دوستان (با توجه به اینکه ارسال سریع ریز نمرات رسمی ممکن نیست الان برام) میخواستم بدونم کسی هست که اینجا تجربه ارسال ریز نمرات غیر رسمی که ترجمه رسمی شدن رو به دانشگاههای سوئد داشته باشه؟و اینکه در چنین صورتی عکس العملشون چیه؟ رد میشیم یا پذیرش مشروط داده میشه؟
واسه تمام دانشگاه های سوئد باید مدرک زبان اماده باشه؟ من واسه فال ۲۰۱۹ ارشد می خوام اقدام کنم، تا کی وقت دارم مدرک ایلتسم اماده باشه؟ ممنون
دوستان سلام برای مدرک PTE هم مثل تافل بیاد زودتر ارسال کنیم ؟ تا چند وقت زودتر؟
سلام ، امروز این پیغامو دریافت کردم
You uploaded your academic qualifications documents on Universityadmissions.se. However, the seal (By Department of Official Translators Affairs) on your documents is not visible.
مدارکی که ارسال کرده بودم دارای مهر مترجم رسمی بودند ولی مهر دادگستری و وزارت خارجه را نداشتند منظور از پیغام بالا پیست؟ آیا حتما نیاز هست مهر دادگستری و وزارت خارجه روی تمامی مدارک بصورت جداگانه (مدرک و ریز نمرات مقاطع مختلف) بخوره یا بصورن پک شده هم قابل قبول است. ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره جواب دهد.
برای کورس زبان مدارک پیش دانشگاهی و ریز نمرات آن خواسته شده در حالیکه من مدرک فوق لیسانس را آپلود کرده ام. آیا نفرستادن آن باعث عدم بررسی مدارک می شود؟ اصلا ریز نمرات پیش دانشگاهی باید از کجا اخذ شود؟
سلام دوستان
دوست من میخواد برای لیسانس اقدام کنه . آیا مدارک تحصیلی و ریز نمرات علاوه بر تأیید دادگستری تأیید امور خارجه هم لازم داره؟ تو سایت چیزی پیدا نمیکنم
زمان ما cv و motivation letter میخواستن. الان من جزو لیست مدارک نمیبینم. آیا لازم نیست؟
سوال آخر اینکه اگه کسی لیسانس داره و دوباره میخواد از اول لیسانس یه رشتهٔ دیگه رو بخونه آیا بهتره بگه که لیسانس داره یا نه؟
سلام دوستان
من مدرکم march 2020 آزاد میشه و تا اون زمان نمیتونم ریز نمرات رسمی از دانشگاه بگیرم. الان دانشگاه ریز نمرات فارسی و انگلیسی غیر رسمی رو بهم داده .برای ددلاین 15 ژانویه نمیتونم با همینا اپلای کنم ؟ کسی تجربه مشابهی داشته؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)