درسته. متاسفانه BNP برای من حساب باز کرد و با اولین تراکنش (که بورسی بود که خود دانشگاه پاریس به حسابم ریخت) حسابم رو بلوکه کرد و تنها دلیلی که بهم گفتن پاسپورت ایرانی بود. این قضیه مربوط به دو سال پیش میشه (یعنی زمان برجام که هنوز دوباره بند و بساط تحریم ها راه نیفتاده بود). من اون موقع رفتم Societe Generale و اونها به راحتی برام حساب بار کردن. شاید شعبه دیگه ای از اون بانک برید مشکلی نباشه. من یادمه توی آلمان هم که بودم (5-6 سال پیش) بانک اشپارکاسه در بعضی جاها برای ایرانی ها حساب باز میکرد و بعضی جاها این کارو نمیکرد.
نکته دیگه اینکه حتما حساب بانکی رو قبل از برچسب اوفی و اینها باز کنید. گرفتن برچسب اوفی یه پروسه ایه که ممکنه چند ماه طول بکشه و شما در اون مدت "حتما" احتیاج به حساب بانکی دارید. شرایطتون رو درک میکنم، ولی خونسردی خودتون رو حفظ کنید و دنبال بانک های مختلف باشید مثلا ممکنه ING مشکلی نداشته باشه. این بانک فرانسوی نیست ولی در فرانسه شعبه داره (لااقل دو تا شعبه در پاریس داشت، ممکنه شهر محل اقامت شما هم داشته باشه). متاسفانه این مشکلیه که داره تشدید میشه (و مصداق بارز تبعیضه) و دریغ از کوچکترین پیگیری از سمت وزارت خارجه ایران...
علاقه مندی ها (Bookmarks)