صفحه 274 از 382 نخستنخست ... 174224264265266267268269270271272273274275276277278279280281282283284324374 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,731 تا 2,740 , از مجموع 3813

موضوع: مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی

سلام.من میخوام از طریق ورزشی اقدام کنم.18 سال سابقه کار دارم و مربی شنا،نجات غریق،داور شنا،داور نجات غریق و غواص هستم و 20 مقام کشوری دارم.مدرک تحصیلی خودم و همسرم هم فوق لیسانسه.با مطالبی که در سایت خوندم احتمال میدم در گرفتن امتیازات مشکلی نداشته باشم.فقط یک نفر لطف کنه و مراحل کارو برام توضیح بده.
    1- کل فرم هارو از سایت گرفتم،پر و امضا کردم
    2-قبل از پست کردن مدارک باید مدارک تحصیلی و کاری و سوابق شغلی و احکام قهرمانی توسط مترجم رسمی ترجمه بشه و همراه با فرم ها پست بشه
    3-گردش حساب شش ماهه و معادل ارزی با نامه لاتین بانکو گرفتم
    4- مبلغ بررسی برای 2 نفر تقریبا 1600 دلار کانادا هست که باید به صورت آنلاین پرداخت کنم و پرینتشو همراه با بقیه مدارک پست کنم
    5- بعد از این مراحل باید منتظر ایمیل بمونم که یا برای مصاحبه یا برای تکمیل مدارک اقدام کنم
    یکنفر از بزرگواران با تجربه لطفا موارد بالا رو تایید کنه و یا اگر احیانا مشکلی داره یا کم و زیادی داره منو راهنمایی کنه.بدون وکیل میخوام اقدام کنم.

نقل قول نوشته اصلی توسط ALOTFI63 نمایش پست ها
    سلام.من میخوام از طریق ورزشی اقدام کنم.18 سال سابقه کار دارم و مربی شنا،نجات غریق،داور شنا،داور نجات غریق و غواص هستم و 20 مقام کشوری دارم.مدرک تحصیلی خودم و همسرم هم فوق لیسانسه.با مطالبی که در سایت خوندم احتمال میدم در گرفتن امتیازات مشکلی نداشته باشم.فقط یک نفر لطف کنه و مراحل کارو برام توضیح بده.
    2-قبل از پست کردن مدارک باید مدارک تحصیلی و کاری و سوابق شغلی و احکام قهرمانی توسط مترجم رسمی ترجمه بشه و همراه با فرم ها پست بشه
    4- مبلغ بررسی برای 2 نفر تقریبا 1600 دلار کانادا هست که باید به صورت آنلاین پرداخت کنم و پرینتشو همراه با بقیه مدارک پست کنم
    5- بعد از این مراحل باید منتظر ایمیل بمونم که یا برای مصاحبه یا برای تکمیل مدارک اقدام کنم
    یکنفر از بزرگواران با تجربه لطفا موارد بالا رو تایید کنه و یا اگر احیانا مشکلی داره یا کم و زیادی داره منو راهنمایی کنه.بدون وکیل میخوام اقدام کنم.

وقتی مدارک رو ارسال کنید بعد از مدتی فایل نامبر میگیرید و بعد از اون هم نامه مدیکال دریافت میکنید و احتمالا وارد پروسه بک گراند چک میشید. مصاحبه ای وجود نداره.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ALOTFI63 نمایش پست ها
    بين دو تا هشت ماه طول ميكشه كه فايل نامبر بياد بعد اش مرحله اپديته كه خيلي از دوستان نرسيده به اين مرحله ريجكت شدن بعضي ديگه هم الان 12 ماه كه منتظر نامه اپديت ان ولي خبري نيست بعد از اون دوباره يه مرحله ديگه بايد منتظر بمونيد كه جواب بدن در حال حاضر من 12 ماه از اپديت ام ميگذره و هنوز منتظرم اين بزرگواري كه بالاتر فرمودن بعد از فايل نامبر مديكاله من در شگرفم!

