صفحه 1238 از 1355 نخستنخست ... 2387381138118812281229123012311232123312341235123612371238123912401241124212431244124512461247124812881338 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 12,371 تا 12,380 , از مجموع 13545

موضوع: مهاجرت به کانادا از روش خویشاوندی (اسپانسر شدن همسر،والدین ...)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا از روش خویشاوندی (اسپانسر شدن همسر،والدین ...)

نقل قول نوشته اصلی توسط fatimaa1990 نمایش پست ها
    بله نگران نباشید به خاطر حجم بالای پرونده ها بعضی از پرونده ها به میسی ساگا ارسال شده . من موردهای زیادی رو دیدم. خوش به حالتون منم 12 اکتبر پروندم رسیده اما ایمیل AOR نگرفتم هنوز. فقط چون تو web form ازشون خواسته بودم که اطلاعات از پروندم بهم بدم یه Temporary number بهم دادن که تو ecas هم جواب نداد
    مرسی ایشالا برای شما هم به زودی میاد
    من هم همون file number موقت داشتم 2 شب پیش بدون x پرونده را لینک کردم خیلی عجیب پیدا کرد امروز هم ecase فعال شد تا اینکه ایمیل اومد از میساساگا
    برام خیلی عجیب بود

نقل قول نوشته اصلی توسط bloor نمایش پست ها
    مرسی ایشالا برای شما هم به زودی میاد
    من هم همون file number موقت داشتم 2 شب پیش بدون x پرونده را لینک کردم خیلی عجیب پیدا کرد امروز هم ecase فعال شد تا اینکه ایمیل اومد از میساساگا
    برام خیلی عجیب بود
    خدا از دهنتون بشنوه انشالله.
    چقدر بعد فایل نامبر تونستید لینک کنید؟

Junior Member

خدا از دهنتون بشنوه انشالله.
    چقدر بعد فایل نامبر تونستید لینک کنید؟

من همون ماه اول یعنی نوامبر زنگ زدم به سیدنی به من file number موقت دادن از ان زمان مدام چک میکردم اما لینک نمیشد تا 2 شب پیش x را حذف کردم تونستم لینک کنم
    شما هم بدون x تلاش کنید ببینید نتیجه میده یا نه

تازه امروز یک ایمیل اومد از میساساگا که پرونده دریافت شده وهمون فایل نامبر بدون x را دادن

من همون ماه اول یعنی نوامبر زنگ زدم به سیدنی به من file number موقت دادن از ان زمان مدام چک میکردم اما لینک نمیشد تا 2 شب پیش x را حذف کردم تونستم لینک کنم
    شما هم بدون x تلاش کنید ببینید نتیجه میده یا نه

تازه امروز یک ایمیل اومد از میساساگا که پرونده دریافت شده وهمون فایل نامبر بدون x را دادن
    دیشب که اومد بدون x چک کردم نتونستم تو ecas بینم

Junior Member

دیشب که اومد بدون x چک کردم نتونستم تو ecas بینم
    میاید همین روزا نگران نباشید باهاشون تماس گرفتین؟به نظرم ضرر نداره زنگ بزنید

شما از چه کسایی شنیدید که شرایط منو داشتن به جای اینکه از سیدنی ایمیل بیاد از میساساگا اومده؟

میاید همین روزا نگران نباشید باهاشون تماس گرفتین؟به نظرم ضرر نداره زنگ بزنید

شما از چه کسایی شنیدید که شرایط منو داشتن به جای اینکه از سیدنی ایمیل بیاد از میساساگا اومده؟
    همسرم تماس گرفت گفتن بهش که باید صبر کنید. اما دیروز جواب فرم رو دادن و اپلیکیشن نامبر دادن.

من تو یه کانال واتس اپ عضو هسستم که برای outland اکتبر هست و اونجا خیلی ها شرایط شما رو داشتن.

Junior Member

همسرم تماس گرفت گفتن بهش که باید صبر کنید. اما دیروز جواب فرم رو دادن و اپلیکیشن نامبر دادن.

من تو یه کانال واتس اپ عضو هسستم که برای outland اکتبر هست و اونجا خیلی ها شرایط شما رو داشتن.
    ممنونم
    این 2و3 روز با همون نامبر تلاش کنید همین روزا لینک مشه نگران نباشید

ممنونم
    این 2و3 روز با همون نامبر تلاش کنید همین روزا لینک مشه نگران نباشید

امیدوارم زودتر ایمیل AOR بیاد از دیروز که این شماره موقت رو دادن هی تلاش کردم و نشد.

