صفحه 16 از 18 نخستنخست ... 6789101112131415161718 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 151 تا 160 , از مجموع 178

موضوع: گواهی موجودی حساب بانکی برای مهاجرت به روش Express Entry

Junior Member

پیش فرض پاسخ : گواهی موجودی حساب بانکی برای مهاجرت به روش Express Entry

نقل قول نوشته اصلی توسط Sajadkb نمایش پست ها
    سلام دوستان. میانگین شیش ماه گذشته حدودا تا چقدر قابل قبوله؟ مثلا اگه 12000 دلار لازمه و میانگین شیش ماهه 6000 دلار باشه منطقیه؟ اگر من به جای شیش ماه میانگین شصت روز گذشته رو تو نامه بیارم که نزدیک بشه به مبلغ مورد نیاز ایا کمکی میکنه یا این کار باعث ریجکت پرونده میشه؟ کلا سوالم اینه که آیا آفیسر اگر لازم دونست درخواست نامه جدید میده یا درجا ریجکت میکنه؟
    سلام
    ممکنه از دوستان یکی به این سوال پاسخ بده؟ میانگین حدودا چقد باید باشه که به مشکل بر نخوریم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط captaine نمایش پست ها
    سلام
    ممکنه از دوستان یکی به این سوال پاسخ بده؟ میانگین حدودا چقد باید باشه که به مشکل بر نخوریم؟
    تمکن مالی بستگی به تعداد اعضای خانواده متقاضی داره که جدولش داخل وب سایت اداره مهاجرت هست، فکر میکنم مبلغش برای دو نفر حداقل حدود سیزده هزار دلار کانادا باشه

نقل قول نوشته اصلی توسط captaine نمایش پست ها
    سلام
    درود
    با اجازه مدیر محترم،
    از این لینک میتونین مبالغ رو بر اساس تعداد اعضای خانواده ببینید.
    همچنین میتونین در پر کردن فرم ها، Schedule 4 - Economic classes-Provincial Nominees مبلغ فاند تون رو بین 1500 تا 2000 تا بیشتر بزنین که نشون بدین میتونین از پس خرج های خودتون در اوایل ورود به کانادا بر بیاین.
    موفق باشید
    OID-Sask. >> ITA Oct2018 >> Submit Nov2018 >> Ineligible Jun2019 >> 2nd Review Nov2019 >> Nomination Sep2020 >> AR Oct2020 >> AOR Jan2023 >> Pre-Arrival Feb2023 >> Biometric Mar2023 >> Medical Mar2023 >> DM Sep17th2023 >> COPR Oct12th2024

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط alikanosala نمایش پست ها
    تمکن مالی بستگی به تعداد اعضای خانواده متقاضی داره که جدولش داخل وب سایت اداره مهاجرت هست، فکر میکنم مبلغش برای دو نفر حداقل حدود سیزده هزار دلار کانادا باشه
    سلام
    مرسی از پاسختون .... مقدار مورد نیاز رو اطلاع دارم که حدود 12500 دلاره .... سوالم در رابطه با میانگین 6 ماهه موجودی حسابه که باید ارائه کنیم.... ینی وقتی گواهی رو ارائه کنیم باید میانگین موجودی با موجودی نهایی که بانک اعلام میکنه برابری کنه؟ یا میتونه کمتر باشه؟ چقدر باشه معمولا قبول میکنن؟
    سوالم به خاطر اینه که من نمیتونم 6 ماه این مقدار پول تو حسابم نگه دارم...

سلام دوستان سهام بورس یا سند ملکی هم قابل قبول هست یا فقط باید پول در حساب باشه

نقل قول نوشته اصلی توسط amirkhan_0o0 نمایش پست ها
    سلام دوستان سهام بورس یا سند ملکی هم قابل قبول هست یا فقط باید پول در حساب باشه
    درود بر شما
    سهام بورس خود رو به دارالترجمه ببرید، ببینید چطور ترجمه میکنند،‌بعد ببینید در این صفحه عنوان ش هست یا نه؟! حتی میتونید از طریق ایمیل از اداره مهاجرت بپرسید. اما سند ملکی یا اتومبیل رو تا جایی که میدونم قبول نمیکنند.
    OID-Sask. >> ITA Oct2018 >> Submit Nov2018 >> Ineligible Jun2019 >> 2nd Review Nov2019 >> Nomination Sep2020 >> AR Oct2020 >> AOR Jan2023 >> Pre-Arrival Feb2023 >> Biometric Mar2023 >> Medical Mar2023 >> DM Sep17th2023 >> COPR Oct12th2024

