نقل قول نوشته اصلی توسط BRMATH نمایش پست ها
شما اول پذیرش بگیرید بعد درخواست ویزا بدید. شاید ویزا شدید . چرا همش نگران شرایط ریجکتی و عدم اعطای شهروندی و امنیت اروپا و کانادا هستید. من نمیدونم هدف شما از این مباحث چیه ؟ وقتی ادم نره تو استخر که نمیشه بگه من از غرق شدن میترسم. تا سوار هواپیما نشید نمیشه بگید من از پرواز میترسم. شما اقدام کن و برو جلو ایشالا هم پذیرش میگیری هم ویزا. تو راه هم مشکلی داشتی بیا بپرس. شما هی از اقامت و این چیزا نگرانید جسارتا شاید اصلا نتونستید پذیرش بگیرید . نمیخوام ناامیدتون کنما ولی بنظرم اول اقدام کنید بقیه موارد خودش به مرور درست میشه. ما هم نه پولدار بودیم و نه کارخونه دار. اکثرا با همین شرایط شبیه شما مهاجرت کردیم.
من دلایل زیادی برای مهاجرت دارم. بعضی از آنها اقتصادی هستند و استفاده از توانایی های فردی و بعضی دیگر از دلایل من متفاوت بودن من با جامعه فعلی هست. دوست دارم یک شرکت برنامه نویسی بسازم با محوریت یادگیری ماشین و همینطور به شکلی که دوست دارم زندگی کنم. از بس درباره آدمهای موفقی مثل ارش فردوسی و فیروز نادری خواندم سرسام گرفتم. هر چیزی یاد گرفتم از دانشگاه داره به فنا میره. امیدوارم عمو جو هم یک ذره کمک کنه این وضعیت مهاجر ستیزی (مهاجر قانونی و بدون سابقه کیفری) کاهش پیدا کنه.
ولی مشکل من این هست از یک طرف دارم سخت تلاش می کنم. با چند تا زبان برنامه نویسی کار کردم. به دیپ لرنینگ تسلط دارم با اینحال وقتی بعضی چیزها را می بینم بیشتر عصبانی می شوم و با خودم می گویم غرب آن چیزی نبوده که تو رسانه معرفی می کنند. کلی مدرک جمع کن و کلی هم پول بده به سختی یک شغلی دست و پا کن بعدش بگویند جمع کن برو کشورت! درباره اخراج مهندس ایرانی از سوئد چیزی شنیدید.
طرف از یمن و سومالی بلند شده رفته امریکا تو 26 سالگی و یک سال کمتر از من الان تو مجلس امریکا هست! اوج کارش هم توییت زدن هست که زندگی من مثلا سخته. یعنی چی که ما تو خاورمیانه طبق نظر افرادی مثل ایلهان عمر زندگی کنیم بعد خود غرب هم اول به روی همین افراد باز باشه. خوب اولویت را بدند به ما دانشجویان. آنوقت فردی مثل من که دنبال پروژه ای در زندگیش هست روی زمین و هوا مانده.
اینهمه مکرون گفت ما بدنبال ادمهایی هستیم که در غرب ذوب شوند. خوب راه را برای افرادی مثل ما باز کنند. من الکی پول ندارم هدر بدهم برای رد شدن ویزا و اقامت.
مامور سفارت اصلا حق نداره کسی را اینطوری ریجکت بکنه. یک عده نوشتند این قانون هست. غرب اصلا قانونمند نیست. همان سیستمی که اجازه میده هزاران نفر با 30 سال سن خودشون را جای نوجوان جا بزنند همان سیستمی هست که اینقدر سخت گیری می کنه برای دانشجو.