سلام دوست عزیز
از سبک مکاتبه به نظر شبیه اساتید هندی/پاکستانی می آیند.
از دید من خواسته هایشان شاید کمی غیر معمول برای ایمیل اول باشد ولی غیر منطقی نیست . میخواهند شناخت کامل داشته باشند که تصمیم بگیرند پای اپلیکیشن شما محکم بایستند یا نه. معمولا در دانشگاههای که فاند مشکل است و اساتید باید برای فایننس گرفتن برای دانشجوهایشان بجنگند این دست اطلاعات را میخواهند.
به نظر شما چطوری باید جوابشو بدم
در جواب فقط صداقت. نمره زبان آماده نیست بفرمایید اماده نیست ولی قصد دارید در فلان تاریخ امتحان بدهید. ریز نمره خواسته اند حضورشان بفرستید. خواسته هایشان خیلی پیچیده نیست و حسنی که دارد این است که در واقع رزومه شمارا هم مرتب میکند.
امید که موفق باشید

نوشته اصلی توسط
Mans2
سلام دوستان یه استادی به من اینطوری جواب داده
Your CV is not sufficiently clear. Can you please do the following:
1) In your CV, please provide the exact GPA without any scaling on 20poit basis same as in your transcripts. Provide the exact ranking in all national exams, competitions, etc. Under each project, please specify your personal contribution and novelty. Properly list all your publications formatted using IEEE style, including papers that are submitted, including paper IDs, submission dates, etc. Under each paper, please specify your personal contribution and novelty.
2) In addition to your updated CV, please also include copies of your transcripts and copies of your TOEFL or GRE or equivalent tests.
یه سری مواردو گفته به رزومم اضافه کنم اینطوری رزومم خیلی زیاد میشه ، الان مثلا گفته رتبه کنکورتو بگو و نکته دیگه اینکه من فعلا نمره زبان ندارم و دارم آماده میشم برای آیلتس. به نظر شما چطوری باید جوابشو بدم و چه چیزهایی براش اماده کنم .
ممنون از کمکتون
علاقه مندی ها (Bookmarks)