صفحه 92 از 139 نخستنخست ... 42828384858687888990919293949596979899100101102 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 911 تا 920 , از مجموع 1390

موضوع: مسایل مربوط به آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Mathematical Physics

پیش فرض پاسخ : مسایل مربوط به آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

سلام.
    تشریف ببرید یک کاریابی مجاز و بگویید برای آزاد شدن مدرک تحصیلی می خواهید در کاریابی اسم بنویسید. 6 ماه که گذشت می توانید دوباره مراجعه کنید و ازشون نامه بگیرید. البته بهتره حواستان باشه که یک سال از تاریخ تموم شدن درستان باید گذشته باشد که با همراه داشتن این نامه به اداره ی کار مراجعه کنید تا نامه ی دیگری دریافت کنید که باید به بخش آموزش دانشگاه ارائه دهید. حواستان باشد برای هر مقطع نامه ی جداگانه دریافت کنید و بیشتر حواستان باشد که اعتبار این نامه ها یک ماه هستند پس بهتر است نزدیک سر رسید تاریخ یک ساله از تمام شدن درستان نامه از کاریابی دریافت کنید و باقی ماجرا را پی بگیرید.

موفق باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط peymangb نمایش پست ها
    سلام. برا آزادسازی مدارک باید در یک "موسسه کاریابی" ثبت نام کرد یا " اداره کار" ؟ چون من رفتم اداره کار، گفتم برا چی میخوام، ثبت نامم کردن، همه چیز پرسیدن اما مدرک نگرفتن. لطفا یه نفر توضیح بده اشتباه کردم اداره کار ثبت نام کردم یا فرق نداره؟

Junior Member

سلام و وقت بخیر.
    من اسفند 97 خدمت سربازیم تموم میشه. هدفم آزادسازی مدارک لیسانس و ارشد هستش.

1- با توجه به اینکه از یکسال وقفه بین ارشد تا خدمت رفتنم استفاده کردم آیا می تونم بعد از پایان خدمت تا قبل از گذشت 6 ماه از طریق عدم کاریابی مدارکم رو آزاد کنم؟ در ضمن من از طریق یک شرکت خصوصی بیمه تامین اجتماعی تا قبل از خدمت رد شده بود واسم. بیمه رد شده مانع میشه واسه بحث آزادسازی از طریق کاریابی؟! شرکتی که بیمه رد کرده دولتی یا خصوصی باشه فرقی داره؟!

2- درصورتی که مجبور باشم بخرم مدارکم رو باید واسه هر دو همزمان به اداره کاریابی درخواست بدم یا اول باید لیسانس و بعد ارشد رو آزادکنم و چقد این پروسه زمان می بره؟! میتونم الان در حین خدمتم برای خرید مدرکم اقدام کنم؟ تا حداقل درصورت زمانبر بودن تا پایان خدمت تونسته باشم مدرکی رو آزاد کنم!

سپاس فراوان از پاسخگویی کاملتون.

سلام و وقت بخیر
    من تیر ماه از مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شدم و در یک شرکت خصوصی شاغلم و سابقه بیمه برای من رد میشود اگر در کاریابی ثبت نام کنم بعد از 6 ماه که نامه به اداره کار میدن در روند آزاد سازی مدرک مشکلی پیش نمیاد؟ یا میگن شما شاغلی باید مدرکو بخری؟

سپاس فراوان از وقتتون

پیش فرض پاسخ : مسایل مربوط به آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی (پست اول حتما خوانده شود)

با سلام و احترام

من سال88-92 دوره کارشناسی و گذراندم.
    سال 93-95 هم دوره ارشد رو تموم کردم.
    ازسال 93 تا 95 ، به موازات تحصیل در دوره ارشد، دوسال و 4 ماه سابقه بیمه دارم.
    بعد از دفاع دوره ارشد و قبل از خدمت سربازی نیز 8 ماه سابقه بیمه دارم.
    (مجموعا 3 سال سابقه بیمه)
    خدمت سربازی هم شهریور 97 تمام شد.
    من میخاستم از طریق عدم کاریابی مدرکم رو ازاد کنم.
    میخاستم بدونم سابقه بیمه قبل از خدمت سربازی، مانعی برای ازادسازی مدرک از طریق عدم کاریابی هست یا نه؟ کنترل میشه یا خیر؟ اساسا وزارت کار از کجاها برای سابقه بیمه استعلام میگیره(بغیر از موسسه کاریابی)؟

