صفحه 1235 از 1355 نخستنخست ... 2357351135118512251226122712281229123012311232123312341235123612371238123912401241124212431244124512851335 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 12,341 تا 12,350 , از مجموع 13545

موضوع: مهاجرت به کانادا از روش خویشاوندی (اسپانسر شدن همسر،والدین ...)

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا از روش خویشاوندی (اسپانسر شدن همسر،والدین ...)

نقل قول نوشته اصلی توسط Orientalboy نمایش پست ها
    سلام خدمت همه دوستان.
    بنده در ماه دسامبر با همسرم در ترکیه ازدواج کردیم و در مرحله فرستادن اپلیکیشن هستیم.

سوال اول
    چت های ما بسیار زیاد هست، طریقه ارسال چت باید به چه شکل باشه؟
    سوال دوم
    ظاهرا خواسته شده که عکسهای ارسالی با تاریخ و پشت نویسی باشه، چطور باید این کار رو کرد وقتی اپلیکیشن آنلاین سابمیت میشه؟
    سوال سوم
    بنده قبلا در آگوست 2018 بایومتریک رو در دبی ثبت کردم برای ویزای توریستی و طبق قانون جدید تا 10 سال معتبر هست! کسی میدونه برای کیس اسپانسرشیپ همسر دوباره باید بایومتریک بدم یا خیر؟ ظاهرا در اپلیکیشن گفته شده باید دوباره انجام بشه!
    و در آخر موردی هست که باید بدونم و مهم باشه در ارتباط با اپلیکیشن اسپانسرشیپ همسر. ممنونم که راهنمایی میکنید
    تبريك ميگم، ايشالا خوشبخت بشيد
    ١)ملاکتون رو بذارید تاریخ شروع رابطه
    تو هر اپلیکیشن چت دارید اسکرین شات بگیرید تو بازه های زمانی مختلف و مرتب شون کنید
    ميتونيد مثلا ٤صفحه چت رو داخل يه A4 پرينت بگيريد
    ٢)اپليكيشن آنلاين سابميت نميشه
    بصورت دستي اسپانسر از داخل كانادا پست ميكنن
    فرمها رو پركنيد پرينت بگيريد و امضا كنيد همراه باقي مدارك پست كنيد
    ٣)بله، لازمه
    مستقيم ميتونيد جواب رو داخل سايت
    Find out if you need to give biometrics
    پيدا كنيد
    ٤)بهمه چيز دقت كنيد
    اول فرمهارو يك دور بخونيد بعد پركنيد
    حواستون به تاريخ فرمها باشه كه جديدترين آپديت باشه
    اگر از كبك هستيد اول بايد نامه اسپانسري فدرال رو بگيريد
    (اگر رابطتون از قبل از ازدواج بوده و شما تو رابطه با همسرتون پي آرتون اومده و اعلام نكرده بودين توي رابطه هستين حواستون به توضيحاتتون باشه چون مهم هست)
    به آدرس براي پست هم دقت كنيد كه تغيير كرده به سيدني
    موفق باشيد

نقل قول نوشته اصلی توسط faarmin نمایش پست ها
    سلام دوستان.
    من هفته پیش 10 ژانویه اطلاعات بیومتریکم (انگشت نگاری و عکس) در دفتر استانبول ثبت شد. هفته قبل از اون هم آزمایشهای مدیکالم رو انجام داده بودم. همون روز ثبت بیومتریک، یعنی 10 ژانویه، اسپانسر ایمیل دریافت کرد که پرونده ما به آنکارا ارسال شده. همون روز هم تو اکانت gckey متقاضی ثبت بیومتریک و پاس شدن مدیکال رو واردکردن.

