کلا آلمان هم داره سیر فرانسه رو برای شهریه دار کردن دانشگاه ها طی میکنه ! این اختلاف تقریبا دو هزار یورویی خیلی از دانشجوهای فعلی رو هم که با هشت هزار یورو اومدن رو هم دچار مشکل میکنه !
یهویی دو هزارتا باید بزارن روش! اونم یه دانشجویی که نه کار درست حسابی داره نه میتونه پس انداز آنچنانی داشته باشه ..البته بحث دانشجوهای دکترا که فاند دارن جداست بیشتر ایرانی هایی که مستر و لیسانس اومدن آلمان رو منظورم هست
من ده صفحه رفتم عقب ولی پیدا نکردم کجا این دوستمون این حرفا رو زده بودن،به نظر میاد یه پست خیلی قدیمی رو ریپلای کردین شما. اما به هر حال من که ۸ ساله آلمان زندگی می کنم، هیچ اشتباهی توی حرف های ایشون پیدا نمی کنم.
حرف های ایشون کاملا درسته. درسته که کار پیدا میشه تو آلمان اما اون اولش خیلی ارحت هم نیست، جدا از اینکه یه وقتی شما امتحان دارین، نمی خواین کار کنین، یا مثلا یه وقتی تازه اومدین و دو سه ماه اول اصلا نمی دونین چی به چیه و نمی تونین کار پیدا کنین و در عین حال واسه تمدید ویزاتون نیاز دارین به نشون دادن هزینه ی یه سال، واسه همین کاملا معقوله که هزینه ی یه سال رو با خودتون بیارین. حالا نمیشه گفت حتما دقیقا اندازه ی یه سال، اما واقعا بهتره ۷ ۸ هزار یورو همراهتون داشته باشین که اگر به هر دلیلی نتونستین یه مدت کار کنین یا حقوق کارتون کفاف زندگیتونو نمی داد، درمونده نشین و استرس نگیرین. کلاس زبان هم که خب تو آلمان گرون تره و اگر با ویزای زبان اومده باشین هم ممکنه اجازه ی کار نداشته باشین. واقعا زبان رو همون ایران یاد بگیرین بهتره. حتی بهتر هم یاد می گیرین. اینجا چون کلاس ها امتحان ندارن و همه همین جوری سطح ها رو میرن بالا، بچه های یه کلاس لزوما هم سطح نیستن. یعنی یکی میشینه تو ب۲ که اندازه ی آ ۲ هم بلد نیست و اعصاب بقیه رو خرد می کنه. ولی تو ایران چون همه امتحان میدن،واقعا کسایی میرن سطح بالا که بلد باشن و این باعث میشه بهتر و راحت تر تو کلاس یاد بگیرین.
از من بپرسید. من از اینکه بتونم به کسی کمک کنم خیلی خوشحال میشم
.
سلام
برای اخذ ویزا اول کار به 10،236 یورو جهت سفارت نیاز داریم. حالا سوالات اصلی ای که پیش میاند:
1.برای تمدید تو چه مواقعی به همین مبلغ نیازه؟ یعنی هر چند وقت یکبار سفارت به ما میگه که این 10،236 یورو رو نشون بدیم؟
2.فرضا درس رو هم سر دو سال تموم کردیم. حالا بعد از تحصیل و جستجوی کار آیا باید باز هم این پول رو به سفارت نشون داد؟
3.اصولا بعد تاحصیل چقدر به دانشجو فرصت می ده تا کار پیدا کنه؟
اگر سوالم رو تو جای مشخصی نپرسیدم، معذرت می خوام و ممنون می شم من رو راهنمایی بفرمایید کجا می تونم به جواب سوال هام برسم.
سلام
۱- سالی یه بار. در واقع ویزای شما به طور معمول یه ساله صادر میشه و هر ساله با نشون دادن ثبت نام دانشگاه + بیمه + ۱۰ هزار یورو (یا قرارداد کاری و امثالهم) می تونین ویزاتونو تمدید کنین.
۲- بله، مادامی که ویزای جویای کار دارین هم باید نشون بدین که برای مدتی که ویزا می خواین پول دارین. شما بعد از تحصیل ۱۸ ماه اجازه ی جست و جوی کار دارین. می تونین یه یه ساله و یه شیش ماهه ویزاتونو تمدید کنین. بنابراین باید یه بار کل ۱۰ هزارا یورو و یه بار ۵ هزار یورو رو نشون بدین. البته معمولا اگر مبلغ کمتر باشه هم قبول می کنن و مثلا به جای یه سال براتون ۸ ماه تمدید می کنن.
۳- ۱۸ ماه.
از من بپرسید. من از اینکه بتونم به کسی کمک کنم خیلی خوشحال میشم
.
سلام . در حال حاضر جمعیت زیادی از پناهجویان از کشور های عراق و سوریه و ترکیه و ... به اونجا مهاجرت کرده اند و نیاز المان به نیروی کار کاهش یافته که دستمزد کمتری دریافت میکنند و کارفرما تمایل بیشتری نسبت و او دارد و ممکن است برای شغلی تعداد متقاضیان به 300 نفر برسد و پیدا کردن خونه و ... مشکل شده است. و همچنین المانی ها از اینکه کسی بالاتر از اون ها باشد تنفر دارند ...
