نوشته اصلی توسط
MMoHH
سلام
این نامه ای که به شما داده اند در واقع نامه ریجکتی هست، خوبه که 1 هفته مهلت داده اند که رفع ریجکتی کنید. معمولاً این فرصت داده نمی شه و افراد باید برن دنبال اعتراض.
حتماً سعی کنید مدارک رو کامل کنید و ویزا بشید، چون اگر سابقه ریجکتی براتون بمونه، بعدها بسیار به سختی خواهید افتاد تا ویزا بشید.
1- برای مدارک مالی شما یک حساب دارید که حقوق بهش واریز می شه و حساب دیگری هم دارید که احتمالاً پس انداز را در اون دارید. روال درست برای ارائه مدارک مالی به این صورت هست که شما باید حساب حقوقتون رو پرینت بگیرید که واریزی های محل کار در اون وجود داشته باشه و چون واریزی های ماهانه و احتمالاً سایر هزینه ها رو از اون بر می دارید، گردش باید داشته باشه. این می شه پرینت حساب برای گردش. حساب دیگرتون که موجودی بیشتر داره رو به عنوان حسابی که می تونید ازش نامه تمکن بگیرید باید ارائه می دادید.
2- برای همسرتون از محل کارش بیمه رد می شه؟ فیش حقوقی از محلی که براش بیمه رد می شه ارائه دادید؟
3- رزرو هتل رو بهتر بود با یک کارت اعتباری معتبر انجام می دادید که بتونید از خود هتل، نامه روی سربرگ بگیرید. الان از کسی از دوستان که کارت اعتباری داره، با حالت فری کنسلیشن یک هتل رزرو کنید که هم معتبر بمونه تا روز آخر و هم بتونید ازش نامه روی سربرگ بگیرید.
4- من جای شما باشم تمام کارهام رو می زارم کنار و سعی می کنم مدارک رو تا حد امکان کامل کنم تا ویزا بشم.
شاد باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)