صفحه 68 از 148 نخستنخست ... 18585960616263646566676869707172737475767778118 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 671 تا 680 , از مجموع 1473

موضوع: برنامه لاتاری سال 2019 (Diversity Immigrant Visa Program- DV 2019)

پیش فرض پاسخ : برنامه لاتاری سال 2019 (Diversity Immigrant Visa Program- DV 2019)

نقل قول نوشته اصلی توسط ARTIANA نمایش پست ها
    بله من لاتاری بردم.اما از قبل همسرم برام تقاضای گرین کارت داده بود که پروسه اش دو سال دیگه نوبتمون بود لاتاری جلو انداخت.متاسفانه هنوز کلیر نشدم .دوتا اپدیت جدیدا داشتم.ضمنا یک موضوع جالب اینه که الان خوندم دوستی تو فروم نوشته بود از ایروان اکتبر مصاحبه بوده ۲۳ روزه کلیر شده و همسر و پسرش دوماهه تو دسامبر کلیر شدن و ویزا گرفتن.خوب دوستانی که مصاحبه نرفتن برن ایروان مثل اینکه ترکیه و دبی سخت میگیره.منم اشتباه کردم نرفتم ایروان .هم مخا رجتون کمتره هم نزدیکتر و ظاهرا بهتره.باز تحقیق بیشتر کنید من این رو تو بخش کلیرنس غیر تحصیلی ۲۰۱۹ خوندم.چون بعد اگه خدا بخواد و قبول کنند تازه دوباره هزینه پزشکی باید بدم و مخارج دوبرابر میشه.ترکیه بدترین و گرونترینه به نظر من.
    ممنون که مارو راهنمایی کردین ،
    من مصاحبه م توی ماه مارچ هست ولی هنوز تاریخ دقیقش و مشخص نکردن ،بنظرتون میشه الان تقاضای تغییر محل مصاحبه داد؟!
    چطورمیشه اقدام کرد برای تغییر محل مصاحبه ؟!

پیش فرض پاسخ : برنامه لاتاری سال 2019 (Diversity Immigrant Visa Program- DV 2019)

بله من لاتاری بردم.اما از قبل همسرم برام تقاضای گرین کارت داده بود که پروسه اش دو سال دیگه نوبتمون بود لاتاری جلو انداخت.متاسفانه هنوز کلیر نشدم .دوتا اپدیت جدیدا داشتم.ضمنا یک موضوع جالب اینه که الان خوندم دوستی تو فروم نوشته بود از ایروان اکتبر مصاحبه بوده ۲۳ روزه کلیر شده و همسر و پسرش دوماهه تو دسامبر کلیر شدن و ویزا گرفتن.خوب دوستانی که مصاحبه نرفتن برن ایروان مثل اینکه ترکیه و دبی سخت میگیره.منم اشتباه کردم نرفتم ایروان .هم مخا رجتون کمتره هم نزدیکتر و ظاهرا بهتره.باز تحقیق بیشتر کنید من این رو تو بخش کلیرنس غیر تحصیلی ۲۰۱۹ خوندم.چون بعد اگه خدا بخواد و قبول کنند تازه دوباره هزینه پزشکی باید بدم و مخارج دوبرابر میشه.ترکیه بدترین و گرونترینه به نظر من.
    یه سوال برام پیش اومده ،اون آقا خودش امریکا بوده و خانوادش لاتاری برنده شدن ؟ یا اینکه همشون باهم بودن برای لاتاری ؟
    میشه لطفا لینک اون بخش و برامون بذارین ؟!
    ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط Butterfly64 نمایش پست ها
    یه سوال برام پیش اومده ،اون آقا خودش امریکا بوده و خانوادش لاتاری برنده شدن ؟ یا اینکه همشون باهم بودن برای لاتاری ؟
    میشه لطفا لینک اون بخش و برامون بذارین ؟!
    ممنون
    https://www.applyabroad.org/forum/sh...%A7%D9%84-2019

آنکارا (ترکیه) - کلیرنس ویزاهای غیرتحصیلی در سال 2019
    سلام

این بخش رو ببینید پست ششم است.

به نظر من ایشون پاس غیر ایرانی داشتن .والا با پاس ایرانی غیرممکنه بیست و چند روزه کلییر شه!!!!!!!!!!!والا نمیدونم.
    شاید هم قبلاسفر به امریکا داشته اند.چون اگر قبل قانون سفر داشته باشی کارتون راحتتره.از من هم پرسیدن قبلا به امریکا سفر کردی ؟من گفتم نه.

