نوشته اصلی توسط
esmaeil1991
سلام
بنده شنبه این هفته اداره کل کار استان تهران (خ قرنی) بودم و از آقای ادبی این سوالهای شما رو پرسیدم. البته بنده هم مثل شما فقط با مدرک ارشد ثبت نام کردم و باز البته هنوز فرصت دارم تا برای مدرک کارشناسی هم ثبت نام کنم. البته ایشون گفتن که نیازی نیست برای کارشناسی ثبت نام کنی. تاریخ ثبت نام من در اداره کار ثبت شده و تأکید کردند اگر نوع رشته های ارشد و کارشناسی یکی باشه، حتی اگر یک نامه هم از کاریابی بیاری، خودشون (اداره کل کار استان) برای هر دو مقطع نامه میدن.
بنابراین اگر احیانا نوع رشته های کارشناسی و ارشدتون یکی نباشه و اداره کل کار استان فقط براتون یک نامه ارشد داد، باید اول مدرک کارشناسیتون رو بخرید تا بتونید ارشد رو آزاد کنید و با توجه سال ورودیتون فکر نکنم هزینه بالایی داشته باشه (حدود 1.5 میلیون برای هشت ترم بدون مرخصی!).
پاسخ سوال دوم: آقای ادبی درباره این سوالتون هم این پاسخ رو دادند که بگذارید اون تاریخ سررسید یک ساله بعد از فارغ التحصیلیتون بگذره و بعد برید سراغ دریافت نامه از کاریابی و اداره کار که همه این کارها یک روزه در تهران انجام میشه. مدت شش ماهه در کاریابی به صورت حداقل بیان شده و مشکلی نداره که یک سال هم باشه. ولی حالا چرا یک سال باید بمونه، چون این قید برای دانشگاه هست نه اداره کار.
ایشون یک نامه از یک دانشجو به بنده نشون دادند که تاریخ نامه عدم فرصت شغلی از اداره کل کار استان سه روز قبل از سررسید مهلت یک ساله بود. این دانشجو، نامه را در سامانه سجاد بارگزاری کرد ولی به دلیل همین تاریخ نامه مورد موافقت کارشناس دانشگاه قرار نگرفت و تمام کارها بی نتیجه شد.
پس میتونید بعد از شش ماه از کاریابی نامه بگیرید و به تأیید اداره کار استان هم برسونید نامه خطاب به دانشگاه. ولی باید یک سال از تاریخ فارغ التصیلیتون بگذره. پس چه خوبه که بعد از همون یک سال برید سراغ کاریابی و ادامه ماجرا. اینجوری خیالتون راحت تره.
امیدوارم راهنمایی ام موثر باشه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)