نقل قول نوشته اصلی توسط Hamid2547 نمایش پست ها
دوستان همانطور که احتمالا مطلع هستید خیلی از بانک ها برای ایرانی ها حساب بانکی باز نمیکنند. به طور مثال من برای باز کردن حساب بانکی به BNP, LCL, societe generale مراجعه کردم. ولی به من گفته شد به خاطر تحریم ها برای ایرانی حساب بانکی باز نمیکنند. حتی از اونها درخواست صدور نامه رد درخواست رو کردم، ولی به نظر میرسه دوست ندارند چنین نامه ای صادر کنند و زمان مراجعه برای صدورش بهانه های مختلف می آورند. خواستم بپرسم چه بانک هایی رو سراغ دارید که خدمات خوبی دارند و برای ایرانی ها هم حساب باز میکنند؟

سوال دیگه اینکه آیا بانکی وجود داره قبل از اینکه برچسب اوفی در پاسپورت بخوره و یا کارت titre de séjour صادر بشه حساب بانکی باز کنه؟ میدونم پست بانک این کار رو انجام میده ولی حساب دپازیت هست که به هیچ دردی نمیخوره. LCL و BNP هم چنین کاری رو انجام میدن و کاری به وضعیت اقامت شما ندارند، ولی خوب با ملیت ایرانی مشکل دارند.
درسته. متاسفانه BNP برای من حساب باز کرد و با اولین تراکنش (که بورسی بود که خود دانشگاه پاریس به حسابم ریخت) حسابم رو بلوکه کرد و تنها دلیلی که بهم گفتن پاسپورت ایرانی بود. این قضیه مربوط به دو سال پیش میشه (یعنی زمان برجام که هنوز دوباره بند و بساط تحریم ها راه نیفتاده بود). من اون موقع رفتم Societe Generale و اونها به راحتی برام حساب بار کردن. شاید شعبه دیگه ای از اون بانک برید مشکلی نباشه. من یادمه توی آلمان هم که بودم (5-6 سال پیش) بانک اشپارکاسه در بعضی جاها برای ایرانی ها حساب باز میکرد و بعضی جاها این کارو نمیکرد.
نکته دیگه اینکه حتما حساب بانکی رو قبل از برچسب اوفی و اینها باز کنید. گرفتن برچسب اوفی یه پروسه ایه که ممکنه چند ماه طول بکشه و شما در اون مدت "حتما" احتیاج به حساب بانکی دارید. شرایطتون رو درک میکنم، ولی خونسردی خودتون رو حفظ کنید و دنبال بانک های مختلف باشید مثلا ممکنه ING مشکلی نداشته باشه. این بانک فرانسوی نیست ولی در فرانسه شعبه داره (لااقل دو تا شعبه در پاریس داشت، ممکنه شهر محل اقامت شما هم داشته باشه). متاسفانه این مشکلیه که داره تشدید میشه (و مصداق بارز تبعیضه) و دریغ از کوچکترین پیگیری از سمت وزارت خارجه ایران...