صفحه 135 از 137 نخستنخست ... 3585125126127128129130131132133134135136137 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,341 تا 1,350 , از مجموع 1368

موضوع: پرسشهای مربوط به شروع زندگی در کانادا (مونترال)

پیش فرض پاسخ : پرسشهای مربوط به شروع زندگی در کانادا (مونترال)

سلام دوستان
    من از طریق فدرال اقدام کردم و مقصدم برای ونکوور بود ولی با توجه به کاهش ارزش ریال تصمیم گرفتم بیام مونترال
    می‌خواستم ببینم چون CSQ ندارم آیا ابتدا به ساکن می‌تونم در مونترال لند کنم و اگر که امکان پذیر نیست از چه طریقی باید CSQ بگیرم که بتونم از امکانات دولتی استفاده کنم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmad_navayi نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من از طریق فدرال اقدام کردم و مقصدم برای ونکوور بود ولی با توجه به کاهش ارزش ریال تصمیم گرفتم بیام مونترال
    می‌خواستم ببینم چون CSQ ندارم آیا ابتدا به ساکن می‌تونم در مونترال لند کنم و اگر که امکان پذیر نیست از چه طریقی باید CSQ بگیرم که بتونم از امکانات دولتی استفاده کنم؟
    اگر از طریق برنامه مهاجرتی کبک اقدام نکرده اید نمیتوانید سی اس کیو دریافت کنید. اما قانون دیگری هست که میگوید بعد از اولین ورود به کانادا اولین استانی که شما ۳ ماه اقامت نمایید مقیم آن استان محسوب میشوید و میتوانید از مزایای مقیمان آن استان استفاده کنید. بنابراین اگر شما در مونترال لند کنید بعد از ۳ ماه هم میتوانید کارت ملدی کبک را دریافت کنید و هم از امکانات دولتی مانند وام و بورس استفاده کنید.

Local Moderator

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmad_navayi نمایش پست ها
    سلام دوستان
    اگه یک سال بمونید میتونید درخواست بدید

Junior Member

سلام

اگر کسی اسم یا سایت برجهای مسکونی در منطقه côtes-des-neiges را می دونه، ممنون می شوم به من خبر بده. در ضمن، قبلا دیده بودم در وبلاگها توصیه می کنند که خونه هایی با کف سیمانی بگیرید اما من به ندرت در تصاویر می بینم کف سیمانی باشه، در واقع اصلا ندیده ام، هر چی دیده ام چوبی است. سوال دیگه این که با این صاحب خانه هایی که رفرنس می خواهند و در آگهی هم می نویسند، چطور باید کنار آمد؟

Junior Member

سلام
    از سیزده مه تا دواززده ژوئن در مونترال به یک آپارتمان نیازد دارم، ممنون می شوم اگر کسی موردی دارد اطلاع بدهد.

Junior Member

اگر اجاره شامل برق نباشه، به طور متوسط در مونترال ماهانه چقدر پول برق باید پرداخت؟ آبونمان برق را باید به نام خودم بگیرم؟ فقط هیدروکبک هست یا شرکتهای دیگر هم هستند؟

نقل قول نوشته اصلی توسط dvt نمایش پست ها
    اگر اجاره شامل برق نباشه، به طور متوسط در مونترال ماهانه چقدر پول برق باید پرداخت؟ آبونمان برق را باید به نام خودم بگیرم؟ فقط هیدروکبک هست یا شرکتهای دیگر هم هستند؟
    اگر فقط هزینه برق باشه حدودا ۲۰ دلار در ماه میشه که البته اونم کاملا بستگی به مصرفتون داره. ولی اگه گرمایش رو هم شامل بشه دیگه کاملا به خونه و مساحتش و میزان مصرف و کلی فاکتور دیگه بستگی داره. راحتترین کار اینه که کدپستی اون جایی رو که میخواین اجاره کنین تو سایت هیدور کبک چک کنید. بهتون میگه که میانگین مصرف تو اون واحد سال پیش چقدر بوده.

راجع به قسمت دوم سوال هم بگم که فقط هیدرو کبک هست.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط yaaalda نمایش پست ها
    اگر فقط هزینه برق باشه حدودا ۲۰ دلار در ماه میشه که البته اونم کاملا بستگی به مصرفتون داره. ولی اگه گرمایش رو هم شامل بشه دیگه کاملا به خونه و مساحتش و میزان مصرف و کلی فاکتور دیگه بستگی داره. راحتترین کار اینه که کدپستی اون جایی رو که میخواین اجاره کنین تو سایت هیدور کبک چک کنید. بهتون میگه که میانگین مصرف تو اون واحد سال پیش چقدر بوده.

راجع به قسمت دوم سوال هم بگم که فقط هیدرو کبک هست.
    خیلی ممنون هستم از جواب شما. کد پستی وارد کردم، اما می نویسه اطلاعاتی موجود نیست، هیچ جوابی نمیده. جایی را که می خواهم اجاره کنم، مبلغ اجاره اش شامل شوفاژ میشه اما شامل برق نمیشه و باید برق را جداگانه بپردازم. برای همین سوال کردم که ببینم در چه حدودی باید انتظار هزینه برق را داشته باشم.

Junior Member

سلام به همه

آیا سرویس اینترنتی هست که در منطقه کت د نژ بهتر از بقیه شرکتها جواب بده؟

Junior Member

برای تمدید کارت بیمه درمانی چه مدارکی را به عنوان سند اثبات حضور در کبک قبول دارند؟ مدارک بانکی را قبول می کنند؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)