به نظر من حتی انجمن کانادا هم نسبت به قبل هم اونقد پویا نیست٬ مخصوصا قسمت مهاجرت چون اینقدر پست حذف شد و کاربر بلاک شد که خیلی ها رفتن. شما همین قسمت تاپیک های جدید و داغ ترین موضاعات را نگاه کنید کاهش چمشگیر فعالیت در فروم را میبینید.
مدیریت در اینکه چی رو بی احترامی تلقی کنه سختگیری میکنه٬ من تا حالا بی احترامی خاصی یا ناسزا تو فروم ندیدم٬ کل کل بوده یا حتی ضایع کردن ولی به نظر من مهم نبوده چونکه شما با چند نفر دور هم جمع بشید این حرف ها عادی هست مخصوصا وقتی موضوعی داغ بشه٬ طبیعی هست که افراد حرف هایی بزنن که طرف مقابل خوشش نیاد.
بطور کلی اگر مثلا من جای مدیر فروم بودم از هر گونه بحثی حتی اگر کمی از اپلای کردن هم دور بشه استقبال میکردم چون باعث میشد کاربران بیشتری پست بذارن و فعالیت کنند و در همین حین بحث کردن به سوال های چند نفر هم پاسخ بدن. اینهمه سختگیری حداقل الان که به زور تاپیک ها آپدیت میشوند ضرورتی نداره ٬ غیر اینکه یه تاپیک حتی بیربط بعد از مدتی و پایین آمدن میتونه ار فروم حذف بشه نه اینکه سریع قفل بشه واقعا چند تا پست حتی بیربط حجمی ار فروم رو اشغال نمیکنه. بطور مثال٬ در تاپیک نتایج لاتاری همه میومدن و اعلام میکردن که برنده نشدن و ناراحت بودن٬ مدیریت اومد تمام پست ها را به دلیل بی محتوا بودن حذف کرد٬ حالا مثلا اگر یک هفته پست های به زعم مدیریت بی محتوا میموند تا تب لاتاری پایین بیاد چه اتفاقی میفتاد؟ واقعا لازمه اینهمه حساسیت در اجرای قوانین؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)