صفحه 97 از 139 نخستنخست ... 4787888990919293949596979899100101102103104105106107 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 961 تا 970 , از مجموع 1390

موضوع: مسایل مربوط به آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

Junior Member ahmad747 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Physics

پیش فرض پاسخ : مسایل مربوط به آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

نقل قول نوشته اصلی توسط HMD70 نمایش پست ها
    سلام.
    وقت بخیر.

چند روز پیش من هم همین سوال رو مطرح کردم که آیا بدون داشتن مدرک موقت میشه ثبت نام کرد یا نه. متاسفانه کسی جواب نداد و من هم رفتم ثبت نام کردم. البته فکر نمیکنم مشکل خاصی پیش بیاد، چون میرم مدرکم رو میگیرم و دوباره ثبت نام میکنم. ولی دوست عزیز بنده با تحقیقاتی که کردم و مراجعه به کاریابی و اداره کار متوجه شدم که خیلیها از قوانین سر در نمیارن و میتونن اشتباه راهنمایی بکنن. به پستهای اولی این تاپیک هم نمیشه استناد کرد چون خیلی از قوانین عوض شدن و شاید بهتر باشه بگم سخت گیرانه شدن. توصیه من به دوستان اینه که به پستهای آخری مراجعه کنن مخصوصا بعد از قوانین جدید سال 97 و اینکه اطلاع داشته باشید با بیشتر شدن تقاضای تحصیل کرده ها برای آزادسازی مدرک، دانشگاه ها و وزارت علوم سخت گیرانه تر عمل میکنن. چون مراحل ابتدایی درخواست آزادسازی با وزارت کار هست و اونها هم توی این قضیه ذینفع نیستن، کارتون رو راه میندازن، ولی ممکنه در مراحل انتهایی توی دانشگاه و سایت سجاد براتون مشکل پیش بیاد.
    نکته جالب توی این فرایند که برای من هم پیش اومده اینه که فرآیند فارغ التحصیلی و گرفتن مدرک موقت زمان بر هست. البته بعیده به شش ماه برسه، ولی امکانش هست. خیلی از دانشگاه ها از دفاعیه دانشجو ایراد میگیرن و تا اون ایرادات برطرف نشه، رساله تون رو تحویل نمیگیرن. خود ارسال مدارک از آموزش به اداره فارغ التحصیلان دانشگاه ها و بررسی اونها هم زمان میبره. و در نهایت وقتی شما درخواست صدور مدرک رو میدید، باز هم در خیلی از دانشگاه ها 1 تا 2 ماه بعد مدرک رو میدن. هرچند که بعضی دانشگاه ها این کار رو سریعتر هم انجام میدن. درحالی که فرصت 6 ماهه از تاریخ فارغ التحصیلی (یا همون تاریخ دفاع یا آخرین امتحان) محاسبه میشه نه تاریخ صدور مدرک و زمانی که مدرک موقت به دست شما برسه شاید وقت زیادی نداشته باشید. پس بهتره سریعا بعد از دفاع کارتون رو انجام بدید و مدرک رو در اسرع وقت بگیرید.
    امیدوارم کار شما mahsazeynali هم راه بیافته.
    سلام
    وقت شما هم بخیر

