سلام وقتی صحبت از دکتری در دانشگاههای انگلستان میشود باید در نظر داشت با حدود 130 -140 دانشگاه و موسسه عالی در کشور وسعت بحث از دانشگاههای طراز اول دنیا هست تا دانشگاههای واقعا تقریبا بی نام و نشان. این نکته مهمی است که کجا را هدف قرار داده اید.
دوم مساله فاند است . اگر CBI هزینه ها را بپردارد یا خودتان یک شرایطی هست اگر فاند مد نظرتان باشد شرایط دیگری.
بدون فاند از اینجا مشروط به داشتن یک پروپوزال قوی و معدلهای خوب ارشد و کارشناسی از دانشگاههای خوب - گروه راسل مثلا- امکان گرفتن پذیرش دارید. باید استاد مربوط را پیدا کنید و کر را با او جلو ببرید.
اگر فاند از اینجا مد نظر باشد این عوامل همه مرتبط هستند
۱- نزدیکی خیلی زیاد پروژه شما با استاد هدف و دانشکده مورد نظر. اگر تصمیم بورس کمیته ای باشد خیلی مهم است کارتان در چهارچوب محورهای پروهشی دانشکده قرار بگیرد.
۲-داشتن مقاله هایی در زمینه مورد نظر پروژه . بسیار مهم است برای شما که عمده تحصیلتان غیر اقتصادی بوده است.
۳- معدل و قدرت نامه های معرفی اساتید
۴- نمره زبان. مثلا آیلتس بالای هفت و نیم واقعا زمینه را مساعد میکند. اینرا به تجربه میگویم. ایلتس ۸ مثلا ممکن است کاری کند که دانشگاه دنبال این باشد که شمارا از دست ندهد.
در مورد اعلام اینکه در پیام نور هستید واقعا دودل دارم. از طرفی کمک میکند برای اینکه اقتصاد است و از طرفی جایگاه ارشد و کارشناسی دانشگاه بهشتی را تحت تاثیر قرار میدهد. اگر به دنبال فاند اینجا نیستید به نظرم اعلام نکنید بهتر است چون احتمال پذیرش گرفتن از دانشگاههای خوب بیشتر میشود.
امید که موفق باشید

نوشته اصلی توسط
taha123
سلام دوستان
من میخواستم برا دکتری دانشگاه های انگلستان اقدام کنم. ممنون میشم راهنماییم کنین.
کارشناسی و کارشناسی ارشد آمارریاضی دارم به ترتیب معدل های 18.92 و 18.09 از دانشگاه شهید بهشتی. المپیاد و مسابقات توی چند سال متوالی رتبه دارم.
سال 93-94 اقدام کردم و دکتری آمارریاضی ntnu نروژ و دکتری Actuarial science کانکوردیای مونترال اکسپت گرفتم ولی نرفتم چون بانک مرکزی قبول شدم. الان دانشجوی سال آخر ارشد اقتصاد در پیام نور هستم.
مدرک زبانم 2017 منقضی شد (آیلتز 6). دو مقاله تو فصلنامه بانک دارم و یه مقاله کنفرانس که البته ربطی به اقتصاد نداره. درضمن تا اکسپت نگیرم قصد ندارم دوباره امتحان زبان بدم.
به نظرتون شانسم برای دکتری اقتصاد انگلستان چقدره؟