نقل قول نوشته اصلی توسط rokhsar_mn نمایش پست ها
    بين دو تا هشت ماه طول ميكشه كه فايل نامبر بياد بعد اش مرحله اپديته كه خيلي از دوستان نرسيده به اين مرحله ريجكت شدن بعضي ديگه هم الان 12 ماه كه منتظر نامه اپديت ان ولي خبري نيست بعد از اون دوباره يه مرحله ديگه بايد منتظر بمونيد كه جواب بدن در حال حاضر من 12 ماه از اپديت ام ميگذره و هنوز منتظرم اين بزرگواري كه بالاتر فرمودن بعد از فايل نامبر مديكاله من در شگرفم!
    معمولا وقتی پروسه طولانی میشه آپدیت می خوان،من موارد بدون آپدیت زیاد سراغ دارم البته خارج از ایران اقدام کردن با امتیاز خیلی بالا

Junior Member

سلام من 36 سال سن دارم در زمینه گرافیک 15 سال فعالیت دارم و نمونه کاربسیار . لیسانس گرافیک با گرایش تصویر سازی.... آیا میتونم برای خود اشتغالی هنرمندان اقدام کنم؟ البته در حال حاضر سعی میکنم تصویرسازی کتاب کودک انجام بدم تا حداقل چند جلد کتاب چاپ شده در این زمینه هم داشته باشم. توانایی اثبات تامین منبع درآمدی از طریق فعالیت هنری رو دارم ، رزومه کاری زیاد دارم اگه ممکنه راهنمایی کنید و چطور میتونم با شما ارتباط بگیرم و اقدام کنم برای مهاجرت ممنونم

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Textile Design

نقل قول نوشته اصلی توسط rokhsar_mn نمایش پست ها
    درخواست اپديت تازه براتون اومده؟
    خیر، ما تازه فایل نامبر گرفتیم

شما بعد از 2017 اقدام کردین؟

برای آپدیت چی ازتون خواستن؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط parisai2020 نمایش پست ها
    خیر، ما تازه فایل نامبر گرفتیم

شما بعد از 2017 اقدام کردین؟

برای آپدیت چی ازتون خواستن؟
    بله فايل نامبر مارچ 2017 درخواست اپديت آگوست 2017 حدود 4 صفحه فايل پي دي اف برام فرستادن منتهي نتونستم اينجا اپلود كنم برام پيغام بزارين تا براتون ارسال كنم

با سلام
    من ثبت نام کردم برای خود اشتغالی
    و یهسری چک لیست داد که گفت اینارو پست کن به استرالیا سیدنی
    خواستم بدونم مراحل درسته ...
    ترکیه نداره آیا ؟ چرا استرالیا حالا

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad321 نمایش پست ها
    با سلام
    من ثبت نام کردم برای خود اشتغالی
    و یهسری چک لیست داد که گفت اینارو پست کن به استرالیا سیدنی
    خواستم بدونم مراحل درسته ...
    ترکیه نداره آیا ؟ چرا استرالیا حالا
    سیدنی یکی از شهرهای استان نوااسکوشیا در کانادا هست، به سیدنی استرالیا ارتباطی نداره

ممنون
    فقط اینکه من یه سوالی داشتم
    من رشته تحصیلیم عمرانه
    قبلا برای ویزای توریستی اقدام کردم مدارک کاری و تحصیلی که مرتبط با رشتمم بود فرستادم ...
    الان دارم از طیق نویسندگی اقدام میکنم ولی مدارک تحصیلی یا بیمه که مربوط به عمران میشه نذاشتم
    امکان داره اونا متوجه بشن و یا اینکه اصلا به این موضوع دقت کنن ...

و سوال آخر اینکه مدارک جایی برای آپلود نداره ؟
    فقط باید ارسال کنیم با پست ؟ .. شما هم نوا اسکوشیا فرستادین ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)