صفحه 1243 از 1355 نخستنخست ... 2437431143119312331234123512361237123812391240124112421243124412451246124712481249125012511252125312931343 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 12,421 تا 12,430 , از مجموع 13545

موضوع: مهاجرت به کانادا از روش خویشاوندی (اسپانسر شدن همسر،والدین ...)

پیش فرض پاسخ : مهاجرت به کانادا از روش خویشاوندی (اسپانسر شدن همسر،والدین ...)

نقل قول نوشته اصلی توسط Arman2018 نمایش پست ها
    پاس رکوئست ما هم دیروز رسید. نوامبر 27 پری ارایوال و پاس رکوئست 6 فوریه. اگر شرکت مناسبی برای پیکاپ ویزا کسی میشناسه لطفا معرفی کنید

یعنی از زمان مدیکال تا ویزای شما سه ماه طول کشید؟؟؟

میشه بگید ایا از شما بیومتریک خواستن یا نه؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط sama_mahmoodi نمایش پست ها
    ممنون از جوابتون. پس میشه امیدوار بود از من بیومتریک نمیخان
    واقعیتش من قبلا خودم برای کبک اقدام کرده بودم و پرونده داشتم.
    و زمانی که با همسرم ازدواج کردم پرونده رو کنسل کردم ولی با این وجود
    وقتی پرونده را ژانویه ارسال کردیم از ما پی رول مالی مجدد خواستن و اپدیت مدارک
    و همین باعث شد که پرونده پنج ماه بعد وارد پروسه بشه
    حالا خودمونم نمیدونیم ایا داشتن پرونده کبک باعثه این تاخیر شده و یا اون مدارکی که از ما خواستن دوباره کار رو عقب انداخت. تا جایی که الان یک هفتس مدیکال دادیم ولی هنوز نمیدونیم بیومتریک میخان یا مستقیما ویزا

حدودا یکسالو دو ماه زمان برده از زمانی که پرونده رو ارسال کردیم.
    به نظر شما چقدر زمان میبره برای مرحله بعدی که جواب بدن بهمون؟؟
    یعنی واقعا با این شرایط بیومتریک نداریم؟؟؟؟؟؟

ممنون از پاسختون.
    امیدوارم که دیگه تاخیری در کار نباشه و زودتر ویزاتون رو بگیرید.

تا جایی که من اطلاع دارم قانون ثبت بیومتریک فقط شامل پرونده های بعد از 30 جولای میشه و نه قبلش. شما میتونین برای اطمینان به سایت cic (سایت اداره مهاجرت کانادا) مراجعه کنید. بهترین و مطمئن ترین مرجع همون هست.
    ولی میتونین برای اطمینان بیشتر باهاشون تماس بگیرید و بپرسید که ثبت بیومتریک شامل حال شما میشه یا نه. وقتی از خود افسر بشنوین دیگه نباید حرفی توش باشه. در ضمن در اکانت gckey شما هم ممکنه نوشته باشه که ایا بیومتریک لازم دارید یا نه.

من خودم در مرحله بعد از مدیکال (و بیومتریک) هستم و امیدوارم که ایمیل بعدی که از cic میاد درخواست پاسپورت باشه ولی ظاهرا بررسی صلاحیت متقاضی اصلی برای گرفتن ویزا تازه در ویزا افیس محلی (برای ما انکارا) شروع میشه پس ممکنه که افسر تقاضای مدارک اضافی و یا مصاحبه بکنه.
    به هر حال امیدوارم که اینطور نباشه و همه ما بتونیم بدون مشکلی و سریع ویزاهامون رو بگیریم.
    پرونده اسپانسرشیپ همسر|دریافت مدارک در سیدنی: 30 آگوست 2018 | دریافت فایل نامبر: 20 دسامبر | درخواست ثبت بیومتریک: 27 دسامبر | درخواست مدیکال: 28 دسامبر | ارسال پرونده به آنکارا: 10 ژانویه | شروع بررسی پرونده در آنکارا: 23 ژانویه |پاس ریکویست: 2 آپریل 2019

