ممنون از پاسختون دوست عزیز،
پس دیگه بورسیه تمدید نکردید تو مکوری، درست؟ ویزاتون هنوز تو وضعیت چک امنیتی؟ چیزی راجب به اینکه میخواذ دانشگاه دکین اپلای کنید تو immiAccount اشاره کردید؟ (منظورم تو قسمت update details)
البته من فکر میکنم ملبورن از سیدنی خیلی بهتر باید باشه حداقل از لحاظ هزینه های زندگی. ایشالا بزودی از دکین بورسیه میگیرید و ویزاتونم اوکی میشه.
سلام من فکر نمیکنم شما "کلاً رو هوا" باشید مگر اینکه منظورتان cloud 9 باشد. قطعا از شروط انتقال استاد شما انتقال دانشجوهای دکتری ایشان به دانشگاه جدید هم هست و با توجه به اینکه معمولا جابجایی اساتید برای ارتقا درجه شغلی آنها - چه علمی باشد چه اداری - است شما با استاد به جایی وارد میشوید که او جایگاه محکم تری دارد. بنابراین باید دلگرم و امید وار باشید. واقعیت قضیه این است که اساتید زمان جابجایی با دانشجوهای دکتری دانشگاه قبلشان خیلی "پز" میدهند یعنی مرتب نشان میدهندچند دانشجو با آنها می آید در چه شرایطی هستند چه بورسی لازم دارند و چطور به دپارتمان / دانشکده جدید ارزش افزوده می آورند. یقین داشته باشید استاد اگر بیشتر از شرایط خودش نباشد کمتر به فکر شرایط شما نیستند.
موفق باشید
سلام دوستان
در مدت انتظار برای صدور ویزا، دانشگاه به من خبر داد که CoE من اکسپایر شده و خودشون CoE جدید برام فرستادند!! مطالب قبلی فروم رو مطالعه کردم و متوجه شدم که CoE جدید رو باید در بخش attachment و در زیر بخش GTE سابمیت کنم و یک نسخه هم برای سفارت بفرستم. این روش درسته؟ با وجود تعطیلی بخش ویزای سفارت، آیا به این تغییر جواب می دن؟
ممنون
سلام خواهش میکنم کار مهمی نبود ولی واقعا قصدم دلگرمی بی پایه نیست من تقریبا یقین دارم این اتفاقی است که در حال افتادن است. اگر استادی اینکار را نکنند به قول ما ایرانیها خیلی "بی معرفتی" حساب میشود و استادها چنین کاری معمولا نمیکنند. مطمین میشوند که دانشجوی دکتری آنها سامان یافته و مستقر است و در اثر انتقال آسیب نمیبیند.
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)