ممنون از پاسختون.
امیدوارم که دیگه تاخیری در کار نباشه و زودتر ویزاتون رو بگیرید.
تا جایی که من اطلاع دارم قانون ثبت بیومتریک فقط شامل پرونده های بعد از 30 جولای میشه و نه قبلش. شما میتونین برای اطمینان به سایت cic (سایت اداره مهاجرت کانادا) مراجعه کنید. بهترین و مطمئن ترین مرجع همون هست.
ولی میتونین برای اطمینان بیشتر باهاشون تماس بگیرید و بپرسید که ثبت بیومتریک شامل حال شما میشه یا نه. وقتی از خود افسر بشنوین دیگه نباید حرفی توش باشه. در ضمن در اکانت gckey شما هم ممکنه نوشته باشه که ایا بیومتریک لازم دارید یا نه.
من خودم در مرحله بعد از مدیکال (و بیومتریک) هستم و امیدوارم که ایمیل بعدی که از cic میاد درخواست پاسپورت باشه ولی ظاهرا بررسی صلاحیت متقاضی اصلی برای گرفتن ویزا تازه در ویزا افیس محلی (برای ما انکارا) شروع میشه پس ممکنه که افسر تقاضای مدارک اضافی و یا مصاحبه بکنه.
به هر حال امیدوارم که اینطور نباشه و همه ما بتونیم بدون مشکلی و سریع ویزاهامون رو بگیریم.
پرونده اسپانسرشیپ همسر|دریافت مدارک در سیدنی: 30 آگوست 2018 | دریافت فایل نامبر: 20 دسامبر | درخواست ثبت بیومتریک: 27 دسامبر | درخواست مدیکال: 28 دسامبر | ارسال پرونده به آنکارا: 10 ژانویه | شروع بررسی پرونده در آنکارا: 23 ژانویه |پاس ریکویست: 2 آپریل 2019
پرونده اسپانسرشیپ همسر|دریافت مدارک در سیدنی: 30 آگوست 2018 | دریافت فایل نامبر: 20 دسامبر | درخواست ثبت بیومتریک: 27 دسامبر | درخواست مدیکال: 28 دسامبر | ارسال پرونده به آنکارا: 10 ژانویه | شروع بررسی پرونده در آنکارا: 23 ژانویه |پاس ریکویست: 2 آپریل 2019
در حقیقت حدود چهار ماه طول کشید تا فایل نامبر بیاد ولی یک هفته بعد از فایل نامبر به فاصله یه روز بیومتریک و مدیکال اومد. مدیکال رو سه روز بعد انجام دادم و کمتر از دو هفته بعد رفتم ترکیه برای بیومتریک. پروندهام الان تو آنکاراست برای بررسی صلاحیت و بکگروندچک.
برخلاف گفته شما پرونده من خیلی طول مشیده تا اینجا به خاطر شلوغی ویزاافیس سیدنی. قبلا معمولا فایل نامبر حدود دوماه میومد.
طبق توضیح شما به نظر میاد پرونده شما به خاطر درخواست قبلیتون کمی پیچیدگی داشته ولی ظاهرا الان دیگه داره روی روال عادی پیش میره و انشالله به زودی خبرهای خوبی بشنوید.
متشکرم
ما روز ۱۵ ژانویه پری ارایول گرفتیم و روز ۶ فوریه پاس ریکوست شد همسرم.
روز ۳ فوریه من بهشون ایمیل زده بودم که همسرم بی تاب هستن و اگه پاس ریکوست نشن من متاسفانه باید مرخصی بگیرم و برم ایران که ضمن تحمل هزینه اضافی باید از محل کارم مرخصی بگیرم و چون تازه کارم به وضعیت شغلیم آسیب میزنه. در ادامه هم نوشتم که من شما رو به هیچ عنوان تحت فشار نمیذارم ولی میخواستم ازتون بخوام که در صورت امکان کار رو زودتر انجام بدین.
همون فرداش جواب دادن گفتن تا ۲ هفته دیگه صادر میشه و همون فرد دوروز بعدش ایمیل پاس ریکوست رو برام بفرستاد. خیلی حس خوبی بود و خوشحال شدم ازینکه یه پیگیری ساده و در عین حال بدون فشار باعث شد کارمون زود انجام بشه.
این داستان رو نوشتم شاید به دوستانی که تو این وضعیت هستن کمکی بکنه
سلام به همگی
من خواهرم الآن 7 ساله ساکن کاناداست و 4 سالی میشه که شهروندی گرفته، 2 سال پیش هم برای مادر و پدرم تونست سوپرویزا (مولتیپل) بگیره.
حالا میخواستم بدونم از طریق خویشاوندی، میتونه برای من که برادرش هستم اقدام کنه؟؟
اگه آره، شرایط و نخوه انجامش چطوره؟!
سلام دوستان
متاسفانه پرونده ما بعد از 4 ماه برگشت خورد. هوز به دستمون نرسیده اما اعصاب برامون نمونده. همسرم تماس گرفته و گفتن که برگه های مالبات Notice of assessment رو باید ارجینالش رو میفرستادی!
حالا منتظریم برسه به دستمون ببینیم چی دیگه میخوان. شب و روز برام نمونده از چهارشنبه
سلام خيليييي متاسفم بابت شنيدن اين خبر😔😔😔
يعني به خاطر يك برگه كپي برگشت دادن اين بي انصافيه
براي شما فايل مامبر صادر نشد؟
حالا خودتون را ناراحت نكنيد ايندفعه با دقت بيشتر پرونده را بفرستيد
من اصلا يادم نمياد كه اصل noa زا فرستادم يا كپي!
نگران شدم
وقتي فايل نامبر بگيريم باز احتمال برگشت هست؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)