صفحه 301 از 311 نخستنخست ... 201251291292293294295296297298299300301302303304305306307308309310 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 3,001 تا 3,010 , از مجموع 3103

موضوع: گرفتن وقت سفارت ایتالیا برای ویزای توریستی (برای والدین دانشجویان و غیره)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : گرفتن وقت سفارت ایتالیا برای ویزای توریستی (برای والدین دانشجویان و غیره)

من الان یه هفته هست هر روز دارم چک میکنم ولی وقت سفارت همه روزاش پر هست... نمیدونم واقعا اینهمه متقاضی تحصیل تو ایتالیا داریم تو ایران که وقت گیر نمیاد؟ یا سیستمشون کلا تعداد خیلی محدودی وقت میده؟

کسی میدونه سایتش چه ساعتی اپدیت میشه واسه اضافه کردن وقت جدید؟

Junior Member

پیش فرض پاسخ : گرفتن وقت سفارت ایتالیا برای ویزای توریستی (برای والدین دانشجویان و غیره)

نقل قول نوشته اصلی توسط Linorth نمایش پست ها
    من الان یه هفته هست هر روز دارم چک میکنم ولی وقت سفارت همه روزاش پر هست... نمیدونم واقعا اینهمه متقاضی تحصیل تو ایتالیا داریم تو ایران که وقت گیر نمیاد؟ یا سیستمشون کلا تعداد خیلی محدودی وقت میده؟

کسی میدونه سایتش چه ساعتی اپدیت میشه واسه اضافه کردن وقت جدید؟

امشب سر ساعت ٩:٣٠ باز شد، شب هاي قبل هم انگار همين طور بوده

دوستان کسی میدونه اگر الان برای سفارت ایتالیا برای ویزا تجاری اقدام بشه کی وقت مصاحبه میدن ایا فایل پی دی افی چیزی هست که وقت های مصاحبه رو توضیح داده باشه چون سفارت المان در سایتش یک فایلی هست که کامل توضیح داده درباره انوع ویزا اگه کسی میدونه راهنمای کنه ممنون میشم

دوستان کسی نبود مارو راهنمایی کنه افرادی که طی این چند روز برای سفارت ایتالیا اقدام کردن کی بهشون وقت مصاحبه دادن برای چند ماه بعد ؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط afshinkiyani نمایش پست ها
    دوستان کسی میدونه اگر الان برای سفارت ایتالیا برای ویزا تجاری اقدام بشه کی وقت مصاحبه میدن ایا فایل پی دی افی چیزی هست که وقت های مصاحبه رو توضیح داده باشه چون سفارت المان در سایتش یک فایلی هست که کامل توضیح داده درباره انوع ویزا اگه کسی میدونه راهنمای کنه ممنون میشم

واسه ویزای تجاری هم می تونین از پرتال اصلی وقت دهی استفاده کنید:

اینجا رو که میرین ثبت نام می کنید و بعد هر تاریخی که باز بشه انتخاب می کنید . برای دانشجویی و توریستی که هر شب یک روز رو باز می کنند برای ماه اینده . تجاری رو خودتون چک کنید احتمالا االان برای اواخر جولای وقت میدن. ( خودتون تاریخش رو انتخاب می کنید اینطوری نیست که اونا به شما وقتی بدن)
    https://prenotaonline.esteri.it/Logi...cidsede=100073
    هم از این جا می تونید اقدام کنید:
    www.ckgsir.com
    این جا هم خودتون بخونبد ببیند چی نوشته... یا باهاشون تماس بگیرید

ممنون از توجه شما ولی بنده وقت نگرفتم از طریق اژانس اقدام کردم اونا گفتن حدودا 2 الی 3 ماه طول میکشه میخواستم ببینم ایا راست گفتن یا نه
    نقل قول نوشته اصلی توسط helen-en نمایش پست ها
    واسه ویزای تجاری هم می تونین از پرتال اصلی وقت دهی استفاده کنید:

اینجا رو که میرین ثبت نام می کنید و بعد هر تاریخی که باز بشه انتخاب می کنید . برای دانشجویی و توریستی که هر شب یک روز رو باز می کنند برای ماه اینده . تجاری رو خودتون چک کنید احتمالا االان برای اواخر جولای وقت میدن. ( خودتون تاریخش رو انتخاب می کنید اینطوری نیست که اونا به شما وقتی بدن)
    https://prenotaonline.esteri.it/Logi...cidsede=100073
    هم از این جا می تونید اقدام کنید:
    www.ckgsir.com
    این جا هم خودتون بخونبد ببیند چی نوشته... یا باهاشون تماس بگیرید

دوستان کسی اینجا هست تونسته باشه ویزا تجاری ایتالیا بگیره ؟ یک سوال داشتم برای این نوع ویزا مانده حساب چقدر موجودی داشته باشیم بهتره با توجه به اینکه اکثر اژانس ها میگن 50 تومان باشه کفایت میکنه ولی فکر میکنم منظورشون ویزا توریستی هست نه تجاری حالا از دوستان اگه کسی تجاری ایتالیارو گرفته ممنون میشم راهنماییم کنه

من هر روز دارم از این سایت چندین بار بازدید میکنم ولی انگار کسی فعالیت نداره دیگه . لطفا اگه کسی میدونه جواب بده ضروری هست برای ویزای تجاری ایتالیا چقدر موجودی در حساب باشه خوبه ؟
    دوستان کسی اینجا هست تونسته باشه ویزا تجاری ایتالیا بگیره ؟ یک سوال داشتم برای این نوع ویزا مانده حساب چقدر موجودی داشته باشیم بهتره با توجه به اینکه اکثر اژانس ها میگن 50 تومان باشه کفایت میکنه ولی فکر میکنم منظورشون ویزا توریستی هست نه تجاری حالا از دوستان اگه کسی تجاری ایتالیارو گرفته ممنون میشم راهنماییم کنه

Junior Member

پیش فرض پاسخ : گرفتن وقت سفارت برای ویزای دانشجویی (پست اول خوانده شود)

سلام دوستان ,من توی فروردین ماه برای مامانم وقت آنلاین گرفتم که اردیبهشت ماه بود وقتی با مدارکش رفت فهمیدیم که من به اشتباه به جای وقت توریستی ,وقت بیزینس گرفتم ,گفتن باید دوباره وقت بگیریم ,حالا از اردیبهشت تا الان موفق نشدم وقت بگیرم ,هر شب به وقت ایران سااعت 9:15 تاریخ سبز برام اما مرحله آخر که ثبت کد از سایت میوفتم بیرون ,دیگه دارم نا امید میشم ,آیا لازم اکانت عوض کنم ,??????

Junior Member

سلام دوستان
    کسی تا حالا تونسته از سایت ckgsir واسه ایتالیا وقت بگیره؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)