با تشکر فراوان

نقل قول نوشته اصلی توسط ashkan6236 نمایش پست ها
    سلام و وقت بخیر
    من تیر ماه از مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شدم و در یک شرکت خصوصی شاغلم و سابقه بیمه برای من رد میشود اگر در کاریابی ثبت نام کنم بعد از 6 ماه که نامه به اداره کار میدن در روند آزاد سازی مدرک مشکلی پیش نمیاد؟ یا میگن شما شاغلی باید مدرکو بخری؟

سپاس فراوان از وقتتون
    سلام دوست عزیز
    در دستورالعمل وزارت علوم برای لغو تعهد آموزش رایگان مربوط به عدم کاریابی، قید شده که تا آخر مراحل آزاد سازی مدارک نباید برای فرد هیچ گونه سابقه بیمه رد شده باشه. این سابقه بیمه در دو قسمت برای شما مشکل ساز میشه. یکی در همون نامه آخریه که اداره کار استان با استعلام از سوابق بیمه ای (تأمین اجتماعی که مربوط به خود وزارت کار هستس و ...) میتونه با این دلیل برای دانشگاه نامه ای ارسال نکنه. دوم حتی اگر تونستید با اقداماتی خاص! از اداره کار خواهش کنید که براتون نامه بزنند، آموزش دانشگاه به دلیل استعلام مدارک آموزشی شما از طریق محل کارتون، مدرکتون رو آزاد نمی کنه و از شما میخواد که از محل کارتون نامه ای مبنی بر عدم اشتغال ارائه بدبد.
    در مجموع برای کسانی که سابقه بیمه (منظور سابقه کاری ثبت شده در سازمان تأمین اجتماعی) رد بشه، فرآیند آزادسازی مدارک غیر ممکن و در بهترین حالت به سختی امکان پذیره. البته فکر کنم که در همون مرحله اول اگر به موسسه کاریابی بگید یا بفهمه که براتون سابقه بیمه رد شده، پیشنهاد میکنه که ثبت نام نکنید.

پیش فرض پاسخ : مسایل مربوط به آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی (پست اول حتما خوانده شود)

نقل قول نوشته اصلی توسط khatami_alirez نمایش پست ها
    با سلام و احترام

من سال88-92 دوره کارشناسی و گذراندم.
    سال 93-95 هم دوره ارشد رو تموم کردم.
    ازسال 93 تا 95 ، به موازات تحصیل در دوره ارشد، دوسال و 4 ماه سابقه بیمه دارم.
    بعد از دفاع دوره ارشد و قبل از خدمت سربازی نیز 8 ماه سابقه بیمه دارم.
    (مجموعا 3 سال سابقه بیمه)
    خدمت سربازی هم شهریور 97 تمام شد.
    من میخاستم از طریق عدم کاریابی مدرکم رو ازاد کنم.
    میخاستم بدونم سابقه بیمه قبل از خدمت سربازی، مانعی برای ازادسازی مدرک از طریق عدم کاریابی هست یا نه؟ کنترل میشه یا خیر؟ اساسا وزارت کار از کجاها برای سابقه بیمه استعلام میگیره(بغیر از موسسه کاریابی)؟

