خیلی ممنون از توضیحات خوبتون. لطف کردین. فقط من همیشه شنیده بودم آلمان خیلی بد اقامت میده و با بیش از 10 سال حضور در آلمان !! این 21 ماه یا حتی 3 ساله که خوبه از فنلاند هم کمتره !! بعد اقامت دایم که میدن فقط پاسپورت آلمانی میدن یا مث شهروندآلمانی میشه آدم؟؟ و چه مزایایی براش داره؟ وآیا واقعا اقامت را میدن یا اسمشه و تازه بعد از مثلا 3 سال با بهانه های مختلف نمیدن؟ شما اطلاع دارین؟ و برای کسی که پذیرش دکترا یا پست داک داره میشه موقع درخواست ویزا درخواست بول کارت داد؟
2- رشته ای که این نیمه پذیرش را گرفتم مهندسی پزشکیه و اپلیکشن رشته های برق الکترونیک هم دارم که هنوز نتیجه ش نیومده. چک امنیتی یعنی مشکل نظامی اینا نداشته باشه یا به هسته ای ربط نداره!؟ از استاد پروژه میپرسن؟؟ خب استاده زود جواب بده چرا طول بکشه؟؟
من یه پذیرشم از سوئد دارم ریسرچر، ولی دانشگاهش سطحش نبست به دانشگاه آلمان خیلی پایینتره. نمیدونم چیکار کنم الان !!! فقط حس کردم ویزای سوئد ریسک کمتری داره و حقوق در سوئد بالاتره.
3- سوال دیگه اون حدود 43000 یورو که گفتین برا رشته های فنی، برای کسی مث من که پوزیشن دکترا یا پست داک بگیره درست در میاد یعنی بهم اینقدر در سال را میدن ؟ و قبل مالیات منظورتونه دیگه؟
4- آمار و ارقام زمان ویزا را طبق شرایط الان گفتین و از ویزای بچه ها امسال اطلاع داشتین؟
5- یه سوال دیگه چون الان برام مقایسه سوئد و آلمان مهمه، شنیدم برای سوئد خانواده برا دیدن میتونن بیان 3 ماه بمونند و اگه نیاز ضروری باشه میشه بیشتر هم تمدید بشه. آیا آلمان هم همینطوره؟؟ چون برای شرایط من ممکنه حضور مادرم برای یه مدت نیازم بشه. ( من میخام با همسرم و بچه م برم)
بازم ممنون از شما و ببخشید باز سوال میکنم و طولانی شد. موفق باشین

نقل قول نوشته اصلی توسط DanielDevMan نمایش پست ها
آلمان دو نوع ویزا داره برای کسانی که قرارداد کاری دارن و میخوان برای ویزای کاری اقدام کنن.
یکی ویزای کار معمولی هست و یکی هم بلوکارت. تفاوتی که دارن این دو نوع ویزا اینه که اگه شما درخواست بلوکارت داشته باشین (در صورتی که شرایطش رو داشته باشین میتونین درخواستش رو بدین) و بهتون در نهایت بلوکارت بدن، بعد از گذشت 21 ماه از حضورتون توی آلمان میتونین درخواست اقامت دائم بدید (البته اگه مدرک زبان آلمانی B1 رو داشته باشین تا اون موقع و بدون B1 بعد از 3 سال). ولی اگه شما ویزای کار معمولی گرفته باشین، بعد از 5 سال از حضورتون توی آلمان میتونین درخواست اقامت دائم بدید.

شرایط بلوکارت هم اینه که :
1- قرارداد کاری امضا شده داشته باشین با حداقل مبلغ مشخص شده توسط قانون برای بلو کارت (حداقل 53 هزار یورو (دقیق نیست عددم) و اگر هم توی دسته دکتر و مهندس و IT پروفشنال ... باشین حداقل 43 هزار یورو (بازم دقیق نیست!))
2- حداقل مدرک لیسانس ترجمه و تایید شده توسط قوه قضاییه و وزارت امور خارجه و سفارت آلمان
3- تاییدیه ZAB برای دانشگاه و رشتتون (اگر توی دیتابیس سایت آنابین هم رشتتون و هم دانشگاتون وجود دارن میتونین PDF بگیری ازشون به جای ZAB)

اگر شما قرارداد کاری داشته باشین برای دکتری بهتون وقت اضطراری میدن. اگر مدارکتون کامل باشه (پذیرش دانشگاه و قرارداد کاری و ... (توی پستهای قبل میتونین ببینید)) برای 7-14 روز بعد از ایمیل وقت اضطراری، بهتون وقت سفارت میدن. و اگه رشتتون چک امنیتی نخوره (که اگه بخوره حداقل فرآیند ویزا رو فک کنم 2 ماه بیشتر میکنه) و نقصی مدرک نخورین، احتمالا کمتر از یک ماه ویزاتون صادر میشه. البته به زمان شروع کارتون هم بستگی داره. اگه شروعش زودتر باشه، احتمال داره دو هفته ای ویزا صادر بشه بعد از وقت سفارت. البته اطلاعات من در مورد دکتری ها شاید خیلی دقیق نباشه. ولی همونطور که گفتم اگه 20 صفحه قبل رو بخونین میتونین از تجارب دوستانی که شرایطی مثل شما داشتن استفاده کنین.

موفق باشید.