نقل قول نوشته اصلی توسط amir_70boy نمایش پست ها
من برای یکی از دانشگاه های استرالیا قصد اپلای دارم و استاد به من اوکی داده! همه چیز آماده هست از پروپوزال و تا مدارک! اما نگرانی من بابت متنی پروپوزالی هست که نوشتم. متن را استاد خونده و خوشش اومده گفته خوبه. بهش راجع به موضوع تحریم ها و احتمال رد پروپوزال گفتم اونم گفته خب باشه بگیر عوض کن موضوع رو (انگار انشا نوشته بودم 2هفته وقت گذاشته بودم روش)!!!! حالا کلاً ددلاین اپلای 3 روز دیگست! نمیدونم باید چیکار کنم ... واقعاً نمی خوام این فرصت رو از دست بدم چون مثل خیلی از دوستان رزومه گوهرباری ندارم و شاید دیگه از این شانس ها در خونه من رو نزنه! یعنی اگه به من و استاد باشه الان موضوع تمام شدست با یه فاند خوب! ولی این وسط تحریم پاس شده! میترسم پروپوزالم بره برای DAFT چون رشته من مهندسی مکانیک و این پروپوزال زمینه های مواد کامپوزیتی داره یه جاهایی تو همین صفحات قبلاً خوندم که رد میکنن !

اگه کسی راهنمایی کنه واقعاً لطف بزرگی کرده ...
سلام.. بنظرم نباید از اول سمت این موضوع میرفتی. ولی الانم کار خوبی کردی.. یا موضوع رو کلی بنویس، یا سریع یه موضوع دیگه آماده کن (بهترین کار اگه برسید)، یا حداقل بقول susighton مواد حساس رو حذف کن. استادا خیلیا نمیدونن تحریم و ... چی هست اصلن.
موضوع منم مواد کامپوزیتی برای هواپیما بود که بعد 9 ماه مجبور شدم عوض کنم. هرچند رشته من مهندسی صنایع بود و مدیریتی ولی همچنان بخش تحریم های دانشگاه RMIT رد کرده بود.

یه مطلب دیگه اینکه به موضوع پروپوزالتون حساس نباشید. چون بعدن میتونید عوض کنید.