صفحه 44 از 45 نخستنخست ... 343536373839404142434445 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 431 تا 440 , از مجموع 447

موضوع: تحصیل در دانشگاه تکنولوژی سیدنی ( UTS ) و مسائل مرتبط

ApplyAbroad Superstar

پیش فرض پاسخ : تحصیل در دانشگاه تکنولوژی سیدنی ( UTS ) و مسائل مرتبط

نقل قول نوشته اصلی توسط moon1987 نمایش پست ها
    سلام دوستان. من با یکی از استادان این دانشگاه مکاتبه داشتم و از من پروپوزال خواست. بعد از اینکه پروپوزال را نوشتم و براشون فرستادم به من اکی داد و گفت سابمیتش کن. بعد از اون از قسمت اسکولارشیپ دانشگاه متوجه شدم که این استاد برای موضوعی که من پروپوزال نوشتم اسکولارشیپ داره. این اسکولارشیپ چطوره؟ یعنی من اپلای کنم این اسکولاشیپ به من تعلق میگیره؟
    یعنی من اپلای کنم این اسکولاشیپ به من تعلق میگیره؟

یعنی اینکه باید به شما تبریک گفت چون در شرایط مناسبی هستید که احتمال دریافت پذیرش و فاند در آن بالاست.

امید که موفق باشید

Keep Calm and APPLY ON

آیین "انجمن" پیام سپاس و قدردانی برنمیتابد. اگر ز مهر چنین اندیشه دارید "امتیاز مثبت" را برگزینید

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط susighton نمایش پست ها
    یعنی من اپلای کنم این اسکولاشیپ به من تعلق میگیره؟

یعنی اینکه باید به شما تبریک گفت چون در شرایط مناسبی هستید که احتمال دریافت پذیرش و فاند در آن بالاست.

امید که موفق باشید

واقعا؟ خیلی ممنونم
    چون شک داشتم. به استاد ایمیل زدم و درباره اسکالرشیپ و اپلای پرسیدم و ایشون گفتن اگر سوالی درباره اپلای و اینا دارم از قسمت graduate بپرسم. برای همین شک کردم

ApplyAbroad Superstar

سلام دوست عزیز

با این شرایط که فرمودید موقعیت خوبی نسبت به رقبا دارید. استاد شما و کارتان - پروپوزال - را مطالعه کرده اند . اجازه داده اند که ایشان را به عنوان راهنما معرفی کنید و شما میفرمایید که ایشان فاند دارند. اینها همه روی هم یعنی شرایط خوب. تضمین ۱۰۰% نیست ولی از دید من شرایط مطلوبی است.

امیدوارم که خیلی زود منجر به نتیجه مثبت شود و امید به خدا باقی مراحل پذیرش و ویزا هم به سرعت طی شوند.

پایدار باشید

واقعا؟ خیلی ممنونم
    چون شک داشتم. به استاد ایمیل زدم و درباره اسکالرشیپ و اپلای پرسیدم و ایشون گفتن اگر سوالی درباره اپلای و اینا دارم از قسمت graduate بپرسم. برای همین شک کردم

Keep Calm and APPLY ON

آیین "انجمن" پیام سپاس و قدردانی برنمیتابد. اگر ز مهر چنین اندیشه دارید "امتیاز مثبت" را برگزینید

Junior Member

دوستان کسی میدونه منظور از این قسمت توی فرم اپلیکیشن چی هست؟
    PREVIOUS RESEARCH SUBJECTS

Have you completed any research related subjects as part of a previous degree?
    If yes, please provide details below.

ApplyAbroad Superstar

سلام دوست عزیز

منظور واحد درسی متضمن تحقیق است. بنابراین شما اگر برای ارشد پایان نامه داشته اید یا برای هر درس دیگر که پروژه قابل توجهی انجام داده اید را ذکر بفرمایید.

HTH

دوستان کسی میدونه منظور از این قسمت توی فرم اپلیکیشن چی هست؟
    PREVIOUS RESEARCH SUBJECTS

Have you completed any research related subjects as part of a previous degree?
    If yes, please provide details below.

