نقل قول نوشته اصلی توسط pitbullirani نمایش پست ها
به عنوان کسی که تجربه خودخوان زبان رو داشته من چند نکته رو یاداوری کنم.
"مسلما الان نمی تونم فیلم ببینم چون هیچی نمی فهمم" یکی از خطرناکترین باورهاست که یک شخص میتونه داشته باشه. یعنی چی این حرف؟! یعنی اول باید کاملا زبان بفهمید تا فیلم ببینید!
باورهای غلط خودتون رو عوض کنید تا بتونید همه چیزی یاد بگیرید. این باورهای غلط که من هم داشتم ناشی از سیستم غلط اموزشی کشوره.
شما اول سریال دوستان "فریندز" رو ببینید. شیلا خداداد توی یه مصاحبه گفته بود 18 بار این سریال رو دیده. شما دفعه های اول با زیرنویس فارسی ببین و فقط به عنوان سرگرمی نه به عنوان زبان یاد گرفتن.
این سریال به شدت اعتیاد اوره. لذت میبرید ازش.
اولای کار ساعت مشخص نکنید موقع زبان خودندن. فوقش 6 قسمت سریال فریندز رو ببینید. اهنگ انگلیسی گوش بدید. متن شعرشو دربیارید و همراه با اهنگ بخونیدش. اینا رو تا دو سه هفته انجام بدید.
خب این بد نیست که من در 10 دقیقه اول فیلم 400 تا لغت رو معنیش رو ندونم؟؟
من حس میکنم اگر حداقل 500 تا لعات مهم رو بلد باشم و یه کوچولو (خیلی کم) گرامر هم بلد باشم بعد فیلم ببینم بهتره باشه!
دیگه لازم نیست وسط فیلم (منظورم دیدن بار دوم هست که فقط زیر نویس انگلیسی داره) هی فیلم رو متوقف کنم و با کوهی از لغت ها مواجه بشم!

یعنی شما میگید به این کوهی از لغت هایی که بلد نیستم توجه نکنم و ادامه بهدم و انقدر تکرار کنم که خودش بره تو ذهنم!

اما خب این از لحاظ بازدهی زمان زیادی ازم نمیگیره؟؟ فکر میکردم اگه یه خورده زبان بدونم بعد شروع کنم بازدهم بیشتر میشه