در ابتدا لازم میدونم از شما به خاطر دقتی که در خوندن نظر بنده داشتین تشکر کنم.من کلا از مباحثه با افرادی که به صورت مستدل و با منطق صحبت میکنن لذت می‌برم
    بله.حق با شماست.قانونی که در پست اول گذاشته شده، قدیمی هست و قوانین جدیدتر اومده.البته اینطور نیست که من از قانون جدید اطلاع نداشته باشم!چندین بار تو همین تایپیک من به قانون جدید ارجاع دادم.دلیل اینکه پست قبلی رو گذاشتم این بود که کاربر گرامی mahsazeynali ،دچار سردرگمی شده بودن و من هم صراحتا گفتم شاید علت مشکلشون این باشه.
    اما لازم میدونم نکاتی رو بگم:
    اگر به همون پست اول دقت کرده باشین،نامه رو وزارت کار صادر کرده نه وزارت علوم.من متاسفانه نتونستم نامه وزارت علوم مربوط به همون خرداد ماه رو پیدا کنم.مشکل اینجاست که هر وزارتخونه یه قاون جداگانه صادر میکنه و ممکنه در بعضی موارد با هم اختلافاتی هم داشته باشن.توی قانون وزارت علوم مصوب ۲ بهمن ۹۶ هیچ حرفی در این رابطه(ارائه گواهی موقت هنگام ثبت نام) زده نشده.اما ممکنه وزارت کار به کاریابیها چنین قانونی رو ابلاغ کرده باشه و مسئولین وزارت علوم هم بنا رو بر این بذارن که کاریابیها این موارد رو به دانشجو اطلاع میدن.
    طبق تجربیات و تحقیقاتی که من داشتم،معمولا کاریابیها متقاضی رو به صورت پول میبینن و فقط اون هزینه رو میخوان!!یعنی ممکنه شما بدون هیچ مدرکی(حتی شناسامه و کارت ملی ) هم تشریف ببرید کاریابی و اونا شما رو ثبت نام کنن.اما اگر فردا روزی واسه شما مشکلی پیش اومد هیچ مسئولیتی قبول نمیکنن و مثلا میگن ما از قانون اطلاع نداشتیم.حالا این وسط کی ضرر میکنه؟فارغ التحصیل،چون هم پول داده هم نمیتونه مدرکش رو آزاد کنه.

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در کاریابی:
    ۱.اصل و کپی گواهی موقت فارغ التحصیلی عکس دار از دانشگاه مربوطه
    ۲.اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
    ۳.
    اصل و کپی کارت پایان خدمت یا معافیت دائم (برای آقایان)
    ۴.عکس ۴*۳ (بعضی از کاریابیها میخوان)

موارد ذکر شده در بالا رو از لینک زیر گرفتم که مربوط به اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان هست(البته میدونم
    این قبل از قانون جدید نوشته شده):

https://isfahan.mcls.gov.ir/fa/eshteghal/khadamateshteghal/form4-%D8%AD%D9%88%D8%B2%D9%87-%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%BA%D8%A7%D9%84

توصیه من به تمام دوستان اینه که قبل از ثبت نام در کاریابی حتما مدارک بالا رو داشته باشین تا بهانه‌ای به وزارت علوم ندین برای رد کردن درخواستتون.علت ایجاد سامانه‌ی سجاد و تصویب قانون جدید همین هست که به دانشجوها سخت بگیرن و اونا نتونن مدارکشون رو راحت آزاد کنن.این نظر من بود حال آنکه صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
    ببخشید متن طولانی شد و ممنون از اینکه نظر من رو نقد کردین.
    موفق و موید باشید.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    architecture @ IUST

Exclamation پاسخ : مسایل مربوط به آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی

نقل قول نوشته اصلی توسط kazemi1986 نمایش پست ها
    متاسفانه برخی کارکنان اداره کار هم خیلی در جریان آیین نامه نیستند
    برای خود من این مشکل پیش آمد که به جای تاریخ فارغ التحصیلی(شهریور96) ، تاریخ صدور(دی96) را ملاک قرار دارند و گفتند هنوز یکسال نگذشته! که با آوردن آیین نامه ها قانع شان کرد
    در بخشنامه آزادسازی مدرک از طریق عدم کاریابی مصوب خرداد96 صراحتا قید شده است با آزادسازی آخرین مدرک تحصیلی، سایر مدارک خودبخود آزاد می شوند. اگر در اینترنت سرچ کنید این بخشنامه را پیدا خواهید کرد.
    ادعای کارمند مذکور به شما بسیار غیرحرفه ای و ناشی از عدم آگاهی ایشان از آخرین بخشنامه است
    من دقيقا دنبال يه كاريابي هستم كه اون فرجه ٦ ماهرو از تاريخ صدور مدرك حساب كنه چون دادن رساله و تصفيه حساب ها و صدور مدرك من باعث شد ٦ ماه از تاريخ فارغالتحصيليم رد شه! واقعا پولش خيلي زياده چون بيشتر واحد هاي درسي ما عملي بوده!
    لطفا اگر تهران هست اسم كاريابي رو لطف كنيد!