با تشکر فراوان
    باسلام
    بر اساس همون پاسخی که به دوست عزیزمون ashkan6236 در پست قبلی گفتم، سابقه بیمه به هر عنوان مانع آزادسازی مدارک از طریق عدم کاریابی میشه. چون دستورالعمل اکید وزارت علوم هستش و به نظرم منطقیه. خب شما ادعا میکنی که من میخوام به دلیل پیدا نشدن کار مدرکم رو آزاد کنم در حالی که سابقه شما (هم بیمه و هم استعلام از دانشگاه) نشون میده، شما کار پیدا کردی.
    ببینید، سابقه بیمه رو خیلی راحت میتونید با داشتن شماره بیمه ای که در دفترچه تون هست، استعلام کنید. اینکه میگید وزارت کار از کجاها میتونه سابقه رو استعلام بگیره، اساسا وزارت کار و سازمان تحت الامرش یعنی سازمان تأمین اجتماعی متولی اصلی ثبت بیمه در کشور هستند و براحتی سابقه بیمه شما رو اعلام می کنند.
    پس توصیه بنده اینه که ببینید برای شما سابقه بیمه در وزارت کار رد شده یا نه (با یک تلفن ساده به سازمان و اعلام کد ملی یا شماره بیمه). اگر مطمئن شدید که بیمه رد شده، اونوقت توصیه ما رو به کاربر ashkan6236 مد نظر قرا بدبد.
    موفق باشید.

نقل قول نوشته اصلی توسط aminm0 نمایش پست ها
    سلام و وقت بخیر.
    من اسفند 97 خدمت سربازیم تموم میشه. هدفم آزادسازی مدارک لیسانس و ارشد هستش.

1- با توجه به اینکه از یکسال وقفه بین ارشد تا خدمت رفتنم استفاده کردم آیا می تونم بعد از پایان خدمت تا قبل از گذشت 6 ماه از طریق عدم کاریابی مدارکم رو آزاد کنم؟ در ضمن من از طریق یک شرکت خصوصی بیمه تامین اجتماعی تا قبل از خدمت رد شده بود واسم. بیمه رد شده مانع میشه واسه بحث آزادسازی از طریق کاریابی؟! شرکتی که بیمه رد کرده دولتی یا خصوصی باشه فرقی داره؟!

2- درصورتی که مجبور باشم بخرم مدارکم رو باید واسه هر دو همزمان به اداره کاریابی درخواست بدم یا اول باید لیسانس و بعد ارشد رو آزادکنم و چقد این پروسه زمان می بره؟! میتونم الان در حین خدمتم برای خرید مدرکم اقدام کنم؟ تا حداقل درصورت زمانبر بودن تا پایان خدمت تونسته باشم مدرکی رو آزاد کنم!

سپاس فراوان از پاسخگویی کاملتون.
    سلام
    1- در دستورالعمل وزارت علوم اومده که برای دانشجویان مذکر اگر فارغ التحصیلی قبل از خدمت نظام وظیفه باشه، ملاک زمان ثبت نام در کاریابی پس از پایان خدمت است (ارائه کارت). بنابراین حداقل شش ماه بعد از پایان خدمت باید منتظر کاریابی بمونید. با این فرض که بلافاصله بعد از صدور کارت این کار رو انجام بدید. البته با همه این تفاسیر شما مثل دو کاربر قبلی که براشون توضیح دادم، براتون سابقه بیمه رد شده و فرقی نمیکنه که دولتی یا خصوصی باشه و برای اطمینان از اینکه این سابقه براتون ثبت شده به اداره کار شهرتون برید. که در صورت دارا بودن سابقه بیمه ادامه کار براتون خیلی سخت میشه.
    2- خرید مدارک دیگه هیچ ربطی به کاریابی و اداره کار نداره و اصولا به سازمان دانشجویان و دانشگاهتون مربوط میشه. با توجه به اینکه سامانه سجاد وزارت علوم برای لغو تعهد رایگان ایجاد شده و تمام راههای آزادسازی مدرک در اونجا قرار داده شده، شما باید از این پورتال استفاده کنید. با ثبت نام در این پورتال به ترتیب مقطع اول شروع به پرداخت هزینه آزاد سازی می کنید و چند روز بعد پس از انجام آزادسازی مدرک اول به آزادسازی مدرک بعدی می پردازید. از آنجایی که در پورتال سجاد برای افراد مذکر هنگام ثبت نام و حتی هنگام ثبت درخواست، ارائه مدرک نظام وظیفه الزامی است، بنده اینگونه برداشت می کنم که باید حداقل مدرکی از نظام وظیفه خود ارائه کنید. این که بدون هیچ گونه مدرکی از نظام وظیفه می تونید مدرکتون رو بخرید، بعید بدونم. باید از مسئولین سازمان امور دانشجویان بپرسید.

