صفحه 17 از 19 نخستنخست ... 78910111213141516171819 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 161 تا 170 , از مجموع 184

موضوع: ویزای شینگن اتریش

Local Moderator

پیش فرض پاسخ : ویزای شینگن اتریش

خواهش می کنم،

عجیبه شماها با این سابقه ویزا رو چرا ریجکت کردند؟!

به نظرم اگر پرینت حساب رو بدید و رزرو در سربرگ و معتبر رو بدید مشکل حل بشه.

پیشنهاد می کنم یک کاور لتر هم تهیه کنید و در اون راجع به شرایط کاری و مالی خودتون، وضعیت واریز حقوق و شرایط شغلی هر کدامتان، برنامه سفرتون شامل ذکر هتل ها و روزهایی که در اون ها اقامت دارید توضیح بدید و روی مدارک بگذارید. قطعاً ذکر شرایط کامل و دقیق خودتون بسیار به برگشتن نظر اون ها کمک خواهد کرد.

نتیجه اقدامتون رو هم برای اطلاع سایر دوستان این جا بفرمایید.

شاد باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط minasadri نمایش پست ها
    با سپاس فراوان از وقتی که گذاشتید تا پاسخ سوالم رو بدید شاید دلیل دادن این فرصت این بوده که من قبلا 4 تا ویزای شنگن از فرانسه ،ایتالیا،هلند و آلمان گرفتم و همسرم از هلند و فرانسه قبلا ویزاگرفته.
    1- بله پرینت حسابی که حقوق واریز میشه رو قبلا ارایه نداده بودم که الان پرینت میگیرم و ارسال میکنم.
    2- بله برای همسرم هم بیمه رد میشه که لیست سوابق بیمه 10 سال گذشته رو به سفارت قبلا ارایه دادیم و فیش حقوقی سه ماه اخیر رو هم ارائه کرده بودیم.
    3-رزرو جدید رو با سربرگ میگیرم بهشون با مدارک جدید ارائه میکنم.
    4-ممنون از توضیحی که دادید.

سلام دوستان من تا به حال 4 بار ویزای شنگن از اتریش گرفته بودم و مدارکم رو هم کامل و درست و حرفه ای ارائه داده بودم. دو هفته پیش یه نامه دادن که ما قانع نشدیم که شما به کشورتون برمیگردید و همچنین گفتن پول های تو حسابتون غیرقانونی هست. من باز کلی دلیل محکمتر برای برگشت و همچنین حساب های بانکی قوی تری رو بردم ولی بعد هفت روز ریجکت ویزا شدم. نکته قابل توجه این هست که افراد بسیاری مثل من از سفارت اتریش ریجکت شده بودند و من واقعا یک نفر رو در اون روز ندیدم که ویزا گرفته باشه. حتی مسئولان ویزا با خنده به من گفتن اومدی ریجکتیتو بگیری؟ و بعد از تحقیقات بیشتر مشخص شد آمار ریجکتی های اتریش بسیار بالا شده.

پس قبل از اقدام توجه کنید که درصد ریجکتی شما خیلی زیاد و شانس شما برای گرفتن ویزا از اتریش با این شرایط کمتر از 1 درصد هست.

مرسی از همتون

نقل قول نوشته اصلی توسط Mahsa_Irani_65 نمایش پست ها
    سلام دوستان من تا به حال 4 بار ویزای شنگن از اتریش گرفته بودم و مدارکم رو هم کامل و درست و حرفه ای ارائه داده بودم. دو هفته پیش یه نامه دادن که ما قانع نشدیم که شما به کشورتون برمیگردید و همچنین گفتن پول های تو حسابتون غیرقانونی هست. من باز کلی دلیل محکمتر برای برگشت و همچنین حساب های بانکی قوی تری رو بردم ولی بعد هفت روز ریجکت ویزا شدم. نکته قابل توجه این هست که افراد بسیاری مثل من از سفارت اتریش ریجکت شده بودند و من واقعا یک نفر رو در اون روز ندیدم که ویزا گرفته باشه. حتی مسئولان ویزا با خنده به من گفتن اومدی ریجکتیتو بگیری؟ و بعد از تحقیقات بیشتر مشخص شد آمار ریجکتی های اتریش بسیار بالا شده.

پس قبل از اقدام توجه کنید که درصد ریجکتی شما خیلی زیاد و شانس شما برای گرفتن ویزا از اتریش با این شرایط کمتر از 1 درصد هست.

مرسی از همتون
    ای بابا..چه بد
    خودتون فکر میکنید دلیل این امر چیه?! آخه یه مدت پیش هم برای فرانسه اینجور شده بود ...قبلترش خوب ویزا میداد ولی یه مدت بعدش رفته بود تو کار ریجکت...

Local Moderator

سلام

ضمن تشکر بابت به اشتراک گذاشتن تجربتون از ویزای اتریش،

این که به شما زودتر اطلاع دادند، روال این سفارت هست یا چون سابقه ویزای قبلی داشتید؟ و این که با اطلاع اول به شما که مدارکتون مشکل داره، هنوز ریجکت نکرده بودند و ازتون خواستند که مدارک تکمیلی بیارید؟

مشخصه که شما رو به استناد بند 9 ریجکت کرده بودند. بندی دیگر 1 بود یا 3؟مشکل حسابتون چی بود که با ارائه حساب دیگر، برطرف شد؟

شاد باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط Mahsa_Irani_65 نمایش پست ها

مرسی از همتون

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط MMoHH نمایش پست ها
    خواهش می کنم،

عجیبه شماها با این سابقه ویزا رو چرا ریجکت کردند؟!

