صفحه 154 از 155 نخستنخست ... 54104144145146147148149150151152153154155 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,531 تا 1,540 , از مجموع 1546

موضوع: مدرک تحصیلی لازم برای پذیرش از سوئد

Member
    رشته و دانشگاه
    urban desgin

پیش فرض پاسخ : مدرک تحصیلی لازم برای پذیرش از سوئد

نقل قول نوشته اصلی توسط amirfriendship نمایش پست ها
    وقتی برای ارشد مجدد اپلای می کنیم و مدرک ارشد و ریز نمرات قبلی را آپلود می کنیم، آیا تو روند پذیرش تاثیر داره؟ یعنی اینکه ارشد مجدد هستیم پوئن مثبت؟
    اگر میخوای بورس بگیری مخصوصا از ایتالیا این کار رو نکن چون میگن اگر یبار اونجا ارشد گرفتی دیگه احتیاجی به بورسیه نخواهی داشت

Local Moderator
    pitbullirani آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Urmia state university, English Language and literature

نقل قول نوشته اصلی توسط taherimohsen نمایش پست ها
    دوستان دقت کنند برای گرفتن پذیرش نیازی به پست کردن مدارک نیست بنده برای امسال مدارکم رو آپلود کردم و از دانشگاه اوپسالا پذیرش گرفتم فقط چند تا نکته در مورد آپلود کردن مدارک هست که باید دقت کنید مثلا اینکه
    اولا حتما پشت و روی اصل مدارکتون و ترجمه هرجا نوشته یا مهری هست رو اسکن با کیفیت کنید
    دوما اسم گذاری فایل ها مهمه دقیقا مطابق سایت اسم گذاری کنید 3 تا فایل بیشتر نباید آپلود کنید 1. پاسپورت 2. کلیه مدارک تحصیلی در یک فایل pdf پشت و روی تمام مدارک 3.تافل و آیلتس (تافل علاوه بر آپلود باید حتما ریپورت شود)
    سوما اگر مدرک تافل دارید حتما 3 ماه زودتر از ددلاین مدرک رو ریپورت کنید تا late applicant نشید
    بعضی دانشگاه ها مثل لوند توصیه نامه میخوان نیازی به تایید سفارت نیست فقط کافیه نامه رو اسکن و آپلود کنید دقت کنید اسم گذاری فایل ها مهمه مثلا باید اسم فایل LundLetter باشه
    درضمن نیازی به آپلود cover sheet نیست cover sheet برای کسایی هست که مدارک رو پست میکنن
    موفق باشید

منظور از late applicant و ریپورت چیه ؟

Junior Member lonly آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Law/English Lit Ferdowsi University Of Mashhad

دوستان (با توجه به اینکه ارسال سریع ریز نمرات رسمی ممکن نیست الان برام) میخواستم بدونم کسی هست که اینجا تجربه ارسال ریز نمرات غیر رسمی که ترجمه رسمی شدن رو به دانشگاه‌های سوئد داشته باشه؟و اینکه در چنین صورتی عکس العملشون چیه؟ رد میشیم یا پذیرش مشروط داده میشه؟

Member
    رشته و دانشگاه
    Natural Resources Engineering-Environment

واسه تمام دانشگاه های سوئد باید مدرک زبان اماده باشه؟ من واسه فال ۲۰۱۹ ارشد می خوام اقدام کنم، تا کی وقت دارم مدرک ایلتسم اماده باشه؟ ممنون

Junior Member

دوستان سلام برای مدرک PTE هم مثل تافل بیاد زودتر ارسال کنیم ؟ تا چند وقت زودتر؟

Junior Member

سلام ، امروز این پیغامو دریافت کردم
    You uploaded your academic qualifications documents on Universityadmissions.se. However, the seal (By Department of Official Translators Affairs) on your documents is not visible.
    مدارکی که ارسال کرده بودم دارای مهر مترجم رسمی بودند ولی مهر دادگستری و وزارت خارجه را نداشتند منظور از پیغام بالا پیست؟ آیا حتما نیاز هست
    مهر دادگستری و وزارت خارجه روی تمامی مدارک بصورت جداگانه (مدرک و ریز نمرات مقاطع مختلف) بخوره یا بصورن پک شده هم قابل قبول است. ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره جواب دهد.

Junior Member

برای کورس زبان مدارک پیش دانشگاهی و ریز نمرات آن خواسته شده در حالیکه من مدرک فوق لیسانس را آپلود کرده ام. آیا نفرستادن آن باعث عدم بررسی مدارک می شود؟ اصلا ریز نمرات پیش دانشگاهی باید از کجا اخذ شود؟

Senior Member

سلام دوستان

دوست من می‌خواد برای لیسانس اقدام کنه . آیا مدارک تحصیلی‌ و ریز نمرات علاوه بر تأیید دادگستری تأیید امور خارجه هم لازم داره؟ تو سایت چیزی پیدا نمیکنم

زمان ما cv و motivation letter میخواستن. الان من جزو لیست مدارک نمیبینم. آیا لازم نیست؟

سوال آخر اینکه اگه کسی‌ لیسانس داره و دوباره می‌خواد از اول لیسانس یه رشتهٔ دیگه رو بخونه آیا بهتره بگه که لیسانس داره یا نه؟

Junior Member

سلام دوستان
    من مدرکم march 2020 آزاد میشه و تا اون زمان نمیتونم ریز نمرات رسمی از دانشگاه بگیرم. الان دانشگاه ریز نمرات فارسی و انگلیسی غیر رسمی رو بهم داده .برای ددلاین 15 ژانویه نمیتونم با همینا اپلای کنم ؟ کسی تجربه مشابهی داشته؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    KI

نقل قول نوشته اصلی توسط d96 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من مدرکم march 2020 آزاد میشه و تا اون زمان نمیتونم ریز نمرات رسمی از دانشگاه بگیرم. الان دانشگاه ریز نمرات فارسی و انگلیسی غیر رسمی رو بهم داده .برای ددلاین 15 ژانویه نمیتونم با همینا اپلای کنم ؟ کسی تجربه مشابهی داشته؟

با سلام،
    بله می توانید اپلای کنید من هم شرایطم مثل شما بود. وقتی پذیرش گرفتید به صورت conditionally admitted مشزوط هست یعنی اینکه باید اصل مدارک رسمی را هنگام اقدام برای ویزا داشته باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)