نظر من اینه که راحت خدمتون رو تموم کنید و وقتی که کارت پایان خدمتتون صادر شد و تاریخ صدورش مشخص شد، اقدام به آزادسازی کنید. بر اساس سابقه ای که از دوستان خودم دارم، فرآیند آزادسازی از طریق خرید برای هر دو مدرک در همین سامانه سجاد حدود یک ماه قابل انجامه.
    امیدوارم که پاسخ کاملی داده باشم. باز هم اگر سوالی بود در خدمتم.

Junior Member

سلام..
    من مدرک کارشناسیمو سال 91 گرفتم و ارشد ورودی 93 و فارغ التحصیل شهریور 96 هستم...مدرک ارشدم رو گذاشتم موسسه کاریابی...حالا باید برای کارشناسی پول بدم؟ راهی داره که کارشناسی هم آزاد بشه؟

و یه سوا دیگه ... بعد از اینکه شش ماه مدرک در کاریابی موند چقدر فرصت داریم تا مدرک رو آزاد کنیم؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط fati89p نمایش پست ها
    سلام..
    من مدرک کارشناسیمو سال 91 گرفتم و ارشد ورودی 93 و فارغ التحصیل شهریور 96 هستم...مدرک ارشدم رو گذاشتم موسسه کاریابی...حالا باید برای کارشناسی پول بدم؟ راهی داره که کارشناسی هم آزاد بشه؟

و یه سوا دیگه ... بعد از اینکه شش ماه مدرک در کاریابی موند چقدر فرصت داریم تا مدرک رو آزاد کنیم؟؟

سلام
    بنده شنبه این هفته اداره کل کار استان تهران (خ قرنی) بودم و از آقای ادبی این سوالهای شما رو پرسیدم. البته بنده هم مثل شما فقط با مدرک ارشد ثبت نام کردم و باز البته هنوز فرصت دارم تا برای مدرک کارشناسی هم ثبت نام کنم. البته ایشون گفتن که نیازی نیست برای کارشناسی ثبت نام کنی. تاریخ ثبت نام من در اداره کار ثبت شده و تأکید کردند اگر نوع رشته های ارشد و کارشناسی یکی باشه، حتی اگر یک نامه هم از کاریابی بیاری، خودشون (اداره کل کار استان) برای هر دو مقطع نامه میدن.
    بنابراین اگر احیانا نوع رشته های کارشناسی و ارشدتون یکی نباشه و اداره کل کار استان فقط براتون یک نامه ارشد داد، باید اول مدرک کارشناسیتون رو بخرید تا بتونید ارشد رو آزاد کنید و با توجه سال ورودیتون فکر نکنم هزینه بالایی داشته باشه (حدود 1.5 میلیون برای هشت ترم بدون مرخصی!).

