درود بر شما، تشکر از توجه تون. نه اینکه همه چی فقط با این یک فاکتور قابل پیش بینی باشه، منتها احتمالا این هم موثر هستش. مثلا طبق گفته خودتون از ویروس کشنده انتقال رخ میده. بله منتها اون ویروس سریع تر هم فرد رو از پا در میاره. در نتیجه بهش فرصت نمیده که به جامعه بزرگتری دسترسی داشته باشه. یا اینکه در نهایت هیچ ویروسی بدون جامعه میزبان نمیتونه ادامه حیات بده. خوب ویروسی که مثلا فقط در بدن یک گونه میتونه زندگی کنه و داره صد درصد رو میکشه آخرش خودش هم نابود میشه. همه به هر حال فرض هستند و من تاکیدی ندارم که صحیح باشن

نقل قول نوشته اصلی توسط Garibaldi نمایش پست ها
این حرف قبلا هم توی همین تاپیک زده بودین دوست عزیز و یک بار دیگه باید خدمتتون عرض کنم شانس بقا و انتشار ویروس با این استدلال شما قابل پیش بینی نیست، چون اولا ویروس موجود زنده به حساب نمیاد یا اگر هم بیاد بسیار متفاوت هست از تمام موجودات دیگر، و ثانیا اینکه میزبان ویروس میمیره ربطی به انتشارش نداره، مگه کسی که میمیره ویروس رو قبل از مرگش انتشار نمیده؟ مگه به محض اینکه ویروس وارد بدن شخصی میشه اونو میکشه؟ اگر اینطور هست استدلال شما درست هست.
من فکر میکنم شانس بقای ویروس به قدرت انتشار و انتقال و به مدت زمان بقا در محیط غیر بدن میزبان بیشتر ربط داشته باشه تا به کشندگیش یا به قول شما خطرناکیش.