نقل قول نوشته اصلی توسط MR1993 نمایش پست ها
منظور من همان R&D هست. در ضمن من هیچ علاقه ای به شغل روتین دیتا ساینس ندارم. برای نوشتن مقاله به یک نفر ایمیل می زدم که فکر کنم یک سال هم از من کوچکتر باشد. ایشان با سه مقاله مهم الان در واحد سوییس انویدیا کار می کنه به عنوان محقق ارشد! به سرعت بعد از اتمام پی اچ دی جذب انویدیا شده. البته در حین گرفتن پی اچ دی نتیجه مقالاتش رو هم روی موتور رندرینگ دیزنی اعمال کرده بود.
یادگیری عمیق تازه داره تبدیل به فیلد جذاب میشه. کلی کار باید در این زمینه انجام بشه. شرکت ها دانشجوها و اساتید ممتاز را با پول اغوا می کنند. گرچه می دانم که ممکن است در نهایت مجبور شوم در آمریکا کار کنم. گرچه شرکتهای بزرگ مثل گوگل در بقیه کشورها مثل کانادا دفاتری دارند.
در ضمن ترجیح می دهم بعد از پی اچ دی خودم یک استارتاپ بزنم تا اینکه به عنوان برنامه نویس عادی وارد یک شرکت بشوم. این قسمت از فرهنگ آمریکایی را دوست دارم که آدم باید ریسک کنه. تا ریسک نکنید هیچ چیزی بدست نمی آورید.
در ضمن فکر کنم درباره اورکوالیفاید شدن کمی اغراق شده باشه. پس این رقابت بسیار مخوف برای گرفتن پی اچ دی بخاطر چی هست؟ خوب بخاطر ورود به گوگل و شرکت های مشابه هست دیگه.
البته این هم به عنوان یک هم رشته ای ناگفته نماند که همونطور که می دونید ریاضیات شبکه های عصبی خیلی عمیق نیست و بچه های مهندسی هم درش موفق هستند. و البته بخش هایی که ریاضیاتش عمیق هست خیلی کاربردی نیستند و جنبه تکامل نظریه و ارائه اثبات دارن. و به نظرم در زمینه کارهای مهندسی تجربه و پول حرف اول رو می زنه.
این همه رقابتی هم که شما برای PHD می بینید به خاطر این هست که 1- رفتن به آمریکا از روش های دیگه سخت و به ویژه برای ما ایرانی ها تقریباً غیرممکن هست و 2- اکثراً فقط در دوره دکترا فاند خوبی به دانشجوها می دن که بشه باهاش زندگی کرد و دوباره وضعیت ارزی در کشور ما و جیب خالی بچه های دانشجوی ایرانی رو هم که می دونید. وگرنه داستان اورکوالیفاید شدن کاملاً واقعی هست و گرفتن دکتری برای کارهای مهندسی یعنی چند سال از عمرتون رو که می تونید پول خوبی در بیارید و از زندگی لذت ببرید رو صرف کار کردن روی یک موضوع خیلی خیلی خاص کنید که اصلاً معلوم نیست تا چه حد اون ایده می تونه در بازار تبدیل به یک محصول پر طرفدار و پولساز بشه