پاسخ سوال دوم: آقای ادبی درباره این سوالتون هم این پاسخ رو دادند که بگذارید اون تاریخ سررسید یک ساله بعد از فارغ التحصیلیتون بگذره و بعد برید سراغ دریافت نامه از کاریابی و اداره کار که همه این کارها یک روزه در تهران انجام میشه. مدت شش ماهه در کاریابی به صورت حداقل بیان شده و مشکلی نداره که یک سال هم باشه. ولی حالا چرا یک سال باید بمونه، چون این قید برای دانشگاه هست نه اداره کار.
    ایشون یک نامه از یک دانشجو به بنده نشون دادند که تاریخ نامه عدم فرصت شغلی از اداره کل کار استان سه روز قبل از سررسید مهلت یک ساله بود. این دانشجو، نامه را در سامانه سجاد بارگزاری کرد ولی به دلیل همین تاریخ نامه مورد موافقت کارشناس دانشگاه قرار نگرفت و تمام کارها بی نتیجه شد.
    پس میتونید بعد از شش ماه از کاریابی نامه بگیرید و به تأیید اداره کار استان هم برسونید نامه خطاب به دانشگاه. ولی باید یک سال از تاریخ فارغ التصیلیتون بگذره. پس چه خوبه که بعد از همون یک سال برید سراغ کاریابی و ادامه ماجرا. اینجوری خیالتون راحت تره.
    امیدوارم راهنمایی ام موثر باشه.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط esmaeil1991 نمایش پست ها
    سلام
    بنده شنبه این هفته اداره کل کار استان تهران (خ قرنی) بودم و از آقای ادبی این سوالهای شما رو پرسیدم. البته بنده هم مثل شما فقط با مدرک ارشد ثبت نام کردم و باز البته هنوز فرصت دارم تا برای مدرک کارشناسی هم ثبت نام کنم. البته ایشون گفتن که نیازی نیست برای کارشناسی ثبت نام کنی. تاریخ ثبت نام من در اداره کار ثبت شده و تأکید کردند اگر نوع رشته های ارشد و کارشناسی یکی باشه، حتی اگر یک نامه هم از کاریابی بیاری، خودشون (اداره کل کار استان) برای هر دو مقطع نامه میدن.
    بنابراین اگر احیانا نوع رشته های کارشناسی و ارشدتون یکی نباشه و اداره کل کار استان فقط براتون یک نامه ارشد داد، باید اول مدرک کارشناسیتون رو بخرید تا بتونید ارشد رو آزاد کنید و با توجه سال ورودیتون فکر نکنم هزینه بالایی داشته باشه (حدود 1.5 میلیون برای هشت ترم بدون مرخصی!).

پاسخ سوال دوم: آقای ادبی درباره این سوالتون هم این پاسخ رو دادند که بگذارید اون تاریخ سررسید یک ساله بعد از فارغ التحصیلیتون بگذره و بعد برید سراغ دریافت نامه از کاریابی و اداره کار که همه این کارها یک روزه در تهران انجام میشه. مدت شش ماهه در کاریابی به صورت حداقل بیان شده و مشکلی نداره که یک سال هم باشه. ولی حالا چرا یک سال باید بمونه، چون این قید برای دانشگاه هست نه اداره کار.
    ایشون یک نامه از یک دانشجو به بنده نشون دادند که تاریخ نامه عدم فرصت شغلی از اداره کل کار استان سه روز قبل از سررسید مهلت یک ساله بود. این دانشجو، نامه را در سامانه سجاد بارگزاری کرد ولی به دلیل همین تاریخ نامه مورد موافقت کارشناس دانشگاه قرار نگرفت و تمام کارها بی نتیجه شد.
    پس میتونید بعد از شش ماه از کاریابی نامه بگیرید و به تأیید اداره کار استان هم برسونید نامه خطاب به دانشگاه. ولی باید یک سال از تاریخ فارغ التصیلیتون بگذره. پس چه خوبه که بعد از همون یک سال برید سراغ کاریابی و ادامه ماجرا. اینجوری خیالتون راحت تره.
    امیدوارم راهنمایی ام موثر باشه.

متشکرم....خیلی کمک کرد بهم... فقط اینکه من مدرکمو دقیقا شش ماه بعد فارغ التحصیلی گذاشتم اداره کار یعنی قبل عید... بنابرین سر شش ماه یک سال از فارغ التحصیلی هم گذشته تقریبا ینی آخر شهریور امسال ....با این تفاسیر اگه شش ماه یا یک سال بعد اقدام کنم میشه آزاد کرد یا باید تو همین یک ماه اخیر اقدام کنم؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)