صفحه 50 از 53 نخستنخست ... 4041424344454647484950515253 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 491 تا 500 , از مجموع 529

موضوع: راهنمای اخذ پذیرش دکترای اقتصاد

Senior Member MAHAN7 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : راهنمای اخذ پذیرش دکترای اقتصاد

سلام
    من جی ار ایم کوانتم 163 و وربال 142 و تافلم 80 هست. و همینطور که گفتم لیسانس و ارشدم هردو اقتصاد دانشگاه تهران هست با معدل 17 و 16. با دو سه تا مقاله ای که هیچکدوم ای اس ای نیستند. بنظرتون کدوم دانشگاههای امریکا و کانادا بیشتر شانس دارم؟

دوست گرامی تبریک میگم، شما شانس خوبی برای خیلی از دانشگاههای کانادا و امریکا دارید.
    مشکل شما نمره تافلتون هست ک کمه!
    شما باید این نمره رو 90 یا بالاتر برسونید! یا معادلی در ایتلس با 6.5 بگیرید. ک هیچکدوم از ساب اسکیلا زیر 5.5 نباشه. تو تافل هم بهتره هیچکدوم از ساب اسکیلا زیر 22 نباشه!
    وضعیت جی ار ای و معدلاتون خوبه.
    با فرض اکی شدن نمره تافل/ایلتس.

شما دانشگاههای کانادا مثل
    کوئینز، یورک، وسترن، کونکوردیا، آلبرتا، کلگری، ویکتوریا، اتاووا، واترلو، رایرسون و سایمون فریزر رو اپلای کن.
    اینا رشته ی اقتصاد دارن. بعلاوه اگر ک رشته های میان رشته ای نظیر مدیریت خدمات درمانی، اقتصاد دارو/بهداشت، سیستم های پیچیده، تصمیم گیری و روشهای کمی رو هم دیدی باز اپلای کن.
    تو این دانشگاهها، شانست برای کونکوردیا، اتاووا، واترلو و رایرسون بسیار بالاتر هستش نسبت به بقیه. ولی اینا همش احتماله و شما ممکنه تو دانشگاه وسترن یا کلگری راحت بورسیه بگیری ولی تو کونکوردیا نه!

برای امریکا
    خیلی دانشگاهه، توصیه میکنم پستهای قبلی منو تو این تاپیک حتما! بخونی یه موقع از دست ندی! بعضی از اسامی یادم ممکنه بره یا تلفظش رو صحیح ننویسم!
    کلمسون، سونی آلبانی، سونی بوفالو، نیومکزیکو، ارگان، هیوستون، اهایو، ویرجینیا تک، وست ویرجینیا، اولد دومینین، تگزاس دالاس، کانزاس، کانزاس استیت، وین استیت، تگزاس سن آنتیونیو، تگزاس آرلینگتون،
    تگزاس ال پاسو، فلوریدا آتلانتیک، ماساچوست بوستون، ماساچوست دوتا دانشگاه دیگه م داشت اسمش یادم نیست! یکیش فک کنم لوویل بود، فلوریدا استیت، فلوریدا اینترنشنال، فلوریدا سنترال، یک دانشگاهی در لاس وگاس هست اسمش یادم نیست، راتگرز، استیونز اینستیتوت تکنولوژی، یکی دوتام تو کارولینای شمالی و جنوبی بودن، نیو اسکول، سنترال میشگان، کنتاکی، جورجیا استیت، درکسل و دانشگاه کلرمونت کالیفورنیا ک در حوزه اقتصاد رفتاری خیلی فعاله.

یکی دوتارم یادم نیست داشت اقتصاد یا نه شایدم اسمشون رو درست ننویسم، مثل رودز آیلند ...

به نظر بنده برای کیس شما، این دانشگاه شانس قبولیتون بالای 35 درصده، حالا مثلا دانشگاههای مختلف درصد شانستون بالا و پایین تر.

