سلام دوستان من میخوام پروسه ایمیل به اساتید و پذیرش رو شروع کنم اما مسئله ای هست که مدت هاست ذهنمو مشغول کرده و حتی به خاطرش حدودا یک سال این پروسه رو به تاخیر انداختم. در واقع من از روی پایان نامه ام یک مقاله در آوردم و اون رو به یک ژورنال معتبر با ایمپکت خوب سابمیت کردم که متاسفانه ریجکت شد و دلایلی هم که آوردن تقریبا رفع کردنش برای من با شرایط فعلی و دوری از محیط دانشگاهیم امکان پذیر نبود البته بگم که از پایان نامه ام در همون زمان دانشجویی یه خلاصه مقاله و یک پوستر در یک کنفرانس داخلی ارائه کرده بودم. بعد از فارغ التحصیلی به مدت حدودا 4 سال البته ناپیوسته تو رشته ی خودم (میکروبیولوژی) کار کردم ولی به دلیل علاقه ای که به بیوتکنولوژی داشتم تو یه آزمایشگاه حدود 2 ماهی کار کردم و توی یک مقاله به صورت team work اونجا همکاری داشتم که اکسپت شد. حالا با توجه به اینکه علاقه ی خودم بیشتر به سمت بیوتکنولوژی هست و میخوام برای مستر مجدد این رشته اقدام کنم (به دلیل شانس بالاتر پذیرش) واقعا نمیدونم که باید در مورد مستری که در حال حاضر دارم صحبتی بکنم با استاد و اگر در مورد مقاله ی پایان نامم پرسید چه جوری باید توجیهش کنم؟
و یا کلا در مورد مدرکم صحبتی نکنم و به فیلد جدید و مقاله ای که توش دارم علاقه مندی نشون بدم؟
در ضمن این رو هم بگم که معدل ارشدم 16.40 هست و از دانشگاه معتبر در رشته ی خودم.
ممنون میشم اگر کسی تجربه ی مشابه یا اطلاعاتی داره من رو راهنمایی کنه.