نقل قول نوشته اصلی توسط hosein43 نمایش پست ها
    درود بر شما
    سهام بورس خود رو به دارالترجمه ببرید، ببینید چطور ترجمه میکنند،‌بعد ببینید در این صفحه عنوان ش هست یا نه؟! حتی میتونید از طریق ایمیل از اداره مهاجرت بپرسید. اما سند ملکی یا اتومبیل رو تا جایی که میدونم قبول نمیکنند.
    ممنون هم دانشگاهی من
    How much money you should bring

Research how much it costs to live in the place where you plan to settle in Canada.
    Bring as much money as you can to make moving and finding a home in Canada easier. Canadian customs regulations require you to declare if you're bringing more than CAN$10,000 into Canada. If you don't tell them, you may be fined, and your funds could be seized. This includes:

• cash
    • documents that show property or capital payable to you, such as:
      • stocks
      • bonds
      • debentures
      • treasury bills

• documents that guarantee payment of a set amount of money, which are payable to you, such as:
      • banker's drafts
      • cheques
      • travellers’ cheques
      • money orders)

• ظاهرا سهام هم می شه

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط amirkhan_0o0 نمایش پست ها
    ممنون هم دانشگاهی من
    How much money you should bring

Research how much it costs to live in the place where you plan to settle in Canada.
    Bring as much money as you can to make moving and finding a home in Canada easier. Canadian customs regulations require you to declare if you're bringing more than CAN$10,000 into Canada. If you don't tell them, you may be fined, and your funds could be seized. This includes:

• cash
    • documents that show property or capital payable to you, such as:
      • stocks
      • bonds
      • debentures
      • treasury bills

• documents that guarantee payment of a set amount of money, which are payable to you, such as:
      • banker's drafts
      • cheques
      • travellers’ cheques
      • money orders)

• ظاهرا سهام هم می شه

این متنی که شما نقل قول کردید این مفهوم را نمی دهد. ذکر شده اگر با خودتان بیش از 10هزار دلار پول می اورید به شکل سهام یا چک یا ... به گمرک اعلام کنید. حرفی از این که سهام مورد قبول برای settlement fund است زده نشده است.
    .
    من به نظرم سهام منطقی نیست چون قیمت سهام خیلی شناور است و هیچ تضمینی نیست که چند ماه دیگر این سهام شما همین مبلغ ارزش داشته باشد. با این وجود ساسکاچوان سهام را قبول دارد ولی ممکن است فدرال قبول نداشته باشد. به نظرم سوال کنید.

Junior Member

سلام دوستان.
    گواهی تمکن مالی برای اکسپرس انتری فدرال باید فقط از طریق بانک های اصلی و زیر نظر بانک مرکزی ضادر شه یا گواهی صادره از موسسه های مالی غیر دولتی هم قبوله؟

من یه سپرده ای تو تعاونی اعتبار ایران خودرو دارم و گفتن که می تونن برام گواهی تمکن به زبان انگلیسی صادر کنن. نگرانی من از اینه CIC قبول نکنه این گواهیو. با توجه به اینکه مظلبی در این مورد تو خود سایت CIC نیومده به نظرتون مشکل ساز خواهد بود؟

این جمله خود سایت CIC :
    For proof, you must get official letters from any banks or financial institutions where you are keeping money.

سلام دوستان
    من نامینیشن استانی گرفتم و در حال جمع آوری مدارک هستم
    برای گواهی بانکی چند تا سوال داشتم:
    1- ملاک تبدیل موجودی ارز مرجع هست یا چیز دیگه؟ یعنی همون 3200 تومان که توی سایت بانک مرکزی هست ملاکه؟ کسی بتازگی گواهی گرفته؟
    2- من خانوادم 3 نفر هست که باید نزدیک 20000 تا نشون بدیم. حدودا چقدر باشه که خیالم راحت باشه؟ مثلا 25000 یا 30000؟
    3- در حال حاضر 45 میلیون تو حسابم هست که همش از طریق فیش حقوقی ماه قبلی (دریافت وام از شرکت) بوده. این مشکلی ایجاد میکنه؟ من حتی ترجمه فیش حقوقی مربوطه رو هم ضمیمه نامه تمکن خواهم کرد.
    4- بقیه مقدار مورد نیاز رو از طریق فروش طلا باید جور کنم که میخوام فاکتور های طلاها رو ترجمه و ضمیمه کنم واسه محکم کاری. بنظرتون فکر خوبیه؟
    5- این داستان میانگین 6 ماهه چیه؟ کسی از دوستان گرفته؟ گردش حساب چطور؟
    میخوام بدونم اگه فقط مجموع واریز و برداشت باشه کافیه؟

با تشکر

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)