امیدوارم این لیست برای دوستان هم در آینده ک پستای منو میخونن بکار بیادش و استفاده کنن.
    البته این لیست برای شما با اون وضعیت علمی و تحصیلی هستش! تبعتا کسایی ک خیلی رزومه بهتر دارن، مثلا از شریف اومدن و/یا نمره جی ار ای های خیلی شاخی دارن،
    میتونن بالاتر رو هم بزنن! ولی خب شانسشون بالاتر خواهد بود در این لیست.
    Stand on the shoulders of giants
    Life is like riding a bicycle, To keep your balance, you must keep moving
    بسیار سفر باید تا پخته شود خامی
    پستهای قبلیم رو برای درک عمیق از تفاوت امریکا و اروپا بخون

دوستان به لیست دانشگاه هاتون دو دانشگاه در ناحیه خوش آب و هوا بنام
    هاوایی مانوآ، و دانشگاه آلاسکا فیربنکس رو هم اضافه کنید.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    اقتصاد نظری دانشگاه تهران

سلام و خسته نباشید
    من لیسانسم مهندسی عمران بوده با معدل 15.8 از دانشگاه آزاد تهران غرب ( رتبه 3600 ) اما برای ارشد کارشناسی ارشد اقتصاد رتبم 11 کشوری شد و دانشگاه تهران اقتصاد نظری می خونم . الان ترم 3 هستم و 20 واحد پاس کردم و معدلم 19.24 هستش . برای سپتامبر سال دیگه میخوان اقدام کنم و دانشگاه های کانادا هم مدنظرم هستن . ماه پیش تافل و GRE دادم که تافل 110 گرفتم ( reading :29 , listening:30 , writing:26 , speaking:25 ) و GRE هم 327\340 ( quant :169 , verbal:158 , AW:3 ) . اما متاسفانه مقاله اصلا ندارم و این ترم پایان نامرو برداشتم که تا خرداد یا تیر دفاع کنم اگر برای مهر تونسته باشم پذیرش بگیرم .
    خواستم ببینم این نداشتن مقاله خیلی تاثیر داره تو پذیرش و با شرایط الانم آیا شانس دارم برای پذیرش ؟ خیلی هم رنگ دانشگاه برام مهم نیست و رنک دانشگاه بین 200-300 هم اگر بشه باز راضیم .
    سوال بعدی هم اینکه برای رشته های فنی دانشجوها با اساتید صحبت می کنن و مثل اینکه خود اساتید برای پروژه هاشون بودجه دارن و برای همین دانشجو اول با استاد صحبت می کنه و اوکی استاد رو که گرفتن اقدام می کنن برای اپلای اما اقتصاد اینجور که میگن خیلی نیازی به صحبت با استاد نیست و از طریق همون دانشگاه باید اقدام کرد ، ایا درسته این حرف ؟ یعنی الان که من نمره های تافل و gre ام اومده با همونا می تونم اقدام کنم برای اپلای و نیازی به صحبت با استادی نیست ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Alirezashah72 نمایش پست ها
    سلام و خسته نباشید
    من لیسانسم مهندسی عمران بوده با معدل 15.8 از دانشگاه آزاد تهران غرب ( رتبه 3600 ) اما برای ارشد کارشناسی ارشد اقتصاد رتبم 11 کشوری شد و دانشگاه تهران اقتصاد نظری می خونم . الان ترم 3 هستم و 20 واحد پاس کردم و معدلم 19.24 هستش . برای سپتامبر سال دیگه میخوان اقدام کنم و دانشگاه های کانادا هم مدنظرم هستن . ماه پیش تافل و GRE دادم که تافل 110 گرفتم ( reading :29 , listening:30 , writing:26 , speaking:25 ) و GRE هم 327\340 ( quant :169 , verbal:158 , AW:3 ) . اما متاسفانه مقاله اصلا ندارم و این ترم پایان نامرو برداشتم که تا خرداد یا تیر دفاع کنم اگر برای مهر تونسته باشم پذیرش بگیرم .
    خواستم ببینم این نداشتن مقاله خیلی تاثیر داره تو پذیرش و با شرایط الانم آیا شانس دارم برای پذیرش ؟ خیلی هم رنگ دانشگاه برام مهم نیست و رنک دانشگاه بین 200-300 هم اگر بشه باز راضیم .
    سوال بعدی هم اینکه برای رشته های فنی دانشجوها با اساتید صحبت می کنن و مثل اینکه خود اساتید برای پروژه هاشون بودجه دارن و برای همین دانشجو اول با استاد صحبت می کنه و اوکی استاد رو که گرفتن اقدام می کنن برای اپلای اما اقتصاد اینجور که میگن خیلی نیازی به صحبت با استاد نیست و از طریق همون دانشگاه باید اقدام کرد ، ایا درسته این حرف ؟ یعنی الان که من نمره های تافل و gre ام اومده با همونا می تونم اقدام کنم برای اپلای و نیازی به صحبت با استادی نیست ؟
    سلام
    بسیار تبریک میگم، وضعیت خوبی دارید و برای بسیاری از دانشگاههای خوب و بعضی از عالی ها شانس دارید.
    بخصوص نمره جی ار ای عالی دارید!
    به نظرم به آمریکا هم فکر بکنید شاید بد نباشه. شنیدم ویزای دانشجویی رو میدن، البته بحث ویزا رو مطمئن نیستم.

