سلام
GRE فیزیک همانطور که خودتون میدونید نیاز به دانش فیزیک داره و زبان انگلیسی در همین حد که اصطلاحات فیزیکی رو بلد باشید کافی هست و مثل آزمون جنرال نیاز به دانستن سطح وسیعی از لغات نداره، این یک نکته،
نکته دیگه اینکه داشتن نمره GRE یا نداشتنش خیلی بستگی به این داره که کدوم کشور و کدوم دانشگاه هدفتون باشه، در آمریکا معمولا دانشگاهها میخوان، و در کانادا معمولا میگن اجباری نیست اما توصیه میشه، بعضی جاها هم در همون آمریکا و کانادا هم ممکنه اصلا نخوان،
پس اول ببینید اگر دانشگاه مقصد اجباری کرده که هیچی باید بدید، اگر نه ممکنه سایر قسمت های رزومه شما اونقدر قوی باشه که نیاز به جبران کردنش با GRE نداشته باشید، اما اگر قسمت هایی از رزومتون مثل معدل مثلا ضعیف هست، یک نمره جی آر ای خوب میتونه خیلی کمک کننده باشه.
ویرایش: برای یک نمره خوب جی آر ای میتونید از همین جالا شروع کنید به حفظ کردن لغات، که به نظر من بیشترین اهمیت رو داره، تمرین نگارش رو چند ماه به امتحان هم میتونید انجام بدید و کوانت هم که برای دانشجوی فیزیک باید خیلی آسون باشه، توی همین سایت منابع خیلی خوبی هست که میتونید دانلود کنید و با استفاده از هر روشی که خودتون راحتتر هستید، مثل جعبه لایتنر، شروع به حفظ کردن بکنید.
موفق باشید
بله درسته البته من رشته ام مهندسی زیست پزشکی هست و بالتبع باید خودم فیزیک بخونم و دارم همینو انجام میدم. پس من کاری که کردم اینه که اومدم لغات GRE General و GRE Physics رو دارم میخونم. من راستش هدفم دانشگاه های تاپ آمریکا هستش یا نهایتا کانادا. نه معدل کل ام فکر کنم اونقدرا بد نباشه 18.5 هست. آها الان فهمیدم باید چیکار کنم. از این لحاظ درسته, هر روز فکر کنم سوال GRE حل کنم بهتر باشه.

P.S: رایتینگ یادم رفت اونم فکر کنم هر روز یه رایتینگ بنویسم بد نباشه.
نمیدونم براتون امکانش هست یا نه ولی ممنون میشم این سایت رو چک کنید که ایا برای یادگیری لغات GRE خوب هست یا نه و یا اینکه شاید بهتر باشه کتاب بخونم به جاش؟ (من هر چی لغت انگلیسی که تا الان یاد گرفتم از این سایت بوده) https://www.vocabulary.com/lists/194479