سلام دوستان خواهش میکنم منو راهنمایی کنین من واقعا نمیدونم چیکار کنم
    تو سایت جایی که مدرک موقت رو اپلود میکنبم نوشته مدرک موقت یا ریز نمرات
    من ریز نمرات میتونم اپلود کنم به جای مدرک موقت؟ کسی تا حالا این کارو کرده؟
    (من مدرک موقت رو اپلود کردم و گفتن که تاریخ صدور مدرک شما بعد از تاریخ ثبت نام در کاریابیه و الان وضعیت رو نوشته در دست متقاضی نیاز به بازبینی مدارک)
    از دانشگاه هم پیام گذاشتن براشون که از لحاظ قانونی منعی برای ازاد سازی وجود ندارد و ملاک تلریخ فارغالتحصیلی است

سلام
    من فارغ التحصیل ارشد هستم و طبق روند معمول برای آزاد سازی مدرک اقدام کردم نامه اداره کارو گرفتم بردم دانشگاه گفتن باید توی سایت امور دانشجویان ثبت نام کنم و ثبت درخواست بزنم توی سایت مدارک رو آپلود کنم و البته از کارشناسی به ارشد شروع کنم به ثبت اطلاعات ولی مشکلی که هست فقط یک شماره نامه و همینطور اسکن نامه میخاد و من برا دو مقطع نامه دارم. از دوستان کسی هست این مرحله رو اخیرا طی کرده باشه و بتونه کمکم کنه؟؟

Junior Member hj1331 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    MSc of Electronics @ SBU

سلام
    من در حال حاضر سرباز هستم و اول اردیبهشت 98 سربازیم تموم میشه. فارغ التحصیل شهریور 95 هستم. برای دریافت نامه عدم کاریابی باید صبر کنم تا 6 ماه از تاریخ صذور کارت پایان خدمتم بگذره و بعد مدرکم رو بذارم توی اداره کاریابی؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mahsazeynali نمایش پست ها
    سلام دوستان من نامه عدم کاریابی رو گرفتم تو سایت اپلود کردم همه مراحل انجام شده حالا تو قسمت سازمان امور دانشجویان پیام گذاشتن که تاریخ صدور گواهی شما بعد از ثبت نام در کاریابی هست؟ در حالی که ملاک تاریخ فارغالتحصیلی هست . حالا وضعیت من رو زده در دست متقاضی و نمیدونم چی میخوان من نمیتونم که تاریخ صدور مدرک موقتم رو عوض کنم
    کارمند دانشگاهمون براشون پیام گذاشتن که از لحاظ قانونی مشکلی برای مدارک من وجود نداره ولی هنوز ج ندادن
    میتونم مدرک موقتم رو بردارم و به جاش ریز نمرات بذارم ؟ خودش نوشته مدرک یا ریز نمرات
    حتی موقع اپلود یه گزینه هست که میتونی انتخاب کنی نوشته هنوز مدرک موقتم را دریافت نکرده ام
    نمیدونم به چی گیر دادن
    سلام دوست عزیز خسته نباشید

متاسفانه به احتمال خیلی زیاد آزاد کردن مدرک شما توسط سازمان امور دانشجویان داخل رد میشه . من خودم دقیقا شرایطم مثل شماست . اتفاقا من خودم آدم پیگیری هستم اول خودمم به این موضوع شک کردم که تاریخ صدور مهمه یا تاریخ فارغ التحصیلی من حتی از دانشگاه و اداره کار هم پرسیدم گفتن که تاریخ فارغ التحصیلی ملاکه اما چند روز پیش که رفتم مدرکم رو بگیرم گفتم که 6 ماه پیش کاریابی ثبت نام کردم و کاریابی گفته که مدرکت رو میتونی بعدا بیاری اما دانشگاه در عین ناباوری بهم گفت آزاد ساری مدرکت رد میشه . ظاهرا سازمان امور دانشجویان یه بنده خدا که لیسانس بوده از دانشگاه دقیقا همین مشکلش بوده یعنی تاریخ صدور مدرکش بعد از کاریابی بوده متاسفانه توی سامانه سجاد ردش کردن در صورتیکه این بخش نامه مربوط به سازمان امور دانشجویان نیست و این سازمان به صراحت تاریخ فارغ التحصیلی رو ملاک ذکر کرده در ضمن من این چند روز خیلی گشتم حتی سایت دانشگاه شیراز هم به صراحت گفته تاریخ صدور ملاک نیست .

