سلام یک سری سوالات داشتم !!
من الان در سال پشت کنکور به سر میبرم(18 سال دارم ) و دارم تجربی میخونم ..
دارم تلاشمو میکنم تا اگر خدا خواست بتونم پزشکی قبول شم .. چون شنیدم که اگر در کنکور سراسری پزشکی قبول بشی و نامه از سازمان سنجش داشته باشی میتونی مقطع لیسانس رو تو المان تحصیل کنی ..
وضع مالیمون خیلی خوب نیست . بخاطر همین روی این موضوع المان رو انتخاب کردم که دانشگا هاش رایگانه ! البته خود المان هم کشور خوبی در اروپا هست ..
از شرایط من میتونم بگم که زبان انگلیسی در حد عالی ولی المانی هنوز شروع نکردم .. چون بیشتر تمرکزم رو کنکوره ..
معدل دیپلمم 18.64 هست ..
ایا میتونم با این شرایط و ضمن قبولی در پزشکی دولتی در کنکور ایران پذیرش بگیرم ؟ و اینکه پس از پذیرش ایا سفارت سریعا میتونم برای ویزای تحصیلی اقدام کنم با ابن وضع شلوغی سفارت المان ؟؟
ایا خودم به شخصه میتونم کاری برای خودم انجام بدم ؟ یا لازمه برم پیش موسسات اعزام دانشجو و این جور چیزا ؟؟اگر کسی پیش موسسات رفته در مورد از لحاظ مالی چقدر باید بپردازم ، عرفش چنده ؟ ؟ ایا میتونم چند ترم تو ایران بخونم وبعدش برای پذیرش اقدام کنم ؟ (مثلا 2 یا 3 ترم بخونم تا بتونم یکم زبان المانیمو قوی کنم و یا پول در بیارم )؟
شنیدم میتونی یه دوره کالج قبل دانشگاه تو المان بری برای زبان المانی و غیره ایا رفتن به کالج کار صحیحی است ؟ یعنی اون کالج رایگانه و در حین تحصیل تو کالج میتونی کار کنی ؟
ایا موسسه ای هست که بهت تو بحث مالی در مقطع لیسانس کمک کنه ؟ (چون شنیدم به مقاطع بالاتر کمک میکنه) ایا بیمارستان سمیعی در المان میتونه به من از لحاظ مالی بورس بده یا کمک هزینه ؟ خود بیمارستان دکتر سمیعی تو المان دانشگاه نداره ؟
سپاس
(تمام سوالاتم برایم مهم هستند .. اگر میشود به تمامی ان ها در عین زیاد بودن پاسخ دهید )
علاقه مندی ها (Bookmarks)