نقل قول نوشته اصلی توسط Arman2018 نمایش پست ها
    پاس رکوئست ما هم دیروز رسید. نوامبر 27 پری ارایوال و پاس رکوئست 6 فوریه. اگر شرکت مناسبی برای پیکاپ ویزا کسی میشناسه لطفا معرفی کنید
    بهتون خیلی تبریک میگم. امیدوارم زندگی شاد و موفقی رو با همسرتون در کاناداداشته باشید.
    میشه لطف کنید و تاریخ هاتون رو کامل و دقیق برای بقیه اعضا بنویسید؟
    پرونده اسپانسرشیپ همسر|دریافت مدارک در سیدنی: 30 آگوست 2018 | دریافت فایل نامبر: 20 دسامبر | درخواست ثبت بیومتریک: 27 دسامبر | درخواست مدیکال: 28 دسامبر | ارسال پرونده به آنکارا: 10 ژانویه | شروع بررسی پرونده در آنکارا: 23 ژانویه |پاس ریکویست: 2 آپریل 2019

نقل قول نوشته اصلی توسط faarmin نمایش پست ها
    ممنون از پاسختون.
    امیدوارم که دیگه تاخیری در کار نباشه و زودتر ویزاتون رو بگیرید.

تا جایی که من اطلاع دارم قانون ثبت بیومتریک فقط شامل پرونده های بعد از 30 جولای میشه و نه قبلش. شما میتونین برای اطمینان به سایت cic (سایت اداره مهاجرت کانادا) مراجعه کنید. بهترین و مطمئن ترین مرجع همون هست.
    ولی میتونین برای اطمینان بیشتر باهاشون تماس بگیرید و بپرسید که ثبت بیومتریک شامل حال شما میشه یا نه. وقتی از خود افسر بشنوین دیگه نباید حرفی توش باشه. در ضمن در اکانت gckey شما هم ممکنه نوشته باشه که ایا بیومتریک لازم دارید یا نه.

من خودم در مرحله بعد از مدیکال (و بیومتریک) هستم و امیدوارم که ایمیل بعدی که از cic میاد درخواست پاسپورت باشه ولی ظاهرا بررسی صلاحیت متقاضی اصلی برای گرفتن ویزا تازه در ویزا افیس محلی (برای ما انکارا) شروع میشه پس ممکنه که افسر تقاضای مدارک اضافی و یا مصاحبه بکنه.
    به هر حال امیدوارم که اینطور نباشه و همه ما بتونیم بدون مشکلی و سریع ویزاهامون رو بگیریم.
    یعنی شما در کل پنج ماه پروندتون زمان برده تا ازتون مدیکال بخان؟؟
    خداروشکر اینقدر زود بهتون خبر دادن. پس هنوز ترکیه نرفتین و بیومتریک ندادین؟

نقل قول نوشته اصلی توسط sama_mahmoodi نمایش پست ها
    یعنی شما در کل پنج ماه پروندتون زمان برده تا ازتون مدیکال بخان؟؟
    خداروشکر اینقدر زود بهتون خبر دادن. پس هنوز ترکیه نرفتین و بیومتریک ندادین؟
    در حقیقت حدود چهار ماه طول کشید تا فایل نامبر بیاد ولی یک هفته بعد از فایل نامبر به فاصله یه روز بیومتریک و مدیکال اومد. مدیکال رو سه روز بعد انجام دادم و کمتر از دو هفته بعد رفتم ترکیه برای بیومتریک. پرونده‌ام الان تو آنکاراست برای بررسی صلاحیت و بک‌گروندچک.

برخلاف گفته شما پرونده من خیلی طول مشیده تا اینجا به خاطر شلوغی ویزاافیس سیدنی. قبلا معمولا فایل نامبر حدود دوماه میومد.

طبق توضیح شما به نظر میاد پرونده شما به خاطر درخواست قبلیتون کمی پیچیدگی داشته ولی ظاهرا الان دیگه داره روی روال عادی پیش میره و انشالله به زودی خبرهای خوبی بشنوید.