http://shirazu.ac.ir/fa/node/1932

اما واقعا در تعجبم که چطور با آینده دانشجو بازی میکنن

رشته و دانشگاه
    Physics

نقل قول نوشته اصلی توسط ppp1486 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز خسته نباشید

متاسفانه به احتمال خیلی زیاد آزاد کردن مدرک شما توسط سازمان امور دانشجویان داخل رد میشه . من خودم دقیقا شرایطم مثل شماست . اتفاقا من خودم آدم پیگیری هستم اول خودمم به این موضوع شک کردم که تاریخ صدور مهمه یا تاریخ فارغ التحصیلی من حتی از دانشگاه و اداره کار هم پرسیدم گفتن که تاریخ فارغ التحصیلی ملاکه اما چند روز پیش که رفتم مدرکم رو بگیرم گفتم که 6 ماه پیش کاریابی ثبت نام کردم و کاریابی گفته که مدرکت رو میتونی بعدا بیاری اما دانشگاه در عین ناباوری بهم گفت آزاد ساری مدرکت رد میشه . ظاهرا سازمان امور دانشجویان یه بنده خدا که لیسانس بوده از دانشگاه دقیقا همین مشکلش بوده یعنی تاریخ صدور مدرکش بعد از کاریابی بوده متاسفانه توی سامانه سجاد ردش کردن در صورتیکه این بخش نامه مربوط به سازمان امور دانشجویان نیست و این سازمان به صراحت تاریخ فارغ التحصیلی رو ملاک ذکر کرده در ضمن من این چند روز خیلی گشتم حتی سایت دانشگاه شیراز هم به صراحت گفته تاریخ صدور ملاک نیست .

http://shirazu.ac.ir/fa/node/1932

اما واقعا در تعجبم که چطور با آینده دانشجو بازی میکنن

سلام دوست عزیز

شما و بعضی دیگه از دوستان دچار یه ابهامی شدین که لازم دونستم بازم این مطلب رو تکرار کنم تا شاید افراد کمتری متضرر بشن:
    طبق قانون،تاریخ فارغ التحصیلی ، برای فرصت شش ماهه‌ی ثبت نام در کاریابی و همچنین گذشت یکسال ملاک هست.هر کسی گفته تاریخ صدور مدرک ملاک هست حرفش هیچ اعتباری نداره.اما اینکه تاریخ ثبت نام شما در کاریابی بعد از تاریخ صدور گواهی موقت باشه یه بحث دیگست.از نظر وزارت علوم فردی که که داره تو کاریابی ثبت نام میکنه باید مدرک رو هم ارائه بده و گرنه ثبت‌نامش اعتبار نداره.این حرف توی همین لینکی که شما از دانشگاه شیراز گذاشتین (http://shirazu.ac.ir/fa/node/1932) هم صراحتا نوشته شده.لطفا به تبصره ۱-۳ نگاه کنید:
    ثبت نام در کاریابی‌ها فقط با ارائه گواهی‌نامه موقت پایان تحصیلات امکان پذیر هست.