در مورد مقاله، مهم نیست، بخصوص اینکه معدلتون خوبه، و نمره GRE عالی دارید!
    رشته اقتصاد صحبت با استاد ما نداریم، یعنی اصلا عرف نیست، گرچه اگر دوست دارید صحبت کنید، ولی استاد هیچ کاره ست. حداقل تو بحث پذیرش و بورسیه 100% هیچ کارست!
    بنابراین اپلای کنید و برید جلو.
    بابت کانادا، شما دانشگاههای تاپ تر از لیست بالاتر رو هم بزنید، مثل
    HEC Montreal, McGIL, Toronto and British Colombia
    البته یه چندتا نکته هم بهتون بگم،
    لزوما دانشگاههای تاپ تر به معنای بهتر نیستن. یعنی دردسر فارغ تحصیلی، درس خوندن، کار پیدا کردن، اساتید بین المللی و قوی تر و لینکهای بیشتر و بهتر
    شاید در دانشگاه HEC بیشتر باشه تا تورنتو. البته این مثال بود و باید خودتون بپرسید و ببینید و بگردید.

راستی، من یه گزینه هم به شما پیشنهاد میکنم، دانشگاه ملبورن استرالیا.

Junior Member m.Rn آواتار ها

سلام وقتتون به خیر من لیسانس ریاضی معدل ۱۴.۵ و ارشد ریاضی مالی معدل ۱۷ دارم ولی از ارشدم ۷ ۸ سال میگذره الان تو ایران دکترا ریاضی میخونم میخوانصراف بدم و برای آمریکا اقتصادسنجی یا دیتا ساینس اپلای کنم با فرض اینکه تافل و جی آر ایی خوب بگیرم تو این یکسال آیا شانس پذیرش توی دانشگاهای خوب آمریکا با فاند خوب دارم؟ اینکه مدت زیادی از ارشدم گذشته و مقاله هم ندارم چقدر میتونه موثر باشه؟
    اینکه از اول یه ارشد اقتصاد تو ایران بخونم و بعد برم چطور؟ خودتون چه پیشنهادی دارید؟
    آنچه را که می توانید تصورش کنید می توانید به آن دست یابید

Junior Member

سلام دوستان

من میخواستم برا دکتری دانشگاه های انگلستان اقدام کنم. ممنون میشم راهنماییم کنین.

کارشناسی و کارشناسی ارشد آمارریاضی دارم به ترتیب معدل های 18.92 و 18.09 از دانشگاه شهید بهشتی. المپیاد و مسابقات توی چند سال متوالی رتبه دارم.
    سال 93-94 اقدام کردم و دکتری آمارریاضی ntnu نروژ و دکتری Actuarial science کانکوردیای مونترال اکسپت گرفتم ولی نرفتم چون بانک مرکزی قبول شدم. الان دانشجوی سال آخر ارشد اقتصاد در پیام نور هستم.
    مدرک زبانم 2017 منقضی شد (آیلتز 6). دو مقاله تو فصلنامه بانک دارم و یه مقاله کنفرانس که البته ربطی به اقتصاد نداره. درضمن تا اکسپت نگیرم قصد ندارم دوباره امتحان زبان بدم.

به نظرتون شانسم برای دکتری اقتصاد انگلستان چقدره؟

ApplyAbroad Superstar

سلام وقتی صحبت از دکتری در دانشگاههای انگلستان میشود باید در نظر داشت با حدود 130 -140 دانشگاه و موسسه عالی در کشور وسعت بحث از دانشگاههای طراز اول دنیا هست تا دانشگاههای واقعا تقریبا بی نام و نشان. این نکته مهمی است که کجا را هدف قرار داده اید.

