صفحه 13 از 35 نخستنخست ... 34567891011121314151617181920212223 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 121 تا 130 , از مجموع 342

موضوع: گرفتن فرمهای I - 20 از چند دانشگاه

Member
    رشته و دانشگاه
    University at Buffalo, Master of Architecture

پیش فرض پاسخ : اطلاعیه: صادر شدن/داشتن چند I-20 مشکلی ایجاد نمی کنه!!

سلام دوستان،

من یه پذیرش اواسط مارچ داشنم که تا 15 آوریل وقت جواب داده بود که من هم accept کردم و I-20 اش هم اومده (sevis پرداخت نکردم ) ولی 22 آوریل جواب Virginia Tech اومد که من اصلا انتظارش رو نداشتم (حتی wait list هم نبودم یا به من نگفته بودن ) و می خوام اون رو قبول کنم. به دانشگاه قبلی چی بگم که عصبانی نشن و مشکلی پیش نیاد؟ ( در ضمن تقاضای TA کردم ازشون که 3 می جوابش می یاد)

Senior Member

Smile پاسخ : اطلاعیه: صادر شدن/داشتن چند I-20 مشکلی ایجاد نمی کنه!!

نقل قول نوشته اصلی توسط maritra_sa نمایش پست ها
    سلام دوستان،

من یه پذیرش اواسط مارچ داشنم که تا 15 آوریل وقت جواب داده بود که من هم accept کردم و I-20 اش هم اومده (sevis پرداخت نکردم ) ولی 22 آوریل جواب Virginia Tech اومد که من اصلا انتظارش رو نداشتم (حتی wait list هم نبودم یا به من نگفته بودن ) و می خوام اون رو قبول کنم. به دانشگاه قبلی چی بگم که عصبانی نشن و مشکلی پیش نیاد؟ ( در ضمن تقاضای TA کردم ازشون که 3 می جوابش می یاد)
    راحت بگید که نمی تونید بیاید. معمولا میگن که نامه ای-20 رو پاره کنید. در بعضی موارد هم اصلا جواب نمیدن. نگران نباشید. عصبانی نمی شن. ولی خوب نوشتتون با نمک بود. مهم اینه که دانشگاه آفر شما رو به کس دیگه ای بده. نگران نباشید. همین که اخلاقی عمل کرده و قصد مطلع کردن دانشگاه رو دارید خوبه. اونا هم استقبال می کنن. نکته مهم اینه که شما فقط یک آفر داشته باشید موقع مصاحبه. یه پرینت از نامه و جواب دانشگاه احتمالا همراه داشته باشید.

یاد جمله ای در فیلم مارمولک افتادم که اون پسره از پرویز پرستوئی پرسید حاج آقا شما در مورد من چی فکر میکنی؟ پرویز پرستوئی هم گفت: من اصلا به شما فکر نمی کنم.
    دوستان عزیز من متاسفانه نمی تونم خیلی منظم بیام فروم. پس در پاسخ به پیغامهای خصوصیتون تاخیر اگه دیدید پیشاپیش عذر میخوام.

Member
    رشته و دانشگاه
    Mineral Processing-Tehran Polytechnic-The University of Utah

راحت بگید که نمی تونید بیاید. معمولا میگن که نامه ای-20 رو پاره کنید. در بعضی موارد هم اصلا جواب نمیدن. نگران نباشید. عصبانی نمی شن. ولی خوب نوشتتون با نمک بود. مهم اینه که دانشگاه آفر شما رو به کس دیگه ای بده. نگران نباشید. همین که اخلاقی عمل کرده و قصد مطلع کردن دانشگاه رو دارید خوبه. اونا هم استقبال می کنن. نکته مهم اینه که شما فقط یک آفر داشته باشید موقع مصاحبه. یه پرینت از نامه و جواب دانشگاه احتمالا همراه داشته باشید.
    خوب اینکه فقط روی یک I 20 میشه درخواست ویزا داد قطعیه. ولی منظورتون از اینکه فقط یک آفر داشته باشید چیه؟

وقتی با یک i20 می روید جلو یعنی با همون دانشگاه می خواهید ادامه بدید. چرا می گید که یک پرینت ازنامه به دانشگاه هم همراهشون باشه؟

من اینطوری که از خوندن مطالب فرم دستم اومد داشتن نامه های پذیرش دانشگاههای دیگر هم می تونه کمک کننده به دریافت ویزا باشه.