Junior Member

متشکرم
    ما روز ۱۵ ژانویه پری ارایول گرفتیم و روز ۶ فوریه پاس ریکوست شد همسرم.
    روز ۳ فوریه من بهشون ایمیل زده بودم که همسرم بی تاب هستن و اگه پاس ریکوست نشن من متاسفانه باید مرخصی بگیرم و برم ایران که ضمن تحمل هزینه اضافی باید از محل کارم مرخصی بگیرم و چون تازه کارم به وضعیت شغلیم آسیب میزنه. در ادامه هم نوشتم که من شما رو به هیچ عنوان تحت فشار نمیذارم ولی میخواستم ازتون بخوام که در صورت امکان کار رو زودتر انجام بدین.
    همون فرداش جواب دادن گفتن تا ۲ هفته دیگه صادر میشه و همون فرد دوروز بعدش ایمیل پاس ریکوست رو برام بفرستاد. خیلی حس خوبی بود و خوشحال شدم ازینکه یه پیگیری ساده و در عین حال بدون فشار باعث شد کارمون زود انجام بشه.
    این داستان رو نوشتم شاید به دوستانی که تو این وضعیت هستن کمکی بکنه
    نقل قول نوشته اصلی توسط ali8005 نمایش پست ها
    سلام . بهتون تبریک میگم.
    چون من هم پروندمو مثله شما تو ماه می فرستادم میخواتم یه سوالی بپرسم . شما از زمانی که Pre-arrival رو گرفتین تا زمانی که پاس ریکوئست شدین چند روز طول کشید .
    ممنون میشم اطلاع بدین .

Junior Member

سلام به همگی
    من خواهرم الآن 7 ساله ساکن کاناداست و 4 سالی میشه که شهروندی گرفته، 2 سال پیش هم برای مادر و پدرم تونست سوپرویزا (مولتیپل) بگیره.
    حالا میخواستم بدونم از طریق خویشاوندی، میتونه برای من که برادرش هستم اقدام کنه؟؟
    اگه آره، شرایط و نخوه انجامش چطوره؟!

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط maserati نمایش پست ها
    سلام به همگی
    من خواهرم الآن 7 ساله ساکن کاناداست و 4 سالی میشه که شهروندی گرفته، 2 سال پیش هم برای مادر و پدرم تونست سوپرویزا (مولتیپل) بگیره.
    حالا میخواستم بدونم از طریق خویشاوندی، میتونه برای من که برادرش هستم اقدام کنه؟؟
    اگه آره، شرایط و نخوه انجامش چطوره؟!
    متاسفانه خیر.

سلام دوستان
    متاسفانه پرونده ما بعد از 4 ماه برگشت خورد. هوز به دستمون نرسیده اما اعصاب برامون نمونده. همسرم تماس گرفته و گفتن که برگه های مالبات Notice of assessment رو باید ارجینالش رو میفرستادی!
    حالا منتظریم برسه به دستمون ببینیم چی دیگه میخوان. شب و روز برام نمونده از چهارشنبه

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط fatimaa1990 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    متاسفانه پرونده ما بعد از 4 ماه برگشت خورد. هوز به دستمون نرسیده اما اعصاب برامون نمونده. همسرم تماس گرفته و گفتن که برگه های مالبات Notice of assessment رو باید ارجینالش رو میفرستادی!
    حالا منتظریم برسه به دستمون ببینیم چی دیگه میخوان. شب و روز برام نمونده از چهارشنبه
    سلام خيليييي متاسفم بابت شنيدن اين خبر😔😔😔
    يعني به خاطر يك برگه كپي برگشت دادن اين بي انصافيه
    براي شما فايل مامبر صادر نشد؟
    حالا خودتون را ناراحت نكنيد ايندفعه با دقت بيشتر پرونده را بفرستيد
    من اصلا يادم نمياد كه اصل noa زا فرستادم يا كپي!
    نگران شدم
    وقتي فايل نامبر بگيريم باز احتمال برگشت هست؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)