الان این ایمیلی که ما دریافت کردیم مبنی بر ارسال پرونده به آنکارا، همون AOR2 هست؟ یا این فقط اطلاع رسانی بوده و باید منتظر ایمیل دیگه ای باشیم؟
    ممنونم عزیزم با چ اطلاعاتی میشه بدون صحبت با ایجنت پرونده رو چک کرد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Meri12 نمایش پست ها
    به به بسلامتي فرمين جان
    ايشالا به زودي خبر پاس ريكوئستيت رو بدي
    بله عزيزم، نامه ارسال پرونده به آنكارا همون AOR٢هست
    مرسی از پاسختون! خیالم راحت شد! پس با توجه به آمارهای قبلی باید از چیزی حدود چهار ماه دیگه کم کم منتظر خبرهای آنکارا باشم.
    انشالله برای همه این پروسه پر استرس زودتر تموم بشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط fatimaa1990 نمایش پست ها
    ممنونم عزیزم با چ اطلاعاتی میشه بدون صحبت با ایجنت پرونده رو چک کرد؟
    من از اکانتم تو gckey و ecas چک میکنم. برای ارسال پرونده به آنکارا به اسپانسر ایمیل زدن و تو اکانت چیزی نوشته نشده.

نقل قول نوشته اصلی توسط Meri12 نمایش پست ها
    تبريك ميگم، ايشالا خوشبخت بشيد
    ١)ملاکتون رو بذارید تاریخ شروع رابطه
    تو هر اپلیکیشن چت دارید اسکرین شات بگیرید تو بازه های زمانی مختلف و مرتب شون کنید
    ميتونيد مثلا ٤صفحه چت رو داخل يه A4 پرينت بگيريد
    ٢)اپليكيشن آنلاين سابميت نميشه
    بصورت دستي اسپانسر از داخل كانادا پست ميكنن
    فرمها رو پركنيد پرينت بگيريد و امضا كنيد همراه باقي مدارك پست كنيد
    ٣)بله، لازمه
    مستقيم ميتونيد جواب رو داخل سايت
    Find out if you need to give biometrics
    پيدا كنيد
    ٤)بهمه چيز دقت كنيد
    اول فرمهارو يك دور بخونيد بعد پركنيد
    حواستون به تاريخ فرمها باشه كه جديدترين آپديت باشه
    اگر از كبك هستيد اول بايد نامه اسپانسري فدرال رو بگيريد
    (اگر رابطتون از قبل از ازدواج بوده و شما تو رابطه با همسرتون پي آرتون اومده و اعلام نكرده بودين توي رابطه هستين حواستون به توضيحاتتون باشه چون مهم هست)
    به آدرس براي پست هم دقت كنيد كه تغيير كرده به سيدني
    موفق باشيد

ممنون بابت پاسخ به موقع و کامل شما.

چت هارو باید ترجمه کنیم به انگلیسی یا خیر؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Orientalboy نمایش پست ها
    ممنون بابت پاسخ به موقع و کامل شما.

چت هارو باید ترجمه کنیم به انگلیسی یا خیر؟
    در حال حاضر خير، نيازي نيست
    (اگر اشتباه نكنم از فبريه گذشته به اينور به اينصورتِ)
    اگر لازم باشه تو مراحل بعدي خودشون ميگن

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    7242

من روز گذشته ایمیل زدم به آنکارا و جواب که دادن این بوده: Thank you for your e-mail.
    Your application is in process.

Please note that the processing times as listed on the IRCC website are average processing times and that some cases will take longer than others to finalize. Due to higher than usual volumes of applications being received at this time, processing times are currently longer than listed on our website.

Thank you for your patience and understanding.

تصمیم گرفتیم توریستی اقدام کنیم اگر از دوستان اخیرا تجربش رو داشتن که چند درصد احتمال داره ویزای توریستی همراه با اسپانسری بدن و چقدر زمان میبره ممنون میشم
    رسید پرونده در سیدنی: 10 جولای 2018، فایل نامبر: 25 سپتامبر، مدیکل : 3 اکتبر، مدیکال پاس و ارسال به آنکارا: 7 اکتبر، شروع بررسی : 24 اکتبر 2018

دوستان از تاریخ دریافت AOR2 تا پاس ریکوئست حدودا چقدر طول میکشه ؟از دوستان تا به حال کیسی بوده تجربه درخواست مصاحبه از آنکارا را در این مرحله داشته باشه ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ؟
    Timeline : Submit 24 Sep | AOR 24 DEC | Biometric Jan 10 | Sponsor approval Jan 8| Medical Request Jan 11 | Biometric & Medical Passed Jan 17 | AOR 2 Jan 17

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط h.hunter نمایش پست ها
    من روز گذشته ایمیل زدم به آنکارا و جواب که دادن این بوده: Thank you for your e-mail.
    Your application is in process.