Keep Calm and APPLY ON

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط susighton نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز

منظور واحد درسی متضمن تحقیق است. بنابراین شما اگر برای ارشد پایان نامه داشته اید یا برای هر درس دیگر که پروژه قابل توجهی انجام داده اید را ذکر بفرمایید.

HTH

خیلی ممنونم. میتونم پروژه پایانی کارشناسی را هم ذکر کنم؟ پروژه های کلاسی که برای دروس ارشد انجام دادم چی؟ اونا را هم میتونم بنویسم؟

ApplyAbroad Superstar

خواهش میکنم دوست عزیز کار مهمی نبود

من فکر میکنم سوال از درسی است که همه اش تحقیق است و منظور پروژه های کلاسی نیست. یعنی مثلا واحد پایان نامه. حالا اگر برای کارشناسی هم واحد پژوهشی داشته اید حتما میتوانید بفرمایید.

موفق باشید

خیلی ممنونم. میتونم پروژه پایانی کارشناسی را هم ذکر کنم؟ پروژه های کلاسی که برای دروس ارشد انجام دادم چی؟ اونا را هم میتونم بنویسم؟

Keep Calm and APPLY ON

Member cheshideh86 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Materials Science and Engineering

پروژه کارشناسی را میتوانید ذکر کنید. ولی همانطور که دوستمون susighton گفتند برای پروژه های دیگر (غیر از پایان نامه ها) باید مطالبی را عنوان کنید که تحقیق قابل توجه ای بوده و یا دستاورد خاصی (مقاله، کنفرانس، ثبت اختراع، ...) داشته است. در غیر اینصورت پر واضح است که در دروس آزمایشگاهی و یا سمینارهای درسی افراد در قالب گروههای دانشجویی مطالبی را پرزنت میکنند.
    بیشتر منظور دانشگاهها از این پرسشها سنجیدن بکگراند پژوهشی شماست و لذا باید کارهایی که ریسرچ بوده اند ذکر نمایید.
    موفق باشید

سلام دوستان
    چند روز پیش برای دانشگاه UTS از طریق ایجنت اپلای کردم. وقتی پروسه تموم شد با استادی که به عنوان توصیه کننده مشخصاتش رو وارد کرده بودم تماس گرفتم. ایشون گفتند ایمیلی براشون نیومده. من از ایجنت پرسیدم اون ها گفتند که ایمیل بعدتر برای استاداتون میره. من یه سرچ تو اینترنت انجام دادم تا به این فروم رسیدم که در مورد این قضیه بحث کرده بودید. نظرات متفاوت بود تا اینکه من تصمیم گرفتم به دانشگاه ایمیل بزنم. ایمیل رو اینجا میذارم تا دوستان بتونن از سردرگمی دربیان چون بعضی ها واقعا راهنمایی های اشتباهی کرده بودند که علاوه بر زمانبر و هزینه بر بودن توصیه هاشون کارا هم نیست. همونطور که دانشگاه برا من نوشته برای دانشجویان اینترنشنال هر موقع که لازم باشه با اساتیدی که جزییات تماسشون رو موقع اپلای وارد کردید تماس میگیرند و اینطور نیست که همون موقع براشون ایمیل بره. بنابراین شما فقط لازمه اطلاعات تماسشون رو وارد کنید.
    امیدوارم کمک کوچیکی کرده باشم
    با تشکر

As you are applying as an international student, you are not required to provide referee reports. You are only required to provide the contact details of 2 academic referees, so that the faculty can contact them if it becomes necessary during the assessment of your application.

Regards,
    Graduate Research School
    ​University of Technology Sydney
    T. +61 (02) 9514 1336
    PO Box 123 Broadway NSW 2007 Australia
    uts.edu.au

Junior Member

سلام دوستان. من اپلیکیشنم را 15 دسامبر برای ترم بهار سابمیت کردم و مدارکمو هم پست کردم. ولی الان که بیشتر از یک ماه از زمان سابمیت مدارکم میگذره هنوز application status من unassessed نوشته شده. این طبیعیه؟ معمولا چه مدت زمان میبره که اپلیکیشن را بررسی کنن؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)