سلام دوست عزیز
خوب شاید... البته شاید... یک دلیل این باشد که تعطیلات سال نو شروع شده و خیلی از افراد - از جمله اساتید - در این مدت فقط استراحت میکنند و به خانواده توجه دارند و واقعا کار را تعطیل میکنند. و این اصلا احتمال کمی نیست. به همین دلیل هم شاید استاد نمیتوانند با نظام اداری و مراجع دیگر دانشگاه روی کیس شما کار کنند چون آنها مشغول تعطیلات بوده اند.
اگر این باشد فکر میکنم و اینطور که میفرمایید کارها خیلی خوب با استاد پیش رفته احتمالا باید به زودی با شما برای ادامه کارها تماس بگیرند.
سوال بعدی هم این هست که آیا وقتی برای پستداک اقدام میکنیم باید تمامی مدارک تحصیلی ترجمه و به سفارت برده بشه؟ مدرک دکتری من موقت هست و نتونستم آزادش بکنم، راهکاری داره؟
از دید من شما برای سفارت احتمالا مشکلی نخواهید داشت. پست دکتری برای همه از جمله سفارتها یک شغل - از نوع پژوهشی - محسوب میشود بنابراین انها متعرض مدرک دکتری شما نخواهند شد.
پایدار باشید

نوشته اصلی توسط
msabers
دوستان عزیز سلام
من تلاش دارم برای پستداک اقدام کنم
با یک استاد هم سه جلسه اسکایپ داشتم که درباره موضوع و کار صحبت کردیم و همه چیز خیلی خوب پیش میرفت. حتی در اسکایپ آخر قرار شد که تز یکی از دانشجوهاشون رو برام ایمیل کنه که بخونم و ببینم که اگر میشه توی اون زمینه کار کنیم. اما بعد از اون تماس دیگه جواب ایمیل ها رو نداد و من واقعا نمیدونم که چه دلیلی میتونه داشته باشه این کار.
تقریبا یک ماه هست که از این قضیه میگذره. خواستم بدونم شما واقعا دلیلی برای این کار میتونید داشته باشید؟
سوال بعدی هم این هست که آیا وقتی برای پستداک اقدام میکنیم باید تمامی مدارک تحصیلی ترجمه و به سفارت برده بشه؟ مدرک دکتری من موقت هست و نتونستم آزادش بکنم، راهکاری داره؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)