صفحه 137 از 177 نخستنخست ... 3787127128129130131132133134135136137138139140141142143144145146147 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,361 تا 1,370 , از مجموع 1767

موضوع: روند جدید درخواست ویزای دانشجویی

پیش فرض پاسخ : روند جدید درخواست ویزای دانشجویی (از جولای ۲۰۱۶ به بعد)

نقل قول نوشته اصلی توسط MKarimi96 نمایش پست ها
    سلام دوستان

من 25 ژانویه ویزام رو لانچ کردم اما هنوز ویزام گرنت نشده. اسکالرشیپ من شامل هزینه تحصیل و زندگی میشه و بیمه couple رو خریدم. داخل نامه آفرم تاریخ شروع رو زده 30 June، که به دانشگاه ایمیل زدم و دیفر کردم. الان دانشگاه یه نامه آفر جدید واسم صادر کرده که داخلش هزینه بیمه ها کلا افزایش داشته. بیمه من حدود 1860 دلار بیشتر شده. سوالم اینه که آیا من حالا باید این اختلاف (مابه التفاوت) رو باز پرداخت کنم؟ این پول زیادی میشه برای من، میخواستم بدونم دانشگاه همون بیمه نامه قبل رو واسم آپدیت میکنه؟

ممنون میشم منو راهنمایی بکنید
    واسه آپدیت کردن تاریخ بیمه باید به خود شرکت بیمه ایمیل بزنید، من ی بار این کارو کردم و تاریخ بیمه رو آپدیت کردم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadiust نمایش پست ها
    سلام دوست عزیر
    واسه منم که بورسیه دولتی داشتم ویزا به موقع نیومد ولی دانشگاه با درخواست دیفر من موافقت کرد، البته ی لطفی کرد و ی بورسیه از خود دانشگاه بهم داد، چون بورسیه دولتی قابل دیفر نیست، شما هم ی درخواست بده و بگو که کلی هزینه و وقت صرف کردی، ایشالا که با دیفر موافقت میکنن
    سلام دوست عزیز،

شما به خاطر دارم گفتی تا 30 june بورسیتون اعتبار داشت بعد از اینکه تمدید کردید بورسیتون. بعد از این تاریخ چیکار کردید؟ دانشگاه موافقت کرد با دیفر کردن برای بار دوم؟ یا بورسیتون باطل شد؟

خیلی ممنون از جوابتون

نقل قول نوشته اصلی توسط rahmani67 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز،

شما به خاطر دارم گفتی تا 30 june بورسیتون اعتبار داشت بعد از اینکه تمدید کردید بورسیتون. بعد از این تاریخ چیکار کردید؟ دانشگاه موافقت کرد با دیفر کردن برای بار دوم؟ یا بورسیتون باطل شد؟

خیلی ممنون از جوابتون
    سلام
    واسه من ی مشکل جدید درست شد، استادم از مک کواری رفت به دکین تو ملبورن و بهم گفت بیا اونجا، فعلاً منتظر جواب استاده هستم تا بتونه از اونجا واسم بورسیه بگیره، خلاصه اینکه کلاً رو هوام

Junior Member

سلام
    واسه من ی مشکل جدید درست شد، استادم از مک کواری رفت به دکین تو ملبورن و بهم گفت بیا اونجا، فعلاً منتظر جواب استاده هستم تا بتونه از اونجا واسم بورسیه بگیره، خلاصه اینکه کلاً رو هوام
    ممنون از پاسختون دوست عزیز،

پس دیگه بورسیه تمدید نکردید تو مکوری، درست؟ ویزاتون هنوز تو وضعیت چک امنیتی؟ چیزی راجب به اینکه میخواذ دانشگاه دکین اپلای کنید تو immiAccount اشاره کردید؟ (منظورم تو قسمت update details)

البته من فکر میکنم ملبورن از سیدنی خیلی بهتر باید باشه حداقل از لحاظ هزینه های زندگی. ایشالا بزودی از دکین بورسیه میگیرید و ویزاتونم اوکی میشه.

ApplyAbroad Superstar

سلام من فکر نمیکنم شما "
    کلاً رو هوا
    " باشید مگر اینکه منظورتان cloud 9 باشد. قطعا از شروط انتقال استاد شما انتقال دانشجوهای دکتری ایشان به دانشگاه جدید هم هست و با توجه به اینکه معمولا جابجایی اساتید برای ارتقا درجه شغلی آنها - چه علمی باشد چه اداری - است شما با استاد به جایی وارد میشوید که او جایگاه محکم تری دارد. بنابراین باید دلگرم و امید وار باشید. واقعیت قضیه این است که اساتید زمان جابجایی با دانشجوهای دکتری دانشگاه قبلشان خیلی "پز" میدهند یعنی مرتب نشان میدهندچند دانشجو با آنها می آید در چه شرایطی هستند چه بورسی لازم دارند و چطور به دپارتمان / دانشکده جدید ارزش افزوده می آورند. یقین داشته باشید استاد اگر بیشتر از شرایط خودش نباشد کمتر به فکر شرایط شما نیستند.