بازم تاکید میکنم کاریابی‌ها ممکن هست موقع ثبت‌نام بگن داشتن مدرک مهم نیست اما طرف حساب شما وزارت علوم هست که اون ممکنه گیر بده.پس موقع ثبت‌نام مدارکتون کامل باشه.
    درضمن این رو هم بگم که من خودم ماه پیش مدرک لیسانس و ارشد رو با این که یکسال بینشون وقفه افتاده بود آزاد کردم.طبق اصول برین جلو، ان شاء الله مشکلی پیش نمیاد.
    ویرایش توسط ahmad747 : October 30th, 2018 در ساعت 06:44 PM

رشته و دانشگاه
    Physics

نقل قول نوشته اصلی توسط hj1331 نمایش پست ها
    سلام
    من در حال حاضر سرباز هستم و اول اردیبهشت 98 سربازیم تموم میشه. فارغ التحصیل شهریور 95 هستم. برای دریافت نامه عدم کاریابی باید صبر کنم تا 6 ماه از تاریخ صذور کارت پایان خدمتم بگذره و بعد مدرکم رو بذارم توی اداره کاریابی؟

سلام
    شما حداکثر تا ۶ ماه پس از تاریخ صدور کارت پایان خدمت فرصت دارین توی کاریابی ثبت نام کنین.مثلا اگر تاریخ صدور کارتتون اول خرداد ۹۸ باشه،در بازه‌ی زمانی اول خرداد ۹۸ تا اول آذر ۹۸ باید ثبت نام کنین.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmad747 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز

شما و بعضی دیگه از دوستان دچار یه ابهامی شدین که لازم دونستم بازم این مطلب رو تکرار کنم تا شاید افراد کمتری متضرر بشن:
    طبق قانون،تاریخ فارغ التحصیلی ، برای فرصت شش ماهه‌ی ثبت نام در کاریابی و همچنین گذشت یکسال ملاک هست.هر کسی گفته تاریخ صدور مدرک ملاک هست حرفش هیچ اعتباری نداره.اما اینکه تاریخ ثبت نام شما در کاریابی بعد از تاریخ صدور گواهی موقت باشه یه بحث دیگست.از نظر وزارت علوم فردی که که داره تو کاریابی ثبت نام میکنه باید مدرک رو هم ارائه بده و گرنه ثبت‌نامش اعتبار نداره.این حرف توی همین لینکی که شما از دانشگاه شیراز گذاشتین (http://shirazu.ac.ir/fa/node/1932) هم صراحتا نوشته شده.لطفا به تبصره ۱-۳ نگاه کنید:
    ثبت نام در کاریابی‌ها فقط با ارائه گواهی‌نامه موقت پایان تحصیلات امکان پذیر هست.

بازم تاکید میکنم کاریابی‌ها ممکن هست موقع ثبت‌نام بگن داشتن مدرک مهم نیست اما طرف حساب شما وزارت علوم هست که اون ممکنه گیر بده.پس موقع ثبت‌نام مدارکتون کامل باشه.
    درضمن این رو هم بگم که من خودم ماه پیش مدرک لیسانس و ارشد رو با این که یکسال بینشون وقفه افتاده بود آزاد کردم.طبق اصول برین جلو، ان شاء الله مشکلی پیش نمیاد.

حرفتون کاملا درسته در هر صورت باید به صراحت اعلام میکردن اگه تاریخ صدور براشون مهم بود و این مسخره بازی ها در نمی اووردن چون من 200 جا پرسیدم تاریخ فارغ التحصیلی ملاکه اگه میدونستم که قرار گیر بدن به تاریخ صدور فرصتی که برای مقاله دادن که 6 ماه هست رو گرفته بودم رو لغو میکردم اما اینکه الان دیگه گیر دادن به تاریخ صدور واقعا خنده داره در هر صورت امیدوارم که این مورد برطرف بشه چون فک میکنم سخت گیری ها بیشتر برای کسب در آمد از این آزاد کردن مدرک هست

پیش فرض پاسخ : مسایل مربوط به آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی (پست اول حتما خوانده شود)

سلام
    من سال 94 فازغ التحصیل شدم و مدرکم رو تو هیچ کاریابی ای نذاشتم ولی الان هنوز از تعهد خدمتم مونده،دیگه نمیتونم از این روش برای آزاد سازی مدرکم استفاده کنم؟ حتما باید دقیق بعد از 6 ماه رفت؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)