جاهای دیگر بررسی می‌شود؟
    به طور قطع نميشه گفت كليه پرونده هايي كه اونجا ميره رد ميشه منتهي آمار نشون ميده كه پرونده هايي كه به ورشو ميره آمار ردي بيشتري داره هر ويزا افيسي مسئول بررسي يه تعداد كشور هستش ويزا افيس آنكارا مسئول بررسي پرونده هاي ايران آذربايجان گرجستان و تركيه هستش. ساير ويزا آفيس ها رو نميدونم تو سايت cic نوشته

Junior Member

فقط ۷۰۰ تا؟!!!
    این خیلی کمه. همیشه این تعداد قبول میکردن یا جدیدا به این صورت شده؟
    به نظرتون چه چیزهایی تو پرونده مهمه؟
    من با یک وکیل صحبت کردم. چیزی در مورد حسابرسی که زیاد در موردش صحبت کردید به من نگفت
    من گرافیست هستم.
    فقط به من گفت قراردادها با فاکتور ها رو باید داشته باشی. اینکه حتما پرینت واریزی ها به حسابم رو بگیرم، چیزی راجعش به کن نگفت
    به نظرتون اطلاع نداره؟
    دقيقا دوستمون درست فرمودن سالي 700 تا فقط ميخوان. نه تنها حسابرسي دوسال اتون بايد انجام بدين بلكه بايد ميزان دارايي هاتون يازده هزار دلار كانادا باشه براي هر نفر و اگه ملكي دارين بايد توسط كارشناس رسمي قوه قضاييه ارزش گزاري بشه، فاكتورها به تنهايي كفايت نميكنه بايد دوره هاي ضمني كه رفتين(كه نشون بده شما علاقه مند به رشته اتون بودين) شركت در نمايشگاه يا جشنواره ها در سطح ملي و بين المللي هم ضميمه كنيد چون همونطور كه دوست امون فرمودن تعداد 700 تا(استارت آپ ها + هنرمندان+ورزشكاران) ميخوان به عبارتي ميشه 230 تا سهميه هنرمندان از كل دنيا و شما با هنرمنداني از سراسر دنيا مقايسه ميشين https://www.canada.ca/en/immigration...vels-2018.html

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط rokhsar_mn نمایش پست ها
    به طور قطع نميشه گفت كليه پرونده هايي كه اونجا ميره رد ميشه منتهي آمار نشون ميده كه پرونده هايي كه به ورشو ميره آمار ردي بيشتري داره هر ويزا افيسي مسئول بررسي يه تعداد كشور هستش ويزا افيس آنكارا مسئول بررسي پرونده هاي ايران آذربايجان گرجستان و تركيه هستش. ساير ويزا آفيس ها رو نميدونم تو سايت cic نوشته
    شما موردی رو سراغ دارین که از ورشو جواب مثبت گرفته باشه؟ (از ورشو نه از آنکارا یا جای دیگه)

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط rokhsar_mn نمایش پست ها
    دقيقا دوستمون درست فرمودن سالي 700 تا فقط ميخوان. نه تنها حسابرسي دوسال اتون بايد انجام بدين بلكه بايد ميزان دارايي هاتون يازده هزار دلار كانادا باشه براي هر نفر و اگه ملكي دارين بايد توسط كارشناس رسمي قوه قضاييه ارزش گزاري بشه، فاكتورها به تنهايي كفايت نميكنه بايد دوره هاي ضمني كه رفتين(كه نشون بده شما علاقه مند به رشته اتون بودين) شركت در نمايشگاه يا جشنواره ها در سطح ملي و بين المللي هم ضميمه كنيد چون همونطور كه دوست امون فرمودن تعداد 700 تا(استارت آپ ها + هنرمندان+ورزشكاران) ميخوان به عبارتي ميشه 230 تا سهميه هنرمندان از كل دنيا و شما با هنرمنداني از سراسر دنيا مقايسه ميشين https://www.canada.ca/en/immigration...vels-2018.html
    خیلی ممنون از پاسختون
    یک سوال دیگه هم داشتم که البته یک مقدار تخصصی هست
    اینکه حسابرس دقیقا چیکار میکنه؟
    واریزی ها به حسابم در دو سال گذشته رو چک میکنه و اون ها رو با قراردادهام، تطابق میده؟
    من خیلی از قرارداد هام رو پول نقد دریافت کردم. این موارد چجوری بررسی می‌شود؟