1- این صحبت صحیح است و صدق میکنه ؟
2-بهتر است برای تحصیل به المان اومد یا ویزای کار گرفت ؟
3-یک دانشجو هزینه تمکن سال بعئ (هزینه جدید10.000 یورو ) رو میتونه در سال اول به دست بیاره؟
4-وضعیت اقصاد االمان رو به رکود است و به همین دلیل کمی قیمت مواد مصرفی روزانه تغییر کرده -درسته ؟
5-درسته میگن المانی ها نژاد پرست نیستند و رفتار مناسبی با ایرانی ها ندارند و ممکن است در کار های اون ها مشکل ایجاد کنند ؟
6-افرادی میگن که کشور های انگلیسی زبان و چند ملیتی خیلی بهتر از المان برای زندگی هستند ؟مثل انگلیس .کانادا و امریکا و...
7-اگر در کشور های دیگه هم میتونستید زندگی کنید باز هم المان رو انتخاب میکردید ؟
1- ببینید، به طور کلی نژاد پرستی همه جا هست ولی در ایران خودمون مردم بسیار نژادپرست تر از مردم اروپا هستن. به طور کلی رفتارهای نژادپرستانه بیشتر از سوی آدمهای کم سواد تر و کم تخصص تر و فقیر تر و کم فرهنگ تر، بیشتر دیده میشه (واسه همین نژادپرستی در شرق اروپا به شدت بیش از غرب اروپاست). از طرف دیگه مردم معمولاً نگاه می کنن که آیا حضور شمای خارجی سود بیشتری براشون همراه داره یا زیان حضورتون بیشتره! قراره اونها رو از کار بیکار کنید یا نه، مالیاتی که می پردازید باعث میشه نیازی به بالا رفتن سن بازنشستگی نباشه؟ هر قدر سود حضورتون برای جامعه بیشتر باشه، قدر بیشتری هم می بینین.
در عین حال شما باید ببینین مگه بازار کار شما اونقدر به تخصص پایین نیاز داره که باید با پناهنده های کم تخصص تر رقابت کنید؟ یا درآمدتون شما رو در ردیف متقاضیان همون خونه های ارزون قرار میده؟ در این شرایط بهتره از مهاجرت به اون مقصد صرفنظر کنید و در صورت نیاز دنبال جای دیگری بگردید.
2- باز بستگی به اولویت هاتون داره! اصلاً دوست دارید درس بخونید؟ ادامه تحصیل امکان پیدا کردن کار رو براتون بیشتر می کنه؟ هر سال تحصیل کلی هزینه داره (زندگی و شهریه). بازگشت این سرمایه ای که میگذارید (عمر و هزینه) چطور خواهد بود؟ اصولاً امکان مالی برای تحصیل رو دارید؟ پاسخ به این سوالها ترجیحتون رو در مورد نوع ویزا نشون میده
3- تقریباً بسیار بعیده... خصوصاً اگه زیر سال آخر فوق لیسانس باشید.
4- وضعیت اقتصاد کشورهایی مثل آلمان اصولاً با ایران قابل قیاس نیست. اینجا یه نون باگت ممکنه از 0.80 یورو بشه 0.82 یا 0.78 یورو... اینها برای شمای مصرف کننده اهمیت زیادی نداره
5- پاسخش رو در سوال اول دادم
6- کشورهایی که فرهنگ چند ملیتی دارن نسبت به دیگران تسامح و تساهل بیشتری دارن. در عین حال بیشتر ایرونی ها انگلیسی شون از آلمانی شون بهتره و می تونن راحتتر ارتباط برقرار کنن.
7- آلمان تحت شرایط خاص و برای آدمهای خاص، انتخاب خیلی خوبی محسوب میشه: 1) زبان آلمانی رو بدونین و فرهنگشون رو هم دوست داشته باشین 2)متخصص و خیلی پرتلاش باشین (برای اینکه کار خوب پیدا کنین و هفته ای بیش از 40 ساعت کار مفید بکنین که اخراجتون نکنن) 3) کمی وسواسی (دارای OCD - OCPD) باشید 4) عاشق قاعده و قانون باشید و به قوانین به شدت احترام بگذارید 5)به ظواهر زندگی اهمیت بدید 6) ورزشکار باشید 7) فردگرا باشید و خیلی به دنبال معاشرت با دیگران نباشید (آلمانیها از این جهت از کشورهای اسکاندیناوی با حساس تر و بیشتر اهل رفت و آمدند، ولی اصلاً به پای مردم جنوب اروپا یا حتی ایرلند نمی رسن، به ایران که ابداً) 8) اهل مسابقه و پیشرفت مادی باشید 9) ریتم سریع زندگی آزارتون نده (آلمان بعد از امریکا و ژاپن یکی از سریعترین ریتمهای زندگی رو در دنیا داره، این یعنی فرصت زیادی برای ایستادن و لذت از زندگی نخواهید داشت) 10) عاشق حیوانات خانگی خصوصاً سگ باشید
اگه لطف کنید و سابقه پیغامهای قبلی رو هم ضمیمه پیامهای خصوصیتون بکنید راحتتر می تونم پاسخ بدم
علاقه مندی ها (Bookmarks)