نقل قول نوشته اصلی توسط TaMa نمایش پست ها
سلام دوستان،وقت بخیر:
لطفا در خصوص ورود به پزشکی عمومی در آلمان بیشتر صحبت کنید، متاسفانه بیشتر ارسال ها در خصوص رزیدنتی است.
من خودم ۲۱ سال دارم و زبان آلمانی بلد نیستم اما انگلیسی را در حد upper intermediate می دانم.
معدل دیپلم ام ۱۹.۸۲ است و پیش ام ۱۸.۲۶،البته از لحاظ علمی مشکلی ندارم و این معدل کمِ پیش هم به خاطر کم کاری من در آن دوره و تمرکز بیشترم روی تست بود!
فکر می کنم در صورت پذیرش و اخذ ویزا می توانم این نمرات پایین را در کالج جبران کنم.
من از رشته ام در دانشگاه بیرون آمدم تا به آنچه علاقه دارم برسم اما گویا برای آلمان مشکل شرط سنی وجود دارد،یعنی اگر من یک یا دو سال زمان برای یادگیری آلمانی بگذارم نباید امیدی به ورود به کالج داشته باشم؟(با توجه به نزدیکی دو زبان آلمانی و انگلیسی)
در واقع مشکلم فقط سن و المانی نابلدی ام است
در ضمن لطفا دوستان اگر تجربیات مشابه دارند مطرح کنند و اگر کسی در حال تحصیل پزشکی در خارج از کشور است از گفت و گو دریغ نکند و تجربه ی خود به خصوص در مورد انتخاب کشور مورد نظر را مطرح کنند.
خصوصا جناب sss666 در این مورد لطفا پاسخ دهید چون از ارسال هایتان معلومه راه پر فراز و فرودی برای رسیدن به هدف داشته اید!
ممنون.
دوست عزیز سلام
من امسال خودم با رتبه 900 و خورده ای منطقه 3، و رتبه 25 هزار منطقه 3 (سال 95) پزشکی نجف آباد (آزاد) قبول شدم، این رو برای این عرض کردم که بدونید هم فشار های کنکور رو حس کردم هم فشار های خارج..
به نظر من و البته مطمنم نظر آقای sss66 و همه دوستای دیگه،شما فقط و فقط تمرکزت رو با شرایط فعلی (نوسانات شدید ارز) بزار روی کنکور داخل کشور.
اما! اگه از نظر مالی ،وضعیت خوبی دارید (که هیچی در این مورد ،که "مهمترین" مورد هست) توضیحی ندادید. به فکر خارج از کشور باشید،باز هم آلمان نه! کشوری مثل مجارستان که رنک فوق العاده ای داره براتون خیلی مناسب هست،وگرنه آلمان شرایط خیلی سختی داره،دشواری زبان آلمانی،محدودیت سنی! و..
باز هم میگم اگه میتونید سالی 20k دلار یا 9keuro رو فقط و فقط خرج تحصیلتون کنید به فکر خارج از کشور باشید. در غیر این صورت با توجه به اینکه امسال سال آخری هست که کنکور ایران با کتاب های فعلی برگزار میشه به نظر من بد نیست "آخرین" تلاشتون رو انجام بدید
در ضمن مشکل سن و زبان آلمانی بزرگترین مشکلات هستن،بعد از هزینه و البته "معدل"
موفق و پیروز باشید