نقل قول نوشته اصلی توسط tecra نمایش پست ها
سلام.. نظر کاملن شخصی:

چرا انقد کارو برا خودتون سخت میکنید؟! دو سال دکتری خوندن -و یا وقت تلف کردن- فقط به صرف اینکه ریکامندیشن بگیرید اصلن معقول بنظر نمیرسه.
کارتون شدنیه ولی دو سال از عمرتون هدر میره.. بماند که چقد باید در این پروسه بقول خودتون خلاف واقعیت گفته بشه، هیچ فایده ای این مدت براتون نداره.

در مورد سربازی، شما باید کارت پایان خدمت نشون بدید که دقیقن معلوم میکنه وضعیت خدمتتون چطوری بوده و با معافیت پزشکی نمیتونید ازش بعنوان پر کردن گپ تحصیلی استفاده کنید. هرچند برای وقفه تحصیلی معمولن سخت نمیگیرن و مسئله بزرگی نیست. با مقاله، تدریس، اشتغال به کار، زبان، و اقدام برای اپلای براحتی قابل رفع هست.

رزومه رو در این مدت با مقاله میتونید قوی تر کنید و معدل دکتری فایده ای برای پذیرش دکتری نداره. اگه رزومه فعلی تون برای گرفتن دکتری در خارج مناسب هست در مورد گذروندن دو سال دیگه یه تجدید نظر جدی کنید.. ریکامندیشن رو براحتی میشه فراهم کرد.
خیلی ممنون از وقت و حوصله ای که برای نوشتن صرف کردین. البته این دو سال تلف نمیشه چون میخوام رزوممو قوی کنم. راستش میخوام توی فیلدی که توی دکترا دارم کار میکنم اپلای کنم و این فیلد با فیلدی که در ارشد کار کردم متفاوته( فعلا مقاله ای در فیلد دکترا ندارم ) ریکامندیشن رو چطوری میتونم بگیرم