Junior Member

خیلی ممنون از پاسختون
    یک سوال دیگه هم داشتم که البته یک مقدار تخصصی هست
    اینکه حسابرس دقیقا چیکار میکنه؟
    واریزی ها به حسابم در دو سال گذشته رو چک میکنه و اون ها رو با قراردادهام، تطابق میده؟
    من خیلی از قرارداد هام رو پول نقد دریافت کردم. این موارد چجوری بررسی می‌شود؟
    بله واريزها رو با تاريخ قراردادها و مبلغ قرارداد چك ميكنه(با توجه به پرينت حساب اتون) و همين طور مبالغ برداشتي اتون براي خريد مواد اوليه محصولات و مالياتهايي كه پرداخت كردين چك ميكنه ، جوازهايي كه دارين چك ميكنه براي اون مقدار نقدي كه فرمودين ،حسابرسها يك شاخصه هايي دارن به عنوان مثال دارم ميگم مثلا 30 درصد نقدي 30 درصد با چك و 40 درصد كارت به كارت و معمولا بيشتر از اين حد رو نميتونن پوشش بدن ،شما با توجه به شاخص اشون نميتونيد بگين تمام واريزهاي من نقدي بوده و كمي هم دور از منطق هستش كه دو يا سه ميليون تومن پول به جاي كارت به كارت كردن نقدي بهتون پرداخت كرده باشن حتي اگر اينطور هم باشه و شما اعلام كنيد كه بخش اعظم پول اتون به صورت نقدي بوده بعدش بايد بگين سود پول اتون چيكار كردين،به كدوم حساب واريز شده؟ طي چه مدت زمان ؟باهاش ملكي خريدين؟ و ...

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mantobanoo نمایش پست ها
    شما موردی رو سراغ دارین که از ورشو جواب مثبت گرفته باشه؟ (از ورشو نه از آنکارا یا جای دیگه)
    به شخصه ريجكتي ديدم (زياد هم ديدم )ولي قبولي خير يكي از افرادي كه پرونده اشون با من همزمان بوده از قول وكيلش گفته بوده كه يك پرونده قبولي از ورشو داشته حالا ديگه صحت و سقم اش نميدونم

Junior Member

میخواستم بدونم اگه من و همسرم که کامپیوتری و فنی هستیم میشه از طریق خود اشتغالی که ثبت شرکت طراحی سایت از این نوع مهاجرت استفاده کنیم؟
    کسی تجربه ای در این خصوص داره؟

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط euruse نمایش پست ها
    میخواستم بدونم اگه من و همسرم که کامپیوتری و فنی هستیم میشه از طریق خود اشتغالی که ثبت شرکت طراحی سایت از این نوع مهاجرت استفاده کنیم؟
    کسی تجربه ای در این خصوص داره؟
    روش خود اشتغالی برای هنرمندان و ورزشکاران و دست اندرکاران امور ورزشی هست و متاسفانه شامل زیر گروه فنی نمیشه
    too much love will kill you

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Handicraft

سلام استاد معرقم با 15 سال سابقه4 تا نمایشگاه بین المللی رفتم آخریش دوحه قطر -همه مدارک ازجمله مدارک مالیاتی مدارک قراردادها و...دارم میشه بفرمااید من میتونم اقدام کنم بابت ویزای خوداشتغالی هنری به کانادا؟
    من تمامی مدارک و شرایطی که هنرمند رو در فایل بایگانی ام دارم.ولی اصلا نمیدونم که از کجا باید شروع کنم.ا ز چه ساینی ؟

یعنی هیچگونه اطلاعاتی از اینکه فرم ها رو از کجا باید گیر بیارم و به کجا ارسال کنم ندارم اگه میشه راهنماییم کنید ممنون میشم من واقعن مستاصل موندم- از مدیر سایت ممنون میشم که اگه میشه پله به پله و از اول یسری آموزش بدن که هرکسی که مونده واقعن بتونه خودش کاراشو انجام بده و مزاحم کسی نشه ممنونم بابت راه اندازی چنین سایتی

سلام من منتظر جواب اساتید بزرگورارم الان سه هفتس منتظرم

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Handicraft

ازجمله مدارک مالیاتی مدارک قراردادها و...دارم میشه بفرمااید من میتونم اقدام کنم بابت ویزای خوداشتغالی هنری به کانادا؟
    من تمامی مدارک و شرایطی که هنرمند رو در فایل بایگانی ام دارم.ولی اصلا نمیدونم که از کجا باید شروع کنم.ا ز چه سایتی ؟

یعنی هیچگونه اطلاعاتی از اینکه فرم ها رو از کجا باید گیر بیارم و به کجا ارسال کنم ندارم اگه میشه راهنماییم کنید ممنون میشم من واقعن مستاصل موندم- از مدیر سایت ممنون میشم که اگه میشه پله به پله و از اول یسری آموزش بدن که هرکسی که مونده واقعن بتونه خودش کاراشو انجام بده و مزاحم کسی نشه ممنونم بابت راه اندازی چنین سایتی

سلام من منتظر جواب اساتید بزرگورارم الان سه هفتس منتظرم

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)