دوم مساله فاند است . اگر CBI هزینه ها را بپردارد یا خودتان یک شرایطی هست اگر فاند مد نظرتان باشد شرایط دیگری.

بدون فاند از اینجا مشروط به داشتن یک پروپوزال قوی و معدلهای خوب ارشد و کارشناسی از دانشگاههای خوب - گروه راسل مثلا- امکان گرفتن پذیرش دارید. باید استاد مربوط را پیدا کنید و کر را با او جلو ببرید.

اگر فاند از اینجا مد نظر باشد این عوامل همه مرتبط هستند

۱- نزدیکی خیلی زیاد پروژه شما با استاد هدف و دانشکده مورد نظر. اگر تصمیم بورس کمیته ای باشد خیلی مهم است کارتان در چهارچوب محورهای پروهشی دانشکده قرار بگیرد.

۲-داشتن مقاله هایی در زمینه مورد نظر پروژه . بسیار مهم است برای شما که عمده تحصیلتان غیر اقتصادی بوده است.

۳- معدل و قدرت نامه های معرفی اساتید

۴- نمره زبان. مثلا آیلتس بالای هفت و نیم واقعا زمینه را مساعد میکند. اینرا به تجربه میگویم. ایلتس ۸ مثلا ممکن است کاری کند که دانشگاه دنبال این باشد که شمارا از دست ندهد.

در مورد اعلام اینکه در پیام نور هستید واقعا دودل دارم. از طرفی کمک میکند برای اینکه اقتصاد است و از طرفی جایگاه ارشد و کارشناسی دانشگاه بهشتی را تحت تاثیر قرار میدهد. اگر به دنبال فاند اینجا نیستید به نظرم اعلام نکنید بهتر است چون احتمال پذیرش گرفتن از دانشگاههای خوب بیشتر میشود.

امید که موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط taha123 نمایش پست ها
    سلام دوستان

من میخواستم برا دکتری دانشگاه های انگلستان اقدام کنم. ممنون میشم راهنماییم کنین.

کارشناسی و کارشناسی ارشد آمارریاضی دارم به ترتیب معدل های 18.92 و 18.09 از دانشگاه شهید بهشتی. المپیاد و مسابقات توی چند سال متوالی رتبه دارم.
    سال 93-94 اقدام کردم و دکتری آمارریاضی ntnu نروژ و دکتری Actuarial science کانکوردیای مونترال اکسپت گرفتم ولی نرفتم چون بانک مرکزی قبول شدم. الان دانشجوی سال آخر ارشد اقتصاد در پیام نور هستم.
    مدرک زبانم 2017 منقضی شد (آیلتز 6). دو مقاله تو فصلنامه بانک دارم و یه مقاله کنفرانس که البته ربطی به اقتصاد نداره. درضمن تا اکسپت نگیرم قصد ندارم دوباره امتحان زبان بدم.

به نظرتون شانسم برای دکتری اقتصاد انگلستان چقدره؟

Keep Calm and APPLY ON

آیین "انجمن" پیام سپاس و قدردانی برنمیتابد. اگر ز مهر چنین اندیشه دارید "امتیاز مثبت" را برگزینید

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط susighton نمایش پست ها
    سلام وقتی صحبت از دکتری در دانشگاههای انگلستان میشود باید در نظر داشت با حدود 130 -140 دانشگاه و موسسه عالی در کشور وسعت بحث از دانشگاههای طراز اول دنیا هست تا دانشگاههای واقعا تقریبا بی نام و نشان. این نکته مهمی است که کجا را هدف قرار داده اید.

دوم مساله فاند است . اگر CBI هزینه ها را بپردارد یا خودتان یک شرایطی هست اگر فاند مد نظرتان باشد شرایط دیگری.

بدون فاند از اینجا مشروط به داشتن یک پروپوزال قوی و معدلهای خوب ارشد و کارشناسی از دانشگاههای خوب - گروه راسل مثلا- امکان گرفتن پذیرش دارید. باید استاد مربوط را پیدا کنید و کر را با او جلو ببرید.

