خواهش میکنم یه نفر جواب منو بده تمام دانشگاه های تاپ هنر هم زیرو رو کردم گوگل هم سرچ کردم جوابی پیدا نکردم کسی شرایطی مشابه من اگه داشته و جایی شنیده پاسخ بده لطفا:
من کارشناسی معمآری دارم ولی به نقاشی و طراحی علاقه دآرم و از بچگی تا الان نقاشی و طراحی کار کردم پورتفولیو خوبی میتونم آماده کنم. من میخاستم وآسه مستر رشته نقاشی رو انتخاب کنم و اپلای کنم ولی در مقطع مستر هیچ رشته ای به این نام وجود نداره تمام رشته های هنر رو سرچ کردم همه تحقیقاتی هستن مثل تاریخ هنر و مدیا و دیزاین و... فقط در مقطع کارشناسی رشته طراحی و نقاشی وجود داره من باید چکار کنم ؟ بیست و چهار سالمه و دارم برای تافل میخونم تا نمره بالای صد بیارم. به فاند هم نیاز اساسی دارم و از لحاظ مالی زیاد نمیتونم روی خانواده حساب کنم .الان واقعا هزینه ها سر به فلک کشیده فقط دو تا امتحان تافل و جی ار ای ده میلیون تومن پامون آب میخوره و برای اپلای هم هر دانشگاه پنجاه دلار برای بررسی رزومه و مدارک میگیره. حس میکنم تمام رویاهام نابود شده واقعا هر چی برای این مشکلاتم سرچ میکنم ناامیدتر میشم دوستان هنرمند با توجه به شرایطی که ذکر کردم.چه پیشنهادی برای من دارید؟؟؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)