Please note that the processing times as listed on the IRCC website are average processing times and that some cases will take longer than others to finalize. Due to higher than usual volumes of applications being received at this time, processing times are currently longer than listed on our website.

Thank you for your patience and understanding.

تصمیم گرفتیم توریستی اقدام کنیم اگر از دوستان اخیرا تجربش رو داشتن که چند درصد احتمال داره ویزای توریستی همراه با اسپانسری بدن و چقدر زمان میبره ممنون میشم

ما اقدام کردیم ندادند متاسفانه

Junior Member

سلام
    دوستانی که اخیرا اپلیکیشن رو ارسال کردن ممنون میشم بخونید این پیام رو و جواب بدید.
    من پی آر دارم و هنوز ایران هستم و به عنوان شوهر برای همسرم میخوام اقدام کنم
    تا جایی که من مطالعه کردم روال به این شکله که ما چک لیست و فرمها رو پر میکنیم و بعد از رفتن به کانادا به عنوان اسپانسر با خودم میبرم به همراه مدارک و پست میکنم و منتظر اپرووال میمونم و بعد هم اقامت. درسته؟! حالا بعد کلیات ماجرا در این پروسه یه سری سوال دارم
    ۱- همه فرمها (هم مربوط به اسپانسر و هم پرینسیپال اپلیکنت) به صورت یکجا از داخل کانادا پست بشه؟
    ۲- ما بچه ای نداریم اما توی یه ویدیوی یوتیوب دیدم فرم ۱۲۸۳ Financial Evaluation Imm 1283 رو گفته بود پر کنید اما تو چک لیست گفته اگه اپلیکنت بچه داره پر کنید! چه کنیم؟!
    ۳- امضاهای پایین فرمها باید دستی و با خودکار باشه یا فرقی نمیکنه؟
    ۴- توی فرم ۰۰۸ Generic Application Form for Canada Imm 008enu
    تعداد فمیلی ممبر که سوال سوم ابتدای فرم هست رو باید ۱ بزنیم یا ۲؟ توی اون آموزشه گفت ۲ بزنید! و اگه ۲ بزنیم باید در انتها دپندنت اضافه کنیم به فرم؟! اینجوری با تعریف دپندنت ناسازگاری نداره؟!
    ۵- توی فرم ۵۴۰۶ Additional Family Inf Imm 5406 گفته اسمها رو به فارسی و انگلیسی بزنید. یعنی یک نسخه به فارسی و یک نسخه انگلیسی. حالا تو نسخه فارسی آدرس بقیه اطلاعات انگلیسی بمونن؟! در رابطه با همین فرم در قسمت وضعیت تاهل دو تا مورد برای متاهل هست
    Not physically present
    Physically present
    اینا یعنی چی؟!
    مورد بعد راجع به این فرم اینه که فارسی رو با خودکار بنویسیم یا تایپ کنیم و پرینت؟
    و مورد بعد اگر برادر خواهر ها بیشتر بودند ضمیمه کنیم کپی های بیشتر؟
    ۶- خانم ها که سربازی نمیرند. فرم رو بفرستیم برای میلیتاری و بگیم نرفتن یا کلا اون تیک توی چک لیست که مربوط به سربازیه زدیم دیگه فرم رو ضمیمه نکنیم؟ چون چک لیست این رو میگه
    ۷- شناسنامه و کارت ملی اپلیکنت هر دو لازمند؟
    ۸- توی چک لیست تو قسمت پلیس سرتیفیکیت دو تا تیک داره کشوری که برای شش ماه یا بیشتر زندگی کردید و کشوری که بیشترین تایم رو اونجا زندگی کردید. واسه ما که هردوش میشه ایران هردوشو تیک بزنیم با همین یه دونه سوپیشینه؟
    ببخشید طولانی شد
    نکته ای هم لازم دونستید برای راهنمایی اضافه کنید ممنون میشم

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)