سلام
وقت شما هم بخیر
در ابتدا لازم میدونم از شما به خاطر دقتی که در خوندن نظر بنده داشتین تشکر کنم.من کلا از مباحثه با افرادی که به صورت مستدل و با منطق صحبت میکنن لذت میبرم![]()
بله.حق با شماست.قانونی که در پست اول گذاشته شده، قدیمی هست و قوانین جدیدتر اومده.البته اینطور نیست که من از قانون جدید اطلاع نداشته باشم!چندین بار تو همین تایپیک من به قانون جدید ارجاع دادم.دلیل اینکه پست قبلی رو گذاشتم این بود که کاربر گرامی mahsazeynali ،دچار سردرگمی شده بودن و من هم صراحتا گفتم شاید علت مشکلشون این باشه.
اما لازم میدونم نکاتی رو بگم:
اگر به همون پست اول دقت کرده باشین،نامه رو وزارت کار صادر کرده نه وزارت علوم.من متاسفانه نتونستم نامه وزارت علوم مربوط به همون خرداد ماه رو پیدا کنم.مشکل اینجاست که هر وزارتخونه یه قاون جداگانه صادر میکنه و ممکنه در بعضی موارد با هم اختلافاتی هم داشته باشن.توی قانون وزارت علوم مصوب ۲ بهمن ۹۶ هیچ حرفی در این رابطه(ارائه گواهی موقت هنگام ثبت نام) زده نشده.اما ممکنه وزارت کار به کاریابیها چنین قانونی رو ابلاغ کرده باشه و مسئولین وزارت علوم هم بنا رو بر این بذارن که کاریابیها این موارد رو به دانشجو اطلاع میدن.
طبق تجربیات و تحقیقاتی که من داشتم،معمولا کاریابیها متقاضی رو به صورت پول میبینن و فقط اون هزینه رو میخوان!!یعنی ممکنه شما بدون هیچ مدرکی(حتی شناسامه و کارت ملی ) هم تشریف ببرید کاریابی و اونا شما رو ثبت نام کنن.اما اگر فردا روزی واسه شما مشکلی پیش اومد هیچ مسئولیتی قبول نمیکنن و مثلا میگن ما از قانون اطلاع نداشتیم.حالا این وسط کی ضرر میکنه؟فارغ التحصیل،چون هم پول داده هم نمیتونه مدرکش رو آزاد کنه.
مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در کاریابی:
۱.اصل و کپی گواهی موقت فارغ التحصیلی عکس دار از دانشگاه مربوطه
۲.اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
۳.اصل و کپی کارت پایان خدمت یا معافیت دائم (برای آقایان)
۴.عکس ۴*۳ (بعضی از کاریابیها میخوان)
موارد ذکر شده در بالا رو از لینک زیر گرفتم که مربوط به اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان هست(البته میدونم این قبل از قانون جدید نوشته شده):
https://isfahan.mcls.gov.ir/fa/eshteghal/khadamateshteghal/form4-%D8%AD%D9%88%D8%B2%D9%87-%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%BA%D8%A7%D9%84
توصیه من به تمام دوستان اینه که قبل از ثبت نام در کاریابی حتما مدارک بالا رو داشته باشین تا بهانهای به وزارت علوم ندین برای رد کردن درخواستتون.علت ایجاد سامانهی سجاد و تصویب قانون جدید همین هست که به دانشجوها سخت بگیرن و اونا نتونن مدارکشون رو راحت آزاد کنن.این نظر من بود حال آنکه صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
ببخشید متن طولانی شد و ممنون از اینکه نظر من رو نقد کردین.
موفق و موید باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)