سلام دوستان
در زمینه کنترل و ارتعاشات و کلا مهندسی مکانیک جامدات
برای درست کردن مقاله پیام بدید.
ایشالا همکاری مفیدی داشته باشیم.
من ارشد مدیریت علامه هستم مایل هستم به همکاری در زمینه منابع انسانی اگر کسی تمایل داره
سلام ، بنده ترم اخر ارشد استراتژیک هستم، در حال حاضر مشغول پایان نامه و خوشحال میشم با شما در حوزه منابع انسانی همکاری داشته باشم .
ویرایش توسط nimaK : June 14th, 2020 در ساعت 06:11 AM دلیل: درج ایمیل بر خلاف مقررات است. ممنونم
سلام. دوستان کسی هست که در زمینه اینفلوئنسر مارکتینگ علاقه به نوشتن مقاله داشته باشد؟
با سلام خدمت دوستان، بنده کارشناس ارشد زبان انگلیسی هستم که در صورتی که فردی در زمینه نگارش مقالات مدیریتی به زبان انگلیسی کمکی بخواهد بنده به شرط درج نام در مقالات در خدمت هستم. البته در نگارش این مقالات کمک های دیگری چون جمع آوری اطلاعات و ... نیز می توانم کمک کنم.
سلام،https://scholar.google.com/citations...aMEAAAAJ&hl=en
من برای یک مقاله رویو در زمینه مدیریت زنحیره تامین بشردوستانه نیاز به نویسنده همکار دارم. در تمام مراحل خودم کمک میدم و برای نوشتن هم قسمت ها رو تقسیم میکنیم. تجربه مقاله نویسی نسبتا خوبی دارم. سابقه مقاله های من رو میتونین توی این لینک ببینین
ژورنالی که انتخاب کردم سطحش خوبه و موضوع رویو هم موضوع روز هست. بنابراین اکه مقاله پذیرفته بشه قطعا برای رزومه نویسنده همکار که علاقه مند به زنجیره تامین (بشردوستانه) باشه میتونه مفید باشه و احتمالا بعید نیست که در سال های آینده با توجه به روز بودن موضوع ارجاعات زیادی بخوره. لطفا پیام بدین و توی پیامتون بنویسین که توی چه بخش هایی میخواین کمک کنین و چه سابقه ای در نوشتن مقاله دارین. با توجه به اینکه زبان خودم بد نیست نیاز به همکار در زمینه ویرایش و ترجمه ندارم، پس لطفا در این موارد پیام ندین.
ممنون، حسین
علاقه مندی ها (Bookmarks)