کم
متوسط
زیاد
سلام نه نپرسیدم،اون گفت ما convert کردیم این شده، شاید اشتباه باشه
تو خودت convert کن با یه سیستم که عضو NACES باشه البته با wes دارم convertمیکنم که اونم credit کارتمو نگرفت.گفتم دوستام از بیرون پرداخت کنن.
شما میگی نبایدواحدهای افتاده رو حساب کنن؟؟؟
لطفا اگه اطلاعاتی دارین بهم Email کن.
safdari.majid@gmail.com
خیلی برام ضروریه بجای جواب تو applyabroad بهم email بزنید ممنونم.
بخشید دوست عزیز که دیر جواب دادم،،،
این مینیمم معمولا به خود دانشگاه بستگی داره،،،،حتی من دیدم مینیمم هم نداشتن به خاطره موارد دیگه بورس گرفتن با دقیقا معدل شما،،مثل مقاله و رابطه خوبی که استاد خوشش اومد بود،،،
شما میخوای معدلتو تو یه سایت معتبر تبدیل کنی؟
آخه باز بسته به دانشگاه داره مثلا ممکنه بعضی دانشگاههای کانادا درس افتاده رو حساب کنن،،،یا مثلا ۱۴ تا ۱۶ رو بعضیا 3 امتیاز بعضیا ۱۴تا ۱۷ رو معادل ۳ میدونن
در هرصورت معمولا دروس افتاده حساب نمیشه،،،نمرات ۱۰ تا ۱۲ ضریب ۱ ،،،،،۱۲ تا ۱۴ ۲،،،،،،۱۴تا ۱۷,,,,,, ۳ و ۱۷ تا۲۰ ضریب ۴ دارن،،،که در تعداد واحدهای هرکدوم ضرب میشه،،،،و تقسیم بر کل واحدا میشه،،،،یه نکتهٔ ریز هم داره که من خیلی فکرمو مشغول کرده بود،،،هنوزم جوابی واسش ندارم،،،این نمرات حالت تجمعی داره،،،یعنی ممکن یکنفر مثل شما معدلش ۱۳.39 هست،،،،که همین جوری حساب کنیم چیزی حدود همون ۲.۶ میشه،،،،اما اگر اکثر درساش زیر ۱۳ بود حالا یه ۲۰ هم داشت،،،خوب این باعث میشه یهو ۲.۴ یا ۲.۵ هم بشه،،،،اینرو خودت یک بار واسه خودت حتما حساب کن مطمئن شو،،نتیجشو و برخورد دانشگاهو حتما اینجا بذار
ممنونم
ویرایش توسط Harrison : June 13th, 2010 در ساعت 11:20 PM
سلام دوستان
من واقعا گيج شدم در مورد تبديل GPA از 0-20 به سيستم 0-4
معدل 14.75 در سيستم 0-4 چند مي شه؟
سلام.
منم یه 12 دارم توی نمره ارشدم !!! مطمئنید ؟ برای mc gill ؟؟
من نتونستم فایل رو بگیرم.
sunny_chemist@yahoo.com ممنون میشم برام ایمیل بزنید.
آرتمیس
سلام.ببخشید دوستان در شرایط پذیرش دانشگاه upm همچین عبارتی رو نوشته.میشه لطف کنید هر 3 قسمتشو بهم توضیح بدید و بفرمایید معادلش در ایران چنده؟
CGPA of 2.2. / 55% / 2nd Class lower
متشکرم
علاقه مندی ها (Bookmarks)