ApplyAbroad Veteran
    MINERVAra آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط samir61 نمایش پست ها
    من اینطوری که از خوندن مطالب فرم دستم اومد داشتن نامه های پذیرش دانشگاههای دیگر هم می تونه کمک کننده به دریافت ویزا باشه.
    خب همینطور هست ، هر چند تاا admission که داشتید ، acceptance letter هاشونو با خودتون برای مصاحبه ببرید. معمولان زبانی میگید که من از مثلا ۴ جا ادمیشن داشتم ولی‌ من خودم نامهاشم نشون دادم.
    بگو ازمکافاتهای زیاد/ز اس اوپی ونامۀ اوستاد-بگو چندسی وی زنوساختی/همه توی سطل آشغال انداختی-یکی داستان حماسی سرا/ز اپلای وریجکت وآن ماجرا-ز ویزا بگو،زانهمه دی اچل/که رستم بمانددراو همچو گل-چه فیشها که دربانک پرداختی/برا تافل واصل مدرک که میخواستی-چه ریختی تونزدآفیسرشدی؟/بگوچندروزه کلیرشدی؟-چه ها از تو پرسیداز آنهابگو/ازآی توانی،جاب آفرهابگو-زرفتن بگوهفتۀواپسین-زتهران وراننده تاکسی وفحش/زدربندوآن چیزکثیفای ترش-خلاصه بگوجملگی ماجرا/زچوپان کلاتاکالیفرنیا

سلام

آیا امکان داره چند تا پذیرش رو دیفر کرد و با یه I-20 رفت و بعدا اگر خواستیم دانشگاه رو تغییر بدیم برای Spring؟

سوال دوم: کسی که دو تا I-20 داره آیا میتونه یکی رو پس بده و در عین حال دیفرش کنه به طوری که مشکلی پیش نیادتا اگه خواست بعدا استفاده کنه؟

ممنون

سلام، من یه سوال دارم،اونم اینه که آیا می‌شه با اسکن I20 یه دانشگاه وقت اورژانسی گرفت و با یه I20 دیگه رفت واسه مصاحبه؟!؟ من به خاطره کمبود وقت با اولین I20 درخواست وقت اورژانسی کردم و الان منتظر اون یکیم،هنوزم نتونستم تصمیم بگیرم بین این دو تا

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Material Engineering

سلام
    من هم دقیقا مشکل شما رو دارم اگه اطلاعی پیدا کردید ممکنه من رو هم راهنمائی کنید...من جواب دقیق و درستی توی سایت پیدا نکردم و میخوام به دانشگاهی برم که از طریق اون برای ویزا اقدام نکردم
    ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط seyed نمایش پست ها
    با سلام
    اگر از 2 دانشگاه در آمریکا پذیرش گرفته باشم و با فرم I-20 یکی از اونها برای گرفتن ویزا اقدام کرده باشم، در صورتیکه ویزا را pick up کنم، آیا می تونم پس از ورود به آمریکا به دانشگاه دیگری برم؟ یعنی با یک پذیرش یک دانشگاه اقدام کنم و حتی وارد خاک آمریکا هم بشم اما برم یک دانشگاه دیگه؟

ApplyAbroad Veteran
    jason_mac آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UNL, Ph.D.

نقل قول نوشته اصلی توسط Aliirani نمایش پست ها
    سلام
    من هم دقیقا مشکل شما رو دارم اگه اطلاعی پیدا کردید ممکنه من رو هم راهنمائی کنید...من جواب دقیق و درستی توی سایت پیدا نکردم و میخوام به دانشگاهی برم که از طریق اون برای ویزا اقدام نکردم
    ممنون
    دوست من
    یکی از کاربران عزیز با ای دی khak این کار رو کردند و هیچ مشکلی پیش نیومد. میتونید باهاش تماس بگیرید.

موفق باشید.
    لطفا تا حد امکان از ارسال پیام خصوصی خودداری کنید. اگر سوالی دارید لطفا در فوروم مطرح کنید و در صورت ابهام در جواب لینک مورد نظر رو به من پیام خصوصی بزنید تا جوابگو باشم. در این حالت من میتونم به سوالهای کاربرانی که مشکلات پیچیده تری دارند کمک کنم و عملکرد بهینه تری داشته باشم. من از کسی که پست هاش در موردی بهم کمک کرده با زدن تکمه افزایش امتیاز در زیر عکس تشکر میکنم، شما چطور؟ موفق باشید. امین

Junior Member thunder آواتار ها

پس حتما حتما داشتم چند I20 مشکلی ایجاد نمی کنه دیگه؟؟؟

Board Member
    rashdy_chem آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Physical Chemistry, University of Illinois at Chicago

نقل قول نوشته اصلی توسط thunder نمایش پست ها
    پس حتما حتما داشتم چند I20 مشکلی ایجاد نمی کنه دیگه؟؟؟
    داشتن چند I-20 مشکلی ایجاد نمیکنه
    ولی!!!
    اگه با فاند هستن... باید قبل از 15 آپریل اونایی که نمیخوای رو رسما ریجکت کنی و بهشون اطلاع بدی که نمیخوای بیای!

حالا منم چندتا سوال دارم:
    به کی باید اطلاع بدیم (علاوه بر استاد)؟ Graduate coordinator or International student office؟
    اگه اون نامه رو امضا و قبول کرده باشیم که میایم و بخوایم بزنیم زیرش! باید دوباره جلوی ریجکت امضا کنیم و تو ایمیل اتچ کنیم و بگیم شرمنده نشد دیگه!!؟؟

پیشاپیش ممنون از پاسخ شما
    یا حق

*** دوستان خواهش دارم با گزارش پست های خلاف به مدیران در برقراری نظم و اجرای قوانین فروم کمک کنید ***

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)