نوشته اصلی توسط
engmaryam
آهان ممنونم.
ببینید توی ایران نرم افزار گرایشی از مهندسی کامپیوتر هست ولی برای مثال دیدم که توی یکی از دانشگاه های خارجی مهندسی نرم افزار رشته ای مستقل با گرایش های خودش هست که دانشجوها گیم دیزاینینگ ، طراحی وب ، برنامه نویسی کامپایلر و دروسی تو این زمینه رو تو دانشگاه یاد میگیرن. ولی درمورد اسم رشته و گرایشهاش اطلاعات دقیق ندارم. اینجا نرم افزار یک گرایش هست و اونقدر نرم افزار محور نیست و برای مثال دانشجوی نرم افزار فقط ۶واحد برنامه نویسی پاس میکنه که ۳واحد اول که مبانی هست و توی همه ی رشته های زیرشاخه ی ریاضی حتی ریاضی محض هم ارائه میشه و اجباری هم هست براشون و ۳واحد دوم هم که برای ترم دو هست معمولا بسیار ابتداییه و محتوای همه ی دروس بسیار منسوخ و عقبتر از علم روز هست و همه صرفا برای داشتن مدرک میان دانشگاه. این دلایل زده شدن من هست.محتوایی که برای گرایش نرم افزار تو ایران ارائه میشه واقعا نرم افزار محور نیست و دروسی هم که نرم افزار محور هست اونقدر منسوخه که کاربرد چندانی نداره.
من میخوام اطلاعات دقیقتری درمورد رشته ها و گرایش های مرتبط با کامپیوتر و نرم افزار با راهنمایی شما و دوستان دیگه بدست بیارم که نرم افزارمحور ترینشون با بیشترین فوکس روی برنامه نویسی رو انتخاب کنم. و اینکه دسته بندی گاین گرتیشها تو دانشگاه های مختلف چقدر فرق داره.
علاقه مندی ها (Bookmarks)