فکر کنم باید ای میل بزنید و نیز فرم DS-260 را تغییر دهید نمیدونم دقیقا.بپرسین یا در همین فروم تحقیق کنید حتما است.چون نامه تعیین وقت سفارتتون که نیومده.باز بپرسید.

Junior Member

سلام خانم نسیم میخواستم بدونم فامیل شما که اونجا بودن چه نسبتی داشتن و بعد چند ماه از ترکیه به واشنگتن فرستاده شد؟تو واشنگتن یا همون ceac چند ماه معطل شدید و چند تا آپدیت خوردید.ممنون میشن پاسخ بدین.ضمنا ببخشید صندوق خصوصی اتان پر بود اینجا فرستادم.اگه خالی بود خیلی عالی میشد.ممنون میشم اگه چندتایی پاک کنید ما هم از تجربیاتتون استفاده کنیم.
    سلام خوواهرم بود که گریین کارت داره و شوهرش که سیتیزنه. AP حدود 5 ماه و بررسی ویور حدود 2 ماه. تقریبا 20 اپدیت خوردم.

Junior Member

سلام مجدد ممنونم از اطلاعات خوبتون ظاهرا سایت که اپدیت رو میشه چک کرد در سفارت ترکیه فعلا در دسترس نیست- ایا من که هنوز نرفتم مصاحبه میتونم چیزی رو چک کنم؟؟ و اینکه ویور شدن من چطور مشخص میشه مثلا من که پدر و مادرم سیتیزن هستن و و اونجا شاغلن چطور باید ثابت کنم؟؟ ایا فقط کپی مدارکشون رو بدم کافیه؟؟
    بازم از شما ممنونم

نقل قول نوشته اصلی توسط azara2000 نمایش پست ها
    سلام مجدد ممنونم از اطلاعات خوبتون ظاهرا سایت که اپدیت رو میشه چک کرد در سفارت ترکیه فعلا در دسترس نیست- ایا من که هنوز نرفتم مصاحبه میتونم چیزی رو چک کنم؟؟ و اینکه ویور شدن من چطور مشخص میشه مثلا من که پدر و مادرم سیتیزن هستن و و اونجا شاغلن چطور باید ثابت کنم؟؟ ایا فقط کپی مدارکشون رو بدم کافیه؟؟
    بازم از شما ممنونم
    سلام شما که صد درصد ویور دارین فقط فرم ۲۶۰ را و مدارکتونو اگه نفرستادید سریعتر بفرستید سفارت هم خواستین برین انشالله کپی پاسپورت و فرم ارسال تکس که با ای میل میفرستن را پرینتش رو ببرین.مدارک هم کامل باشه اگه تا بحال امریکا رفته باشین که سریعتر و خیلی زودتر ویزا میدن.کپی پاسپورت امریکا نشون میدهد سیتیزن امریکا هستن دیگه.اگه که گرین کارتین کپی کرین کارت رو ببر..موفق باشین.

Junior Member

سلام شما که صد درصد ویور دارین فقط فرم ۲۶۰ را و مدارکتونو اگه نفرستادید سریعتر بفرستید سفارت هم خواستین برین انشالله کپی پاسپورت و فرم ارسال تکس که با ای میل میفرستن را پرینتش رو ببرین.مدارک هم کامل باشه اگه تا بحال امریکا رفته باشین که سریعتر و خیلی زودتر ویزا میدن.کپی پاسپورت امریکا نشون میدهد سیتیزن امریکا هستن دیگه.اگه که گرین کارتین کپی کرین کارت رو ببر..موفق باشین.
    ممنونم از راهنماییتون فقط متاسفانه تا حال خودم آمریکا نرفتم خواهرم فرم تعهد مالی رو میفرسته اما مادرم هم میتونه کپی پرداخت تکس رو بفرسته - فرم 260 رو همون اول فرستادیم و برای دریافت گرین کارت هم ادرس پستی منزل پدر و مادرم رو دادم همونجا.

نقل قول نوشته اصلی توسط Nasim2006 نمایش پست ها
    سلام خوواهرم بود که گریین کارت داره و شوهرش که سیتیزنه. AP حدود 5 ماه و بررسی ویور حدود 2 ماه. تقریبا 20 اپدیت خوردم.

سلام پرسشی دارم اول AP است بعدا ویور؟ چون افسره گفت برای ویور میفرستیم واشنگتن.یعتی APمن تموم شده که رفته واشنگتن؟ سایتCEACواسه واشنگتنه..

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)