نقل قول نوشته اصلی توسط zini_zinparast نمایش پست ها
دوستان لطفا کوتاهتر بنویسید والا همین دستامبر من چشم پزشکی رفتم! والا قبلا دوستان کوتاه می نوشتند الا هر کسی یه انشا کامل مینویسه.
چند تا مورد هم اینجا بنویسم که پستم حذف نشه
۱- بعد از چند سال زندگی در کانادا برخی اوقات فکر میکنم که آیا کشور بهتر از کانادا وجود داره که مهاجرت کنیم اونجا که هم هواش خوب باشه و هم مزایای کانادا رو داشته باشه؟
۲- مانند روزهای اول احساس آرامش نمیکنم. شاید بخاطر اونتاریو باشه شاید هم بخاطر این باشه که بابت پولی که در میارم مالیات میدم نمیدونم
چند ماه دیگه من وارد سال پنجم مهاجرت میشم. نمیگم که همیشه همه چیز اوکی بوده و زیبا، اما در کل که نگاه میکنم این پیشرفتی رو که اینجا داشتم قطعا با روحیه خودم تو ایران نمیتونستم داشته باشم. شرایط محیط اونقدر مهیا است که آدم بتونه یک پلان برای زندگی داشته باشه البته این شرایط قطعا صبر و تحمل هم لازم داره اما در کل جامعه شما رو صد در صد پس نمیزنه و به شما امکان میده که اگه اراده و صبر داشته باشید بتونید زندگی شادتری رو داشته باشید.
قطعا مالیات دادن کار خوشایندی نیست اما در مجموع پوینتهای مثبتی که این جامعه به ما میده مثل احترام به حقوق حیوانات، کودکان، زنان، مفهوم ایمنی، رعایت قانون، خدمات درمانی رایگان و موارد دیگه که در ایران اثری از اونها پیدا نمیشه، باعث میشه کمی از تلخی مالیات هم بکاهه