سلام من برنده لاتاری شدم و شماره کیسم حدود 5200 هست؟ برای انکارا مکان مصاحبه رو انتخاب کردم. تمام خانواده من سیتیزن آمریکا هستن و مشکل اسپانسر هم ندارم؟ ایا این که خانواده درجه اول شما سیتیزن باشن فرقی داره؟؟
سلام من برنده لاتاری شدم و شماره کیسم حدود 5200 هست؟ برای انکارا مکان مصاحبه رو انتخاب کردم. تمام خانواده من سیتیزن آمریکا هستن و مشکل اسپانسر هم ندارم؟ ایا این که خانواده درجه اول شما سیتیزن باشن فرقی داره؟؟
سلام احتمال خیلی زیاد پذیرفته میشوید اما زمان بر است.چون چک کردنشون طول میکشه.من از اکتبر رفتم هنوز جواب ندادن.البته ال پی ار هستم. ۶ تا ۱۱ ماه زمان میبره.
دوست عزیز مگر ایران نیستین.`ap همون چک امنیتی معروفعه که ماهها زمان میبره اگر پاس ایرانی داشته باشی. ویور یعنی چشم پوشی چون ایران جزو مغضوبین ترامپ است به هیچ ایرانیرویزای امریکا نمیدن گرچه قبول شده باشی تنها با سه شرط اینکه پدر مادر یا همسرتون امریکا باشن مشمول معافیت از غذب هستین که اون هم طول میکشه فقط یادتون باشه زمان مصاحبه اون کسی که دارین امریکا باشن.خیلی زرنگ هستن غیر مستقیم میپرسن مثلا به من گفتن خوب گرین کارت همسرت رو بده،گفتم تو امریکاست با خودش برده دست من نیست بعد گفت اره درست میگی خوب کپی اش رو بده که دادم. اگه میگفتم ایرانه و دستم بود رد میکردن میگفتن خوب مشکل نداری همسرت پیشته.حواستون باشه تمامی مدارک که نشون میده فامیلاتون اونجاست از جمله کپی پاسپورت سیتی زن کپی گرین کارت و.... که نشون دهنده باشد راببرید .افسر تشخیص میده و یهتون یک برگه ای میده که تیک خورده شامل چشم پوشی یا همون ویورید.lpr هم همون گرین کارتی ها رو میگن.من این مدت اینترنت و تمامی فروم ها را زیر و رو کردم و کلی اطلاعات جمع کردم شما هم اطلاعاتتون رو بیشتر کنید دوست عزیز،همین فروم اپلای ابرود خیلی خوبه.ممنون از دوستانی که تهیه اش کردن.الان تو فروم دیگه دیدم که کیس های خانوادگی چک امنیتی اشان حتی یک سال ونیم هم کشیده خوبی لاتاری اینه مجبورن تا پایان سپتامبر جواب بدن.اگه قبول نشی واسه کیس خانوادگی میشه وکیل بگیری.به امید موفقیت و برداشتن تراول بن جهت موفق بودن تمامی برندگان.
سلام خانم نسیم میخواستم بدونم فامیل شما که اونجا بودن چه نسبتی داشتن و بعد چند ماه از ترکیه به واشنگتن فرستاده شد؟تو واشنگتن یا همون ceac چند ماه معطل شدید و چند تا آپدیت خوردید.ممنون میشن پاسخ بدین.ضمنا ببخشید صندوق خصوصی اتان پر بود اینجا فرستادم.اگه خالی بود خیلی عالی میشد.ممنون میشم اگه چندتایی پاک کنید ما هم از تجربیاتتون استفاده کنیم.
کسی رو میدونید که از قبولی های امسال گرین کارت گرفته باشه؟ چقدر زمان برده؟؟
فکر نکنم 2019 هنوز کسی گرین کارت گرفته باشه.چون سال مالی از اکتبر شروع میشه .6 تا 11 ماه میشه فبریه یا مارچ.اسفند یا فروردین.مثلا خانم نسیم تو صفحه 56 همین فروم گفته 9 ماه بعد سال گذشته کلیر شدن.یعنی نه ماه طول کشیده برای ایشون.
سلام.
بنده هم با توجه به کیس نامبرم توی ماه مارچ مصاحبه دارم. من هم مرتب دارم ایمیل و سایتی که نامه اعلام قبولی رو گرفتم چک میکنم. هنوز هیچ نامه ای برای تعیین زمان و مکان مصاحبه برای منم نیومده. علی الظاهر باید کماکان منتظر دریافت ایمیل باشیم و جای نگرانی نیست.
علاقه مندی ها (Bookmarks)