اگر فاند از اینجا مد نظر باشد این عوامل همه مرتبط هستند

۱- نزدیکی خیلی زیاد پروژه شما با استاد هدف و دانشکده مورد نظر. اگر تصمیم بورس کمیته ای باشد خیلی مهم است کارتان در چهارچوب محورهای پروهشی دانشکده قرار بگیرد.

۲-داشتن مقاله هایی در زمینه مورد نظر پروژه . بسیار مهم است برای شما که عمده تحصیلتان غیر اقتصادی بوده است.

۳- معدل و قدرت نامه های معرفی اساتید

۴- نمره زبان. مثلا آیلتس بالای هفت و نیم واقعا زمینه را مساعد میکند. اینرا به تجربه میگویم. ایلتس ۸ مثلا ممکن است کاری کند که دانشگاه دنبال این باشد که شمارا از دست ندهد.

در مورد اعلام اینکه در پیام نور هستید واقعا دودل دارم. از طرفی کمک میکند برای اینکه اقتصاد است و از طرفی جایگاه ارشد و کارشناسی دانشگاه بهشتی را تحت تاثیر قرار میدهد. اگر به دنبال فاند اینجا نیستید به نظرم اعلام نکنید بهتر است چون احتمال پذیرش گرفتن از دانشگاههای خوب بیشتر میشود.

امید که موفق باشید

واقعا ممنونم از راهنمایی تون. اتفاقا حتما لازم دارم پذیرشه با فاند باشه.
    فقط یه سوال دیگه، کنت دانشگاه خوبیه تو اقتصاد؟ زمینه کاری استاداش نزدیکتره بهم. به نظرتون روش وقت بذارم؟

ApplyAbroad Superstar

سلام کنت دانشگاه خوبی است و در محل بسیار زیبایی هم هست. با اینحال تا آنجا که در ذهن دارم در اقتصاد جایگاه انچنانی نداشت. شما یکی از این سایتهای معتبر رنکینگ را نگاه بفرمایید رتبه دانشگاه به دست می آید. فکر کنم دکتر نیلی کوچک - یعنی مسعود که در منچستر بوده اند- ... فرهاد که در CBI بودند ... در کنت بودند؟ یا یورک شاید؟ در هرصورت چک کنید.

پیشنهاد میکنم دانشگاههای بهتر را هدف بگیرید.

موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط taha123 نمایش پست ها
    واقعا ممنونم از راهنمایی تون. اتفاقا حتما لازم دارم پذیرشه با فاند باشه.
    فقط یه سوال دیگه، کنت دانشگاه خوبیه تو اقتصاد؟ زمینه کاری استاداش نزدیکتره بهم. به نظرتون روش وقت بذارم؟

Keep Calm and APPLY ON

آیین "انجمن" پیام سپاس و قدردانی برنمیتابد. اگر ز مهر چنین اندیشه دارید "امتیاز مثبت" را برگزینید

Junior Member

به نام خدا با سلام.
    بنده لیسانس اقتصاد با معدل 15/5 از دانشگاه شیراز حدو هفت سال پیش گرفتم. امسال میخوام ارشد بدم و همون دانشگاه شیراز ارشد بگیرم. و دارم روی آیلتس هم کار میکنم. تا دو سال دیگه بعد ارشد امتحان آیلتس بدم. زبانم خوبه.میتونم تا 7 بگیرم. میخوام توی ارشد انشاالله مقاله بدم و معدلم هم بالا ببرم. میخوام حتما بورسیه کامل بشم واسه دکتری. چه وانشگاههایی رو پیشنهاد می دید؟ چکار باید بکنم؟ متاهلم و یه بچه دو ساله هم دارم. ممنون میشم راهنماییم کنید.
    دانشگاه چندان برام مهم نیست. میخوام فول فاند باشه و هزینه تحصیل و زندگی رو پوشش بده.
    موضوع پایان نامم میخوام تمرکز روی یکی از نظریات خودم باشه که حرف جدیدی هست و کمتر بهش پرداخته شده.
    حداقل یه سال واسه آیلتس باید وقت بذارم. واسه همین میگم ارشدم هم با آیلتس بگیرم و بعد واسه دکتری اقدام کنم.
    سوال دیگم هم اینه که واسه ارشد راحتتر قبولم می کنن یا دکترا؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)