به سلامتی فرمین عزیز
    امیدوارم همه کارتون به این سرعت پیش بره
    یه سوال ما مدارک را 12 اکتبر به سیدنی فرستادیم ولی امروز فقط یه ایمیل اومد از میسی ساگا خیلی عجیبه
    برای چی به اونجا فرستادن شما میدونید؟
    خیلی ممنون.
    همونطوری که فاطیما جان گفتن به خاطر شلوغی دفتر سیدنی بعضی پرونده ها رو به ویزا افیس میسیساگا ارجاع میدن. من هم مشابه مورد شما رو زیاد دیدم. حتی این شایعه هم هست که دفتر میسی ساگا سریعتره تو بررسی پرونده.
    قبل از این هم تو خود سایت cic خونده بودم که از یکی دو سال پیش برای جلوگیری از تاخیر در روند بررسی پرونده ها و کم کردن از حجم کاری، لزومی نداره که هر پرونده حتما در آفیس خاصی بررسی بشه و میشه پرونده ها رو به صورت شناور بین دفاتر بررسی کرد.
    انشالله همین روزا SA و مدیکال و بیومتریک شما هم بیاد و یه گام دیگه به آخر این پروسه نزدیک بشین.
    برای من فاصله فایل نامبر تا بیومتریک و مدیکال یک هفته بود.
    پرونده اسپانسرشیپ همسر|دریافت مدارک در سیدنی: 30 آگوست 2018 | دریافت فایل نامبر: 20 دسامبر | درخواست ثبت بیومتریک: 27 دسامبر | درخواست مدیکال: 28 دسامبر | ارسال پرونده به آنکارا: 10 ژانویه | شروع بررسی پرونده در آنکارا: 23 ژانویه |پاس ریکویست: 2 آپریل 2019

با سلام و عرض ادب، دوستان بنده وقتی مطالب رو مطالعه کردم دچار سردرگمی شدیدی شدم ، خواستم اطلاعاتم رو در میان بذارم تا از راهنمایی شما دوستان در کنار هم استفاده کافی رو ببریم، من از طریق خانمم اقدام به اسپانسرشیپ کردم، وتقریبا همه ی فرم هارو دانلود کردیم و هم پرکردین آماده هستن، و در کنار اون مدارک رو همه رو ترجمه کردیم ،که عبارتند از:

کارت ملی ،شناسنامه، پایان خدمت،گذر نامه با مهر ورود و خروج، کرمینال یعنی سوپیشینه از ایران (تایید دادگستری و ترجمه شده)وسوپیشینه از ترکیه (چون 6 ماه بیشتر هست که ترکیه زندگی میکنیم)، تست مدیکال(در استانبول) گواهی اشتغال در ایران؛پایان تحصیلات،حساب مشترک بانکی با همسرم،قرارداد اجاره خونه مشترک با همسرم،پواهی آدرس مشترک برای هردو از شهرداری، بیمه نامه از یک شعبه مشترک که روش آدرسمون هم تایید شده،عکس های دست جمعی 20 عدد با مشخصات در پشت عکس ها

ما مدت آشناییمون دقیق یکسال هست و 8 ماه میشه که نامزد کردیم در ایران و 2 ماه هم هست که در ترکیه بصورت رسمی ازدواج کردیم و میخام بدونم چیکار هایی میتونم برای ثابت کردن اینکه ازدواجمون انجام بدیم یکم من و همسرم در این زمینه ثابت کردن با بااینکه مشکلی هم نداریم استرس فراوانی داریم، اگر دوستان چیزی به ذهنشون میرسه برای تکمیل کردن پروندمون و سرعت بخشیدن به انجام کارها راهنمایی کنین خیلی کمکمون میکنین اینجوری،
    ودر نهایت اینکه ما الان در ترکیه با ویزای توریستی زندگی میکنیم و من و همسرم در یک شرکت مشغول به کار هستیم با این که یکجا کار کردنمون خیلی کمک میکنه به اثبات قضیه ولی نگران مطرح کردن کار کردنمون به در اپیلیکیشن هستیم چون اجازه کار نداریم نگران این هستیم که بگن چرا اجازه کار نداشتین تو ترکیه کارمیکردین و یک نگاه منفی داشته باشن نسبت به ما
    خیلی ممنون ازوقتتون، با سپاس از همه دوستان

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)