با سلام
من هم شرایط شما را دارم. البته الان آمریکا نیستم. شما کدام شهر هستید و چه زمانی قصد دارید مدارک را به USCIS ارسال کنید؟
با سلام
من هم شرایط شما را دارم. البته الان آمریکا نیستم. شما کدام شهر هستید و چه زمانی قصد دارید مدارک را به USCIS ارسال کنید؟
That's the price you pay
Leave behind your heartache, cast away
Just another product of today
Rather be the hunter than the prey
سلام خانواده من در خواست ویزا مهاجرتی F4 در سفارت مصاحبه شدن ... در سایت سفارت ویزا استاتوس رو زده 212fw در سایت Ceas.state.gov زده AP ( administrative processing در خواست برای 3 نفر بوده الان وضعیت پرونده ما چی هست ؟ ریجکت شدیم ؟ کجای کاریمممنون میشم دوستان با تجربه کمکی بکنند ما خودمان خیلی ناشی هستیم و اطلاعات کمی هم داریم .... بیشتر کارهای این کیس در امریکا برای ما انجام شده بود و بعد از 14 سال تازه وقت مصاحبه بما دادند و خودمان از این کیس هیچی نمیدونیم ... تشکر
سلام نه دوست عزیز وضعیت تمامی دارندگان ویور همین است 212fw.بین 6 تا 11 ماه کارشون طول میکشد و تقریبا تمامی اشان پذیرفت میشوند مگر اینکه fbiچک آنها مشکل پیدا کند.آلبتهf4 اگر خواهر یا برادر باشد احتمال دارد کمی اذیت شوید فکر کنم وکیل لازم داشته باشین.چون ویور برای همسر-فرزندان-پدر و مادر است.البته پارسال دوستی که لاتاری برده بود خانم نسیم تو همین گروه ویور خواهرش را پذیرفته بودند.(البته لاتاری بوده) باز از خودشون بپرسین.یک نفر هم عموش اونجا بود لاتاری اش رو پذیرفته بودند.بهرحال حتما سفارتتونو ترکیه نزنید ایروان بزنید.کیس من که خوب همسرم lpr است و لاتاری هم بردم بعد از دوساعت بررسی تازه گفتند مشکل ندارد و ویور دادن.در حالیکه من خودم میدونستم اشکال نداره که دوتا کیس داشته باشم.منظورم اینه که خیلی سریع ریجکت میکنند.موفق باشین.
ممنون از شما دوست عزیز این ویوور یعنی چی ؟ من مفهوم ویوور رو نمیدونم ... مرسی از پاسختون
ویرایش توسط afshin110 : February 10th, 2019 در ساعت 09:36 PM
That's the price you pay
از کسایی که تو آمریکا هستن، کسی مدارک فرستاده؟ چقدر background check براشون طول کشیده؟ بچه های پارسال بین چهار ماه تا شش ماه BC داشتند. میخوام ببینم امستلم برای اونایی که تو خاک امریکا هستند همین مسیله هست؟
That's the price you pay
علاقه مندی ها (Bookmarks)