نقل قول نوشته اصلی توسط danesh1234 نمایش پست ها
سلام بر همگی لطفا اگه کسی میدونه جواب سوالم رو بده .من میخوام برای ویزای کاری اقدام کنم .پیشنهاد کار هم ندارم.مهندس برق هستم لیسانس دارم سه سال سابقه کار دارم و استخدام رسمی اداره برق هستم ولی به دنبال زندگی بهتر و بدون دغدغه آلمان رو برای ادامه زندگیم انتخاب کردم.میخوام از سفارت وقت بگیرم با توجه به اینکه یه فاصله زیادی برای وقت مصاحبه هست میتونم مدرک زبان آلمانی بگیرم و کارم رو تا زمان مصاحبه پیدا کنم؟
چون اگه اول بخوام کار پیدا کنم بعد وقت سفارت بگیرم حد اقل یک سال طول می کشه که هیچ کارفرمایی تو آلمان فکر نکنم یک سال صبر کنه.
من میخوام مشاوره بگیرم یا یکی از این موسسات مهاجرت راهنماییم کنند.کدوم موسسه برم؟
با توجه به اینکه وضعیت مالیم خیلی خوب نیست دنبال ویزای جستجوی کار نمیرم چون میترسم دست از پا دراز تر برگردم و کل سرمایه زندگیم رو بدم یه قرض هم بالا بیارم ولی کار پیدا نکنم.
ممنون میشم اگه کسی یا خودش یا اطرافیانش این راه رو رفتن من رو راهنمایی کنه
اگه نکته ای هست که باید بدونم بگید ممنون

سلام
مدرک زبان المانی که از گوته بگیرید سفارت قبولش داره اونم بعد از ثبت نام شروع کلاسها زمان بره چون شلوغه چیزی که متوجه شدم
بستگی به تمرین کردن خودتون داره که چقدر بخوایید زود تر نتیجه بگیرید

مشاوره از موسسه را نمیدونم کار خاصی براتون نمیکنن چون قوانین سفارت در سایت نوشته شده ودوستان هم راهنمایی میکنن

کاردرالمان مدرک تحصیلی میخواد که شما دارید اما سابقه کار شاید کم باشه حالا با این تفاسیر شما میتونید مدارک خودتون را بفرستید ببینید اصلا نیاز به این رشته دارن یا نه ؟چقدر برای کار شما نیاز مندن یا از دوستانی که در المان هستن بپرسید