موفق باشید

سلام
    ویرایش توسط susighton : July 24th, 2018 در ساعت 11:36 AM

Keep Calm and APPLY ON

آیین "انجمن" پیام سپاس و قدردانی برنمیتابد. اگر ز مهر چنین اندیشه دارید "امتیاز مثبت" را برگزینید

سلام دوستان
    در مدت انتظار برای صدور ویزا، دانشگاه به من خبر داد که CoE من اکسپایر شده و خودشون CoE جدید برام فرستادند!! مطالب قبلی فروم رو مطالعه کردم و متوجه شدم که CoE جدید رو باید در بخش attachment و در زیر بخش GTE سابمیت کنم و یک نسخه هم برای سفارت بفرستم. این روش درسته؟ با وجود تعطیلی بخش ویزای سفارت، آیا به این تغییر جواب می دن؟
    ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط rahmani67 نمایش پست ها
    ممنون از پاسختون دوست عزیز،

پس دیگه بورسیه تمدید نکردید تو مکوری، درست؟ ویزاتون هنوز تو وضعیت چک امنیتی؟ چیزی راجب به اینکه میخواذ دانشگاه دکین اپلای کنید تو immiAccount اشاره کردید؟ (منظورم تو قسمت update details)

البته من فکر میکنم ملبورن از سیدنی خیلی بهتر باید باشه حداقل از لحاظ هزینه های زندگی. ایشالا بزودی از دکین بورسیه میگیرید و ویزاتونم اوکی میشه.
    نه دیگه واسه تمدید بورسیه اقدام نکردم، ویزام هنوز تو چک امنیتی هست و دو هفته دیگه قراره سالگرد بگیرم، منتظرم تا استادم جواب بده اگه COE جدید داد به سفارت خبر میدم

نقل قول نوشته اصلی توسط susighton نمایش پست ها
    سلام من فکر نمیکنم شما "
    کلاً رو هوا
    " باشید مگر اینکه منظورتان cloud 9 باشد. قطعا از شروط انتقال استاد شما انتقال دانشجوهای دکتری ایشان به دانشگاه جدید هم هست و با توجه به اینکه معمولا جابجایی اساتید برای ارتقا درجه شغلی آنها - چه علمی باشد چه اداری - است شما با استاد به جایی وارد میشوید که او جایگاه محکم تری دارد. بنابراین باید دلگرم و امید وار باشید. واقعیت قضیه این است که اساتید زمان جابجایی با دانشجوهای دکتری دانشگاه قبلشان خیلی "پز" میدهند یعنی مرتب نشان میدهندچند دانشجو با آنها می آید در چه شرایطی هستند چه بورسی لازم دارند و چطور به دپارتمان / دانشکده جدید ارزش افزوده می آورند. یقین داشته باشید استاد اگر بیشتر از شرایط خودش نباشد کمتر به فکر شرایط شما نیستند.

موفق باشید
    سلام دوست عزیر
    خیلی ممنون بابت دلگرمی و امیدواری که دادید
    شما هم موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط mysavageitaly نمایش پست ها
    سلام دوستان
    در مدت انتظار برای صدور ویزا، دانشگاه به من خبر داد که CoE من اکسپایر شده و خودشون CoE جدید برام فرستادند!! مطالب قبلی فروم رو مطالعه کردم و متوجه شدم که CoE جدید رو باید در بخش attachment و در زیر بخش GTE سابمیت کنم و یک نسخه هم برای سفارت بفرستم. این روش درسته؟ با وجود تعطیلی بخش ویزای سفارت، آیا به این تغییر جواب می دن؟
    ممنون
    سلام
    دقیقاً باید همین کارا رو انجام بدید، ی ایمیل به سفارت بزنید که از شرایط پروندتون مطلع باشید و COE جدید رو اونجا attach کنید

ApplyAbroad Superstar

سلام خواهش میکنم کار مهمی نبود ولی واقعا قصدم دلگرمی بی پایه نیست من تقریبا یقین دارم این اتفاقی است که در حال افتادن است. اگر استادی اینکار را نکنند به قول ما ایرانیها خیلی "بی معرفتی" حساب میشود و استادها چنین کاری معمولا نمیکنند. مطمین میشوند که دانشجوی دکتری آنها سامان یافته و مستقر است و در اثر انتقال آسیب نمیبیند.

موفق باشید

سلام دوست عزیر
    خیلی ممنون بابت دلگرمی و امیدواری که دادید
    شما هم موفق باشید

Keep Calm and APPLY ON

آیین "انجمن" پیام سپاس و قدردانی برنمیتابد. اگر ز مهر چنین اندیشه دارید "امتیاز مثبت" را برگزینید

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)