به نظرم اگر پرینت حساب رو بدید و رزرو در سربرگ و معتبر رو بدید مشکل حل بشه.

پیشنهاد می کنم یک کاور لتر هم تهیه کنید و در اون راجع به شرایط کاری و مالی خودتون، وضعیت واریز حقوق و شرایط شغلی هر کدامتان، برنامه سفرتون شامل ذکر هتل ها و روزهایی که در اون ها اقامت دارید توضیح بدید و روی مدارک بگذارید. قطعاً ذکر شرایط کامل و دقیق خودتون بسیار به برگشتن نظر اون ها کمک خواهد کرد.

نتیجه اقدامتون رو هم برای اطلاع سایر دوستان این جا بفرمایید.

شاد باشید.
    ما کلیه مدارکی که فکر میکردیم ممکنه مستدل باشه رو جمع آوری کردیم بعد از ترجمه به همراه یک cover letter در تاریخ 12 july تحویل vfs دادیم . بعد از اون مجدد پس از پیگیریهای فراوان و مراجعه به وی اف اس که الا ن دو تا شده یکی وی اف اس پالادیوم و وی اف اس هروی (ظاهرا شرکت جهان مجد بصیر کلی گند زده که ازش صلب امتیاز کردند و کارها داره به یک شرکت دیگه واگذار میشه که تو میدون هروی هستش) هیچ جواب درستی طبق معمول دریافت نشد .امروز 26 جولای بعد از گذشت 58 روز از تاریخ درخواست ویزا به سفارت مراجعه کردیم و درخواست تعیین تکلیف کردیم که سفارت به ما گفت هیچ مدرکی از وی اف اس به دست ما نرسیده ؟!!! اونها حتی رسید نامه همسرم رو هم به وی اف اس به خاطر عدم مطابقت امضا ی رسید برگشت زده بودند و من متوجه شدم که منهم ظاهرا نامه داشتم و درحالیه که وی اف اس نه تماسی گرفته بود بابت نامه نه من که تماس میگرفتم و مراجعه حضوری میکردم کسی گفت که نامه دارم !! خلاصه بعد از کلی اعصاب خوردی و وقت گذاشتن و نزدیک 4 میلیون تومن هزینه کردن از درخواست انصراف از ویزا دادیم . از اتریش فعلا درخواست ویزای توریستی ندین که مثل ما نشین . وی اف اس هم که بل بشوییه که خدا میدونه اصلا کار دست ایرانی که میفته فاتحه همه چی خونده میشه متاسفانه.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط MMoHH نمایش پست ها
    سلام

ضمن تشکر بابت به اشتراک گذاشتن تجربتون از ویزای اتریش،

این که به شما زودتر اطلاع دادند، روال این سفارت هست یا چون سابقه ویزای قبلی داشتید؟ و این که با اطلاع اول به شما که مدارکتون مشکل داره، هنوز ریجکت نکرده بودند و ازتون خواستند که مدارک تکمیلی بیارید؟

مشخصه که شما رو به استناد بند 9 ریجکت کرده بودند. بندی دیگر 1 بود یا 3؟مشکل حسابتون چی بود که با ارائه حساب دیگر، برطرف شد؟

شاد باشید.
    جالبه یک نامه چاپ کردن وبه همه کسایی که سفارت اتریش درخواست دارند میدن. برای همه همین ایرادات رو میگیرن پول تو حساب شما غیر قانونیه ، شما مارو متقاعد نکردین که به کشور برمیگردین محترمانه در سفارت رو ببندن و بگن به ایرانی ویزا نمیدیم چرا همه رو سر کار میذارن و بعد از کلی اعصاب خوردی و هزینه یا ریجکت میکنن یا اینکه یه کاری میکنن که خود طرف انصراف بده؟!!

Junior Member

سلام
    کسی اخیرا برای ویزای توریستی اقدام کرده؟ هنوزم فقط دارن ریجکت میکنن یا میشه شانسی داشت ؟

Junior Member

شانسش تقریباً صفره، عمده دلیل ریجکتی هم تغییر دولت اتریش (به خصوص وزیر امور خارجه) و سخت گیری روی مسئله ی ورود و خروج هاست. فقط هم به ایرانی ها برنمی گرده این قضیه. به نظرم اقدام نکنید بهتره چون یه ریجکتی بی مورد تو پاسپورتتون می خوره و تا دو سال نمی تونید برای شنگن اقدام کنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط mamad48 نمایش پست ها
    شانسش تقریباً صفره، عمده دلیل ریجکتی هم تغییر دولت اتریش (به خصوص وزیر امور خارجه) و سخت گیری روی مسئله ی ورود و خروج هاست. فقط هم به ایرانی ها برنمی گرده این قضیه. به نظرم اقدام نکنید بهتره چون یه ریجکتی بی مورد تو پاسپورتتون می خوره و تا دو سال نمی تونید برای شنگن اقدام کنید.
    سلام. وقتی درخواست های سفارت به صفر برسه از درامدشون هم سفارت هم خود اون کشور کم میشه در نتیجه خودشون برای درخواست التماس میکنند.

Junior Member

سلام. دوستان من دعوتنامه اتریش از یه شخص اتریشی دارم که از دوستان خانوادگی ما هست. میخواستم ببنیم1- حداقل موجودی توی حساب باید چقد باشه؟ و2- بهتره چه مدارکی آماده کنم تا شانس گرفتن ویزرارو